Aktualno

Recepti malo drugače

Čeprav se proizvajalci tablic zmeraj bolj nagibajo k izdelavi vsestransko uporabnih modelov, pa se še zmeraj najde kakšna posrečena specifika.

Potica – dobra velikonočna jed

Med številnimi prazničnimi jedmi za veliko noč tokrat posebej predstavljamo potico, saj še danes velja, da brez nje ni velike noči.

300 let Tolminskega punta

Letos mineva tristo let od zadnjega večjega kmečkega upora na Slovenskem, ki hkrati šteje tudi za prvi upor proti državni oblasti.

Horoskop (7. 3.–14. 3. 2013)

Vaša usoda je zapisana v zvezdah!

Nagrajena Elanova najlažja smučka na svetu

Najnovejša Elanova inovacija, najlažja smučka na svetu ELAN DELIGHT, je dobila prestižno nagrado 2013 ISPO Award Winner v kategoriji smuči za urejene terene.

Britanski kari v Ljubljani

Po kulinaričnem festivalu Taste of Britain Curry Festival, ki je lani doživel velik uspeh, je pretekli teden v Ljubljani spet dišalo po kariju.

Daniel Day-Lewis trikrat, Ang Lee ima dva, Anne Hathaway s trojčkom

Oskarja za najboljši film in najboljšo režijo letos prvič po 24 letih nista šla v iste roke. Najboljši film je postala politično-vohunska drama Misija Argo, najboljši režiser pa Ang Lee s svojo simbolično dramo Pijevo življenje. Britanski igralec Daniel Day-Lewis gre s svojim tretjim oskarjem v zgodovino.

Horoskop (28. 2.–7. 3. 2013)

Preberite si ali so vam zvezde ta teden naklonjene?

Fotoreportaža z nočne smuke na Starem vrhu

Vabimo vas, da si ogledate fotogalerijo z nočne smuke na Starem vrhu. Fotografije je prispeval Lisin dežurni fotograf Goran Antley.

25 let od slovesa najbolj vsestranskega slovenskega umetnika 20. stoletja

V pustnih povorkah in rajanjih smo pred dvema tednoma lahko opazili kar nekaj malih Zvezdic Zaspank in botrov Mesecev. Otroci so še vedno do ušes in čez zaljubljeni v junake Frana Milčinskega - Ježka.

50 let legendarnega Pink Panterja

Kdo ne pozna enega najpopularnejših animiranih junakov – skuliranega, prebrisanega in elegantnega Pink Panterja? Je seveda roza barve, visok ter slok, ima dolg rep, podoben kačjemu, in izrazito velike rumene oči. Živi v svetu ljudi in se tako tudi obnaša, vse druge živali v risanki pa se obnašajo živalsko.

Fotogalerija s sprehoda po ljubljanskem Rožniku

Obilno sneženje, ki je te dni zajelo Slovenijo in povzročilo številne neprijetnosti v prometu, poskrbelo pa tudi za nekaj podrtih dreves in kakšno obnemoglo streho, je nekatere med nami vendarle tudi razveselilo. Nekaj tega veselja je na sprehodu po zasneženem Rožniku ujel tudi Lisin fotograf Goran Antley. Vabljeni k ogledu.

Kodeks za zaščito uporabnikov

Slovenski mobilni operaterji in internetni ponudniki so podpisali nov kodeks za zaščito uporabnikov, s katerim nameravajo izboljšati zlasti zaščito otrok in mladostnikov pri uporabi komunikacijskih storitev.

Horoskop (21. 2.–28. 2. 2013)

Preverite, kaj vse se vam lahko pripeti v prihodnjem tednu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri