Tudi letos se bo pelo, plesalo in zabavalo. Prihaja dan za družine. Prihaja Čarobni dan na Bledu! Rezervirajte si 24. maj 2015 od 10. ure dalje.

Gorenjski biser Bled, se bo tudi letos, že četrto leto zapored, spremenil v prizorišče Čarobnega dne. Ponovno se obeta najbolj razigrano in veselo prizorišče, ki ga obožujejo otroci in nad katerim so navdušeni starši.

Družine bodo tako tokrat lahko preživele kakovosten dan v naravi v nedeljo, 24. maja, ko se bodo otroci učili novih spretnosti na športnih, ustvarjalnih, glasbenih in ostalih zabavnih delavnicah; peli in plesali pred čarobnim odrom, čaka pa jih tudi prav posebno presenečenje.

Seveda pa, tako kot je že v navadi, v goste prihaja pisana druščina slovenskih glasbenikov, ki vas bodo s svojim prepevanjem razveseljevali na čarobnem odru.

Skupaj z vami se bodo tako družili:

Alya, Rock'n'band, Trkaj, Demetra Malalan, Regina, Vili Resnik, Alex Volasko, Tim Kores – Kori, Tomaž Ahačič, Jay Dance Studio, Marjan Mali Bu, glasbeni studio Osminka, s svojimi akrobatskimi vragolijami pa vas bosta navduševala tudi Filip in Blaž iz F&B acrobatics ter še mnogi drugi.

Čarobni dan tudi letos brezplačen!

Tudi letos na Čarobnem dnevu ni vstopnine, preko spletne strani Čarobni dan lahko družine izpolnijo brezplačni kupon, s katerim pridobijo še dodatne ugodnosti na prireditvi. Kupon je družinska vstopnica za obisk celotnega čarobnega dogajanja na ta dan, z njim pa bo imela celotna družina možnost, da si ugodno ogleda številne znamenitosti.

Lahko se boste povzpeli na Blejski grad, se s kočijo po Bledu zapeljali z blejskimi fijakerji, obiskali Pustolovski park Bled in se prepustili pustolovščinam, nato pa se s sankami spustili po Sankališču na Straži. Na blejski otoček se boste lahko popeljali z blejsko pletno, s turističnim vlakcem okoli jezera, se preizkusili v srednjeveškem lokostrelstvu ali pa se poigrali na mini golf igrišču.

Za polovično ceno pa se boste lahko pozabavali tudi na trampolinu, s fan shooterji ali pa najeli kolo ter se popeljali po prelepi blejski pokrajini.