Ajda in Ana sta sestri, ki ju je združila ustvarjalna žilica.

Skupaj sta začeli ustvarjati zgodbo o simpatičnih tablicah za navdušene kolesarje. “Najini ustvarjalni začetki segajo približno dve leti nazaj, ko je Ajda prostovoljno delala v kolesarski delavnici v Maleziji. Tam je ideja dozorela, midve pa dobili potreben pogum za uresničevanje ideje o tablicah za kolesa,“ sta nam zaupali in dodali, da sta ob veliki meri motivacije začeli izbirati ime, seveda je sledil še razvoj spletne strani in prvi dizajni njunih tablic za ljubitelje urbanega kolesarjenja.

“Danes ponujata 14 različnih dizajnov tablic za kolesa, od tega tudi dve nekoliko manjši, ki sta namenjeni predvsem za namestitev na otroška kolesa,“ smo še izvedeli od mladega kreativnega dvojca. “Tablice so izdelane iz lahkega aluminija, na njih pa je reliefni tisk. Vse tablice so tudi odsevne, tako da poskrbijo za nekaj varnosti,“ sta še povedali in dodali, da sta v ponudbo vključili tudi praktično držalo.

“Poleg tablic sva razvili tudi držalo, ki se enostavno pritrdi na sedežni drog in omogoči estetsko pritrditev tablice.” In če ste ljubitelj kolesarjenja, boste zagotovo težko izbrali med vsemi simpatičnimi napisi.

Kje jih najdete?

Tablice lahko kupite na spletni strani kickassbikeplates.com/sl ali v trgovini Horacij na Petkovškovem nabrežju in This & That v stari Ljubljani.

Besedilo: Metka Pravst // Fotografije: osebni arhiv

Liza - 24/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 24/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.