Aktualno

Uršula Rihtar želji po oblikovanju nakita sledi že od otroštva

"Oblikovanje nakita je zame razmišljanje z rokami v plemenitih kovinah. Je konstantno opazovanje narave in preslikovanje njenih pestrih oblik v nakit,” je za našo revijo opisala svoj pogled na ustvarjanje nakita Uršula. 

Mali nemški špic je odličen čuvaj

“Mala, puhasta in polna energije … To je moja Lucy, moj mali nemški špic,” tako je na kratko opisala svojega kužka Miša Gabor.

8 objemov na dan za dobro počutje in 12 za rast

Dnevno potrebujemo štiri objeme, da preživimo, osem, da ostanemo takšni, kot smo, in 12, da rastemo. 

Darjo razmišlja: Zakaj tako zelo uživamo v tračih in opravljanju?

Mogoče zavijate z očmi vsakič, ko vam nekdo hiti razlagati o najnovejših dognanjih iz zasebnih življenj znanih in bogatih, a dejstvo je, da so trači o zvezdnikih 3 milijarde dolarjev težka industrija. 

Legendi brez besed: Stan in Olio

Izjemna John C. Reilly in Steve Coogan nas v filmu popeljeta na poslednjo turnejo legendarnih Stana in Olia ter pokažeta, kaj pomeni pravo prijateljstvo.

Horoskop od 2. 5. do 8. 5. 2019

Preverite, kaj pravijo zvezde ...

Nova Liza obožuje zdravo življenje (in torte)!

Naj vam nova Liza popestri iztekajoče se proste prvomajske dni!

Beremo - knjiga Michelle Obama (najbolj prodajana biografija vseh časov): Moja zgodba

Ko je bila majhna, je bil svet Michelle Robins južni Čikago, kjer sta si z bratom Craigom delila sobo v majhnem stanovanju preproste družine srednjega razreda, v kateri sta ju starša Fraser in Marian Robinson učila, naj bosta vedno in predvsem poštena, odkrita in neustrašna.

Lahko postanejo pravi sladki medvedki, ki se radi crkljajo

Maja Jakopič Oblak je za našo revijo predstavila posebno pasmo – kavkaškega ovčarja. 

Astro mesečnik: Maja bo pokalo po šivih!

Obeta se nam zanima kombinacija vpliva števil 2019 (leto), 5 (maj) in 8 (vibracija maja v letu 2019). Na kratko: nihanja, potreba po svobodi, izzivi ega in pa preboji, preobrati ter intenzivno doživljanje!

Nekulturno vedenje navijačev negativno vpliva na obisk družin na nogometnih stadionih

Poglobljena raziskava o kulturi nogometnega navijaštva v Sloveniji je potrdila, da neprimerno oz. nekulturno vedenje navijačev negativno vpliva na obisk družin na nogometnih stadionih.

Darjo razmišlja: Cona prijateljstva in drugi razlogi, zakaj romantika ne gre v pravo smer

Cona prijateljstva je eden bolj fascinantnih pojavov v svetu spoznavanja potencialnih romantičnih partnerjev, ker se sliši kot simpatičen razlog, zakaj on in ona nenadoma ne moreta več postati kaj več kot le prijatelja. 

Prva konferenca o kreativnosti pri nas!

Free Ideas Center (FIC) je specializiran za hitro generiranje idej in učinkovito reševanje poslovnih izzivov z uporabo tehnik ustvarjalnega razmišljanja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri