Ne pustite se presenetiti, preberite horoskop...

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Preveč hitite z vsemi službenimi nalogami. Poskušajte biti zbrani in se izogibajte površnosti. Za to imate že prav gotovo preizkušen recept. Planeti vam namenjajo dober vpliv, zato vse tja do konca tedna postorite vse, kar od vas zahtevajo. V ustvarjalnosti boste neustavljivi. Sejali boste dobro voljo, pa čeprav bo okoli vas kar nekaj živčnih in nestrpnih. Sprejmite povabilo na potovanje. Partnerja ne puščajte doma, če želite imeti harmonijo v svoji ljubezenski zvezi.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Več energije bo za zabavo, izlete, prijetna druženja ter klepetanja kot pa za resno delo in ustvarjanje. Nič hudega, če si vzamete nekaj dni zase. Vaše telo in duša vam bosta hvaležna. S financami ne bo večjih težav, zato ne odlašajte z načrtovanimi nakupi. Obiščite prijatelje in uživajte v prijetni družbi. Ne pozabite, kaj ste obljubili partnerju. Torej, čim prej uresničite prijetna presenečenja. Vaš dan je sreda. Načrtovano izpeljete tako, kot je treba.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Delo, delo in še enkrat delo. Nekatere obveznosti so zelo zapletene. Vsega se lotite sistematično. Ob koncu tedna, v času prvega krajca, boste čustveno precej občutljivi in zamerljivi. Pogovorite se s partnerjem. Očitno morate vnesti nekaj zelo pomembnih sprememb v svoje življenje, saj bo drugače vaše počutje katastrofa. Kar lahko danes naredite zase, ne odlašajte na jutri. Izlet do vode odžene neprijetne misli in rodi nove ideje.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Združite moči in skupaj s sodelavci se boste veselili rezultatov. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje z osebami, ki so vam blizu. Občutljivosti se ne bo dalo izogniti. Vaše mišljenje bo pri poslovnih novostih prišlo še zelo prav. Sreda je pravi dan za pogovore s sodelavci in urejanje uradnih zadev. Srčna oseba od vas pričakuje malo več skupnih trenutkov v dvoje. Ne pozabite na svoje zdravje. Virusi so še vedno na pohodu. Pazite nase.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Delate noč in dan, vaš transakcijski račun pa je še vedno v rdečih številkah. Morda je čas, da nekaj spremenite. Tudi če bo vaš urnik natrpan, ne pozabite na urice užitka. Vaša srčna oseba vas bo razvajala. Poglejte vase in priznajte čustva, ki jih gojite do svoje ljubljene osebe. Ob koncu tedna vam prvi krajec onemogoči normalno življenje. Bodite pripravljeni na vse, na vsakem koraku. Tudi na živčnost in neprilagodljivost nekaterih.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Veliko dela imate in še več si ga boste naprtili na svoja ramena. Ne pretiravajte, ker se boste iztrošili do konca. Uživajte toplo hrano, sadje, zelenjavo in se gibajte. Melanholične misli potisnite na stranski tir. Poskrbite za spremembe in razvedrilo. Prvi krajec v nedeljo prinaša nestrpnost, nemir in nezadovoljstvo. Ker boste čustveno zelo občutljivi, vam bo ljubeznivost vaše srčne osebe dajala veliko moč. Finance imejte pod drobnogledom.

Lev

23. 7. do 23. 8.

V vaših poslovnih načrtih se bo pojavilo nekaj neprijetnosti, ki jih ne bo tako zlahka rešiti. Izogibajte se nervoznih situacij, čeprav to ne bo ravno lahko v tem tednu. Nekateri pač vedno iščejo konflikt. Zaupajte sebi in lastnim izkušnjam. Svojemu počutju in telesu privoščite nekaj uric razvajanja. Čofotanje ali poležavanje bo izboljšalo počutje. Svoje srčne osebe pa nikar ne puščajte same. Zadn­je čase sta premalo skupaj.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Nesmiselno je, da hitite z deli, ker vam nihče ne sledi. Napetost bo naraščala in tudi prvi krajec v nedeljo v vašem znamenju ne prinaša milosti. Izogibajte se konfliktov, če se bo le dalo. Prej kot v sredo poslovnega napredka ne bo. Za dobro počutje in zdravje boste morali storiti malo več. Pojdite na izlet do morja, jezera ali pa zaplavajte v kakšnem bazenu. Čustveno boste občutljivi in vsaka malenkost vas bo iztirila. Poskušajte najti notranji mir.

Tehtnica

23. 9. do 23.10

V zadnjem času ste vložili veliko truda v svojo novo poslovno pot. Ne pretiravajte. Zaradi vseh obveznosti se zaskr­bljenosti ne bo dalo izogniti. Morali si boste ukrasti nekaj trenutkov samo zase. V nedeljo bodite pripravljeni na vpliv prvega krajca v znamenju device. Občutljivost bo velika, zato se raje večkrat stisnite v objem najdražje osebe. Nekaj, kar si močno želite, je uresničljivo. Z denarjem še premišljeno. Piknik v družbi prijateljev bo bomba.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Predvidevali ste, da se bodo nekateri poslovni dogodki dobro odvijali, pa se bodo žal pojavile težave. Naj vas razočaranje ne iztiri. Poskrbite za dober nadzor in problemi bodo rešeni. Še en dokaz, da boste v prihodnje bolj strogi. Partnerju se ne pritožujte, kajti zadnje čase ste prekoračili vse meje. Deležni boste pozornosti in nekaj prijetnih dni je pred vama. Pojdite na zabavo in se sprostite v prijetni družbi. Izogibajte se kaloričnih jedi in sladkarij.

Strelec

23.11. do 21.12.

Polni optimizma se boste lotili novih delovnih nalog. Dobro premislite, preden si še naložite kakšno dodatno delo. Počutje bo v nihanju med odličnim in zelo stresnim. Vzemite si čas za druženje v dvoje. Srčna oseba vas bo spravljala v dobro voljo. Klepetanje ob kavici vas bo umirilo. Neprijeten splet okoliščin s čudnimi dogodki in besedičenjem vam ne bo všeč. Premislite in ne odlašajte s pogovorom. Končno bo denar na vašem računu.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Prepričani ste, da ste s pomembnimi nalogami na koncu, pa se bo žal nekaj zapletalo. Kritika vam bo načenjala živce. Dokažite, da se tudi zahtevne stvari lahko rešijo enostavno. Vaša preračunljivost se bo dobro obrestovala. Še nekaj časa bodite z denarjem varčni. V prostih dneh bo počutje dobro, v delovnih pa bo stresno za vas. V vašo ljubezensko zvezo bo posijalo sonce. Čustveni občutljivosti se ne bo dalo izogniti. Prvi krajec bo nepopustljiv. Počivajte.

Astrologinja Maja