Aktualno

Fotogalerija vražjih deklet z letalnice v Ljubnem

V Zgornji Savinjski dolini, nekje na pol poti med Ljubljano in Mariborom, leži kraj Ljubno, ki odpira vrata v čudovito Logarsko dolino, piše na uradni spletni strani organizatorjev prvega celinskega pokala za ženske.

Kislo zelje - slovenska narodna jed

Slovenci imamo zelje za eno izmed naših narodnih zelenjadnic, kislo zelje pa za narodno jed, zato ni naključje, da je bil prav tej zelenjadnici namenjen strokovni posvet, ki ga je organiziralo Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave v sodelovanju z Biotehniško fakulteto in Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije.

Valentinov horoskop

Veseliti se je potrebno drobnih reči in valentinov horoskop naj vam bo v vzpodbudo.
Nova številka od 14. februarja.

Nova Lisa z darilom za valentinovo

Nova številka revije Lisa je valentinovo obarvana in prihaja še za lepim darilom - super obstojnim bleščilom za ustnice!

Postni čas pred praznično pojedino

Pred veliko nočjo so 40 dni trajajoči postni dnevi. Pred drugo svetovno vojno so jih še naznanjali cerkveni zvonovi že na pustni torek ob 11. uri zvečer.

Kako urediti svoje finance?

Zanimivo, kaj? Z marsičim nismo zadovoljni: s svojo prehrano, telesno težo, razvado kajenja, razporejanjem svojega časa, pomanjkanjem denarja, zanemarjanjem hobijev in lahko bi naštevali do nezavesti.

Carmen Miranda - od pevke sambe do zvezde Broadwaya

9. februar 1909–5. avgust 1955. Rojena je na Portugalskem, vendar je družina z osmimi otroki kmalu emigrirala v Brazilijo, v Rio de Janeiro, kjer je oče odprl brivnico.

Horoskop (7. 2.–13. 2. 2013)

Preberite si, kaj vas čaka v prihodnjem tednu.

Enotno vozniško dovoljenje za EU

Države EU-ja so z 19. januarjem uvedle enotno vozniško dovoljenje.

Horoskop (31. 1. 2013–6. 2. 2013)

V tednu pred nami bo vsekakor zanimivo.   

Zadovoljstvo in kakovost življenja v Evropi vse bolj upada

Decembra so v inštitutu Marketagent.com še četrtič v letu 2012 izdelali pregled trenutnega stanja v Evropi ter tako zaokrožili prvo leto raziskave Eyes on Europe.

Postanite prvi Slovenec v vesolju

Znani proizvajalec kozmetike za moške je organiziral veliko nagradno igro, v okviru katere bodo v vesolje poslali 22 srečnežev, ki jih bodo izbrali iz 60 sodelujočih držav, med katerimi je tudi Slovenija.
maze vonn lisica

Maze vs. Vonn

Najboljši smučarki na svetu Tina Maze in Lindsey Vonn - veliki tekmici, ki si znata čestitati. V objektiv ju je lovil Lisin fotograf Goran Antley. Danes le za pukušino, v četrtek v LISI dvostranska reportaža Maze vs. Vonn.

Nagradna igra: Štiriročni terapevtski tretma

Čar in drugačnost štiriročne masaže je v istočasnem delu terapevtke in terapevta oziroma jing-jang energij.

66 let od smrti Al Caponeja, gangsterja vseh gangsterjev

17. januar 1899–25. januar 1947 Al se je rodil v Brooklynu, v New Yorku, italijanskima priseljencema iz okolice Neaplja. Bil je četrti otrok od devetih v družini. Pri 14 letih je zapustil šolo, ker je pretepel učitelja (nato je ravnatelj pretepel Ala). Pridružil se je najstniškim bandam, prav tako se je poskušal zaposliti in opravljal priložnostna dela. Pozneje je začel delati za lokalnega mafijca kot natakar in varnostnik v baru.

Vseslovenska humanitarna akcija: Podaj roko sočloveku

Pravijo, da je mladost norost, a je za nas tudi čas, ko začnemo mladi graditi boljšo prihodnost, tako da pomoči potrebnim ponudimo roko, iskren nasmeh ter topel objem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri