Za konec šolskega leta je seveda lepo, da starši svoje pridne šolarje nagradijo. In super priložnost se ponuja v najbližjem kinu Cineplexx.

Za vesel zaključek šolskega leta in sproščen skok v poletje pridite v nedeljo, 22. junija, med 14. in 18. uro v najbližji kino Cineplexx in svoje šolarje nagradite z ogledom sinhroniziranih animiranih filmov Kako izuriti svojega zmaja 2 ali Hiša velikega čarodeja oziroma Disneyjeve pustolovske drame Zlohotnica, saj bodo vstopnice za ogled v 2D-tehnologiji na prodaj po ugodni ceni za le 4 evre. Na Družinskem dnevu pripravljamo tudi zabavne animacije in bogata darila za vse obiskovalce.

Iščemo šest družin, ki si ne morejo privoščiti obiska kina

Odgovorni v Cineplexxu se zavedajo, da razmere v državi niso rožnate in da si marsikatera socialno ogrožena družina ne more privoščiti ogleda filma. Zato so se v Cineplexxu odločili, da skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in revijo Liso naredijo še veliko dobrodelno akcijo – šestim družinam, ki si obiska kina sicer ne morejo privoščiti, bodo podarili kino doživetje na družinskem dnevu v Cineplexxu. V vsakem kraju, v katerem stoji kino Cineplexx (Kranj, Koper, Novo mesto, Celje, Maribor in Murska Sobota), bodo eni družini podarili kino doživetje ob zaključku šolskega leta. Tako bodo za lepše poletje nagrajeni tako otroci kot starši, saj bo vsa družina dobila vstopnico za ogled izbranega filma v sklopu družinskega dneva, poskrbljeno pa bo tudi za hrano in pijačo.

Zato vas, drage bralke in dragi bralci, vabimo, da prijavite na dobrodelno akcijo družine, za katere veste, da so v takšni stiski, da že dolgo niso obiskale kina. Družino bo izbrala Zveza prijateljev mladine Slovenije. Diskretnost je vsem družinam zagotovljena. Pišite nam na lisa@adriamedia.si.