Aktualno

200 let od rojstva dveh velikanov opere

Tako Verdi kot Wagner spadata med romantike. Romantika – začela se je konec 18. stoletja, vrh pa je dosegla v prvi polovici 19. stoletja – je smer, v kateri so se umetniki osredotočili na izražanje čustev. Osrednja tema je bila narava. Zanimanje je bilo tudi za surrealistično oziroma nadnaravno in za eksotično.

Tudi naša spletna stran uporablja piškotke!

So vas s 15. junijem presenetila obvestila o nekakšnih piškotkih na spletnih straneh, ki jih običajno obiskujete, pred branjem dotičnega prispevka pa je tudi naša spletna stran od vas terjala dovoljenje, da se na vašem računalniku namestijo piškotki naše spletne strani?

Brtonigla - kulinarični izlet in Festival Malvazije

Če svoje proste trenutke preživljate v hrvaški Istri ali pa iščete navdih za novo izletniško točko, priporočamo Brtoniglo z okolico!

Horoskop (13.6.-20.6.2013)

Ne pustite se presenetiti, preberite horoskop...

Nizozemski kuhar Rudolph osvojil Ljubljano!

S pomočjo Electroluxa in Telemacha smo dva dni gostili enega najbolj vročih imen.

100 % naravno BIO sokovi Fructal Natura

Vsi Fructalovi izdelki so pripravljeni po najvišjih standardih kakovosti. Posebno mesto med izdelki imata nova sokova Fructal Natura BIO, saj sta pripravljena iz izbranih surovin, ki so pridelane po kontroliranih standardih ekološke pridelave.

4. Festival migrantskega filma

Na Slovenski filantropiji, Združenju za promocijo prostovoljstva, si že vrsto let prizadevajo za dvig prepoznavnosti prostovoljskega dela. Letos že četrtič prirejajo Festival migrantskega filma, ki se bo dogajal med 10. in 21. junijem.

Poletni dnevnik

Vaše poletje bo zagotovo polno vročih dni in nepozabnih doživetij, jeseni pa se vam bo zdelo, da je minilo kot blisk. A spomini nanj vam bodo ostali za vedno. Konec avgusta boste namreč v rokah držali lep in zanimiv pregled vseh norosti, uživancij in čustvenih trenutkov, ki so vam zapolnjevale poletne dni.

Horoskop (6.6.-13.6.2013)

Zvezde pišejo svoje zgodbe.

Slovenci smo približno enako (ne)zadovoljni kot Italijani

Aprila so na inštitutu Marketagent.com prvič v letu 2013 izdelali pregled trenutnega stanja v Evropi ter tako nadaljevali izvajanje v letu 2012 uspešno predstavljene raziskave Eyes on Europe.

Horoskop (30. 5. 2013-5. 6. 2013)

Poglejmo, kaj zvezde napovedujejo za ta teden.

Improvizija - spektakel humorja in dobre volje

Senzacija presežnega kiča Improvizija 2013, kot so improvizatorji poimenovali svojo inačico Evrovizije, je povezoval glamurozni voditeljski par Ana Marija Mitić in Igor Bračič, medtem ko je drame v zakulisju in na rdeči preprogi spremljal Nejc Simšič.

Horoskop (23.5.-30.5.2013)

Preberite si, kar vam želijo povedati zvezde in planeti.

Na današnji dan: Rodila se je baronesa Anne Isabella Byron

Žena Lorda Byrona in mama pionirke računalniškega programiranja. 17. maj 1792–16. maj 1860

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri