Preverite ali se vam ta teden zvezde nasmihajo?

OVEN

21. 3. do 20. 4.

S svojo živahnostjo in optimizmom razvedrite ljudi okoli sebe. Včasih je dobro, da prepustite besedo tudi komu drugemu. Vendar ne v vseh pogledih, kajti nekdo bi znal to krepko izkoristiti. Ustvarjalni boste in prvenstveni pri zapletenih opravilih. Partner bo do vas iskren in pozoren. Čas je, da si odpreta srci in povesta drug drugemu, kaj čutita. Ljubezen vaju objame, ljubosumje bo preteklost. Mlaj v ovnu bo zahteval potrpežljivost.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Na delu boste le stežka zbrani in čudno vas bodo gledali, ker vas takšnih niso vajeni. Spomladanska utrujenost ne more kar tako mimo vas. Radi imate druženja, zabave in veselje. Vsega tega se udeležite šele potem, ko boste sebi in svojemu počutju privoščili večjo mero počitka. Dovolite, da vas srčna oseba maksimalno razvaja. Želite si nežnosti, romance, čustvene naslade, vse to in še več. Ampak ne zavirajte dogodkov in ne postavljajte debelih zidov.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

Na trenutke se boste resno spraševali, od kod toliko vsebinsko pozitivnih dogodkov. Star pregovor pravi, da ni dobro hvaliti dneva pred večerom, in vi se ne boste pustili zavesti. Pretiranega sočutja, katerega povzročitelja bosta mlaj in ozvezdje, se ne da izogniti. Za dobro počutje poskrbite čim prej. Narava, gibanje, sprememba okolice, vse to vas bo poživilo. Srčna oseba vas popelje v svet romantičnih trenutkov. Nikar ne iščite izgovorov. S sorodniki rešite težavo.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Vse tja do konca tedna boste ustvarjalni in zadovoljni s poslovnimi dosežki. Vaša vizija je na odlični poti do realizacije. Pri financah še vedno previdno in premišljeno. Če boste začutili utrujenost, zaspanost in lenobo, se lahko izgovorite na mlaj in krajec. Včasih je treba prej v posteljo, pa čeprav vidite še cele gore obveznosti. Čustvena občutljivost in globina čustev bosta močnejši od razuma. Zaupajte najdražjim in se prepustite spremembam. Mislite na svoje zdravje.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Nikar se vnaprej ne obremenjujte s spremembami. Opravite svoje delo premišljeno in natančno, kot znate. Ne pričakujte preveč pohval. Maksimalno bodite v gibanju v naravi in preženite negativno energijo. Tako bo počutje dosti boljše. Aprilski muhasti hladni dnevi so kot nalašč za vaše prijateljske klepete in osebne nakupe. Idealen čas za vse to bo že od nedelje naprej. Luna v vašem znamenju bo dobra sopotnica. Uživajte.

RAK

22. 6 do 22. 7.

S sodelavcem, ki mu zaupate, s trudom izberita pravo rešitev za nastale problemčke. Ob koncu tedna urejajte uradne obveznosti. Nakupujte, a še vedno previdno z denarjem. Mlaj bo od vas zahteval potrpežljivost in razumevanje, predvsem v ljubezni. Posesivnost še vedno lebdi nad vama. Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Za aprilskim dežjem posije sonček. V sredo se posvetite sebi. Malo razvajanja ne škodi. Pogumno naprej.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Preveč se ubadate s tem, kar vam je s kritiko nekdo hotel povedati. Očitno bo treba vpeljati nekaj sprememb. Vse ob pravem trenutku. Dovolj časa imate, da pokažete vse svoje poslovne ideje. Finančno boste končno na zeleni veji. V prostih dneh se sprostite v družbi najboljših prijateljev in družinskem krogu. V ljubezenski zvezi spustite zavore in se prepustita čarobnim trenutkom v dvoje. Sanjarjenje je najslajša hrana za dušo. Z rekreacijo vzdržujte dobro počutje.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

V danih dogodkih in pogovorih boste s svojo preveliko odkritostjo naredili več zmešnjave kot koristi. Poskušajte se malo zadržati, dokler se najhujši prah ne poleže. Žal vedno ni pravi čas za soglasja. Načrte uresničujte do petka, kajti vse tja do sredine tedna vam ozvezdje ne bo naklonjeno. Stresu, razdražljivosti in hitenju se žal ne boste mogli izogniti. Z načrtovanimi novostmi počakajte. Meditirajte, pojdite v naravo, zaupajte srčni osebi. Novica prinaša delo.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Konec tedna se nujno odpravite na povabljeno zabavo. Kot v najboljših časih boste spet v središču pozornosti. Smeh, glasba in prijetna družba. Le kdo bi se tega branil. Polni elana se boste lotili delovnih obveznosti, vendar ne pretiravajte z zapravljanjem. Ni ravno pravo obdobje za finančna tveganja. Za zdravje storite še malo več, ker bolečine v križu ne bodo zlepa popustile. Mikavno povabilo vas čarobno odnese v objem srčne osebe. Pomlad je končno tu.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Dejstvo je, da se boste v prihodnjih dneh morali bolj disciplinirano lotiti delovnih obveznosti. Previdno z denarjem, da ne zabredete v finančno godljo do vratu. Ni ravno čas, da bi kupili vse, kar vidite. Srčna oseba vas bo presenetila s prijetno novico. Bodite prijazni ter se pustite razvajati. Sočutja ne pričakujte, saj bo mlaj pletel občutljive sfere. Obiščite fitnes, terme, pojdite v naravo, odmislite negativnosti. Privoščite si okusen meni, potem pa na sprehod.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Delo vas bo znova popolnoma prevzelo. Pomembne odločitve preložite za nekaj dni, ko vam bo ozvezdje odpiralo poti do uspeha. Vaša trma žal nekatere motiti, vendar vztrajajte do konca. Brez negativnih posledic ne bo šlo. Nekaterih blokad se ne da odstraniti kar tako. Vam je nekdo zelo všeč? S preteklostjo se ne obremenjujte. Čaka vas nekaj povsem drugačnega. Ljubezenska zgodba, ki vam bo prijala. Jejte zdravo in se gibajte več kot običajno.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Umirjeni boste, kajti vse, kar ste si zastavili v krajšem obdobju, vam je uspelo. Mlaj v ovnu prinaša težje okoliščine, zato nikar ne hitite s poslovnimi novostmi. Počutju in zdravju namenite več pozornosti. Ne pretiravajte z aktivnostmi in fizičnim delom. Težavice v duši razrešujte sproti. V vaši ljubezenski zvezi bo nekaj prav prijetnih sprememb. Iskreni pogovori spremenijo vzdušje. Ljubosumne misli so tokrat popolnoma odveč. Skok v kino ali na izlet. Kaj še čakate?

Astrologinja Maja

Lisa - 16/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 16/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.