Aktualno

Velikonočno veselje

Najbolj tipičen velikonočni simbol, povezan s številnimi šegami, je prav gotovo jajce.

Vrhniški pirh - umetnina, ki ji na svetu ni para

"Vrhniški pirh je zaščiten in velja za izum, ki je patentiran kot okrasek iz jajčne lupine," nam je zaupal gospod, ki se je vrtanja v jajca z zobotehničnim orodjem lotil pred 19 leti.
Boston terrier

Lisin bazar za zavetišče Horjul

Na Otroškem bazarju, ki bo od 9. do 12. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bo razstavni prostor revije Lisa deloval tudi kot zbirno mesto za zavetišča Horjul.
Lisin vrtec na 2. blejskem maratonu

Lisin vrtec na 2. blejskem maratonu

Preden se boste starši odpravili na tek, boste lahko svoje otroke pustili v varnem in brezplačnem vrtcu, ki bo deloval v Festivalni dvorani. Odprli ga bomo uro pred startom, torej ob 16. uri, odprt pa bo do 19. ure.
Lisa in Bazarko zbirata za zavetišče Horjul

Divje živali

Ljudje imajo že od nekdaj neustavljivo željo po podrejanju narave oziroma vsega živega. Iz neznanega razloga največjo osuplost in nekaterim tudi zadovoljstvo predstavlja zadrževanje nevarnih živali v ujetništvu.
Pullus

Ptujski vinarji spet žlahtni

Ptujski vinarji so tudi letos osvojili žlahtna odličja na  največjem ocenjevanju vin na svetu Concours Mondial de Bruxelles, in sicer dve zlati in eno srebrno medaljo. Zlati medalji je mednarodna žirija letos namenila Pullus renskemu rizlingu 2008 in posebni polnitvi, namenjeni predvsem enogastronomskem trgu – Pullus sauvignonu G 2009, srebrno pa je osvojil Pullus sauvignon 2009.
Swiss Army čokolade

Čokolada namesto kave

Gvarana, eliksir večne mladosti iz deževnega pragozda poleg poživljajočega kofeina vsebuje tudi manjše količine močnega stimulansa teofilina, ki v telesu sproža izboljšanje miselne aktivnosti, odpravi pa tudi utrujenost. Kofein gvarane je vezan na čreslovino in tako ne povzroča sunkovitega navala krvi, saj se v telo absorbira počasneje kot kavni kofein in deluje do šest ur. Učinek kofeina gvarane, ki ga boste zaužili s 50-gramsko čokolado Swiss Army, je primerljiv z učinkom skodelice močne kave.
Naj piškot 2009

Izbiramo NAJ piškot 2009

Leto je naokoli in v reviji Čarvonija okusa zopet izbirajo najboljši piškot po vašem receptu. Pošljite recept in se potegujte za bogate nagrade.
Lučka

Sladoled - sadje s snegom s Himalaje

Sladoled naj bi izviral iz Kitajske, kjer so ga poznali že leta 1100 pred našim štetjem. Tamkajšnji vladarji so prvi imeli priložnost uživati danes najbolj priljubljeno slaščico. Kadar so se želeli posladkati in osvežiti, so jim kuharji v sneg s Himalaje vmešali sadje, vino in med.
Lisa

Naročite se na Liso!

Prvim 100 novim naročnicam ali tistim našim zvestim bralkam, ki bodo podaljšale naročnino za 12 mesecev, bomo poleg popusta podarili še anticelulitno kremo NUXE TONIFIC MINCEUR v vrednosti 30,29 €.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri