Nič vas ne sme presenetiti, zato vam predlagamo, da si prebereste horoskop zase in svoje bližnje.

RIBI

20. 2 do 20. 3.

V življenju je pač tako, da kadar mislimo, da je vse v najlepšem redu, se pojavi cel kup težav ravno tam, kjer ni treba. Imeli boste polne roke dela. Lunin prvi krajec v torek vam bo oteževal uresničevanje delovnih načrtov. Vse tja do sredine tedna bodo dela opravljena in zadovoljni boste. Vzemite si čas zase, za klepet s prijateljico, odpravite se po nakupih, privoščite si kaj posebnega, malce mističnega. Naklonjenost srčne osebe vas bo osrečevala.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Urejajte vse finančne zadeve. Ta teden so vam zvezde naklonjene. Bodite vztrajni in natančni, zagotovo vam bo uspelo. Ambiciozna sodelavka bo odlična pomočnica pri reševanju zapletenih dogodkov. Bodite malce bolj potrpežljivi. Ne pozabite na svojo sorodno dušo. Veseli se trenutkov v dvoje. Vam je všeč izlet v neznano? Zdaj je pravi čas, da si privoščita spremembe. Počutili se boste tako prijetno, kot že dolgo ne. Ne odlašajte.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Bodite ponosni, da nerazumevanje med svojimi sodelavci največkrat rešite prav vi, in to s pravo besedo in humorjem. Izogibajte se nesmiselnih nakupov in previdno z denarjem. Med vikendom se boste dobro počutili v družbi najbližjih. Čutnost in predanost vaše srčne osebe vam bo prijala, saj ste zadnje čase dvomili o njeni zvestobi. Skupaj se odpravita na kakšen izlet ali pa si privoščita razvajanje v termah. Svobode bo na pretek.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Ne bo vam ravno prijetno, ko boste spoznali, da nekateri zvito izkoriščajo vašo marljivost. Čas je, da se postavite zase. Planeti so z vami in imeli boste dovolj razlogov, da se veselite in uživate. Zabava s prijatelji je super sprostitev za vas. Kaj pa ljubezen? Pomlad trka na vrata. Vaša očarljivost bo nekomu sedla v srce. Prisluhnite srčni osebi, kajti potrebovala bo vašo pozornost. Ne skrivajte čustev. Še naprej se rekreirajte, ampak ne pretiravajte.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Razganjalo vas bo od pozitivne energije. Previdno le, da ne boste prehitevali sami sebe. Kupujte, poslujte in urejajte uradne zadeve. Z denarjem bodite varčni. Informacije, ki vam jo je podala pomembna oseba, nikar ne prezrite. Po napornih delovnih dneh namenite vsaj kratke urice zdravju. Luna v vašem znamenju prinaša strast, romanco, ljubezensko harmonijo, razumevanje. Bodite zaljubljeni, nežni, sentimentalni. Pomlad je tu.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Bodite v vseh delovnih obveznostih natančni, kajti prihajajoči dnevi bodo za vas naporni. Kar se tiče novosti, si vzemite dovolj časa. Prvi krajec vam bo kradel energijo, zato v prostih dneh počivajte. Do sredine tedna boste spet prave volje. Pojdite na zabavo, saj se prijatelji veselijo vaše prisotnosti. Nasmejali jih boste. Počutje bo temu primerno. Harmonija v ljubezenski zvezi vam ogreje srce kot prvi spomladanski sončni žarki. Darilo!

RAK

22. 6 do 22. 7.

Želeli boste neprijetnostim narediti konec, ampak bodite pripravljeni na neposlušnost nekaterih. Včasih je bolje, da damo prednost spontanosti. Pomembno je, da svoje naloge zaključite pravočasno. Porežite krila zavistnežem. Z ljubljeno osebo se odpravita na spomladansko pohajanje. Čustvena naklonjenost balzamira vaše počutje. Da bo mera prava, jejte zdravo, bodite v gibanju in si privoščite dovolj spanja. Z denarjem po pameti.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Ukrepajte energično in ognjeno (tako, kot znate le vi), kadar vas potisnejo na rob potrpežljivosti. Izogibajte se ostrih besed. Za mnenje vprašajte še koga, da vas ne zasipajo z očitki. Nad financami ne obupajte, ker je zelo blizu dan, ko boste na zeleni veji. V ljubezni ni toliko težav, kot se vam na trenutke dozdeva. Čustva bodo v oblakih ljubezni in spoznali boste, da vas ima srčna oseba zelo rada. Veseli boste obiska sorodnikov. Na zabavo.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Torkov prvi krajec bo od vas zahteval več vztrajnosti in potrpežljivosti. V tem tednu ste med tistimi, ki jim bodo posli cveteli. Pogovorite se o vsem, kar vam leži na duši, da ne bo poznejših zapletov. Z natančnostjo in uvedeno posebno disciplino pripeljite delovne naloge na pravo pot. Obetajo se vam nova poznanstva, ob tem pa se boste za spremembo še zabavali. Nakupovanje vam bo dišalo, ampak bodite varčni. Ljubezen bo v zraku.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Čenče, ki bodo krožile naokoli, ne vzemite tako osebno. Pogovorite se in odprite vrata resnice. Tako boste bolj umirjeni in odporni proti dogajanju v svoji okolici. Preden začnete z dodatnimi obveznostmi, zaključite te, ki ste si jih že naprtili. Naj vas dogodki v sorodstvu ne skrbijo preveč. Nedelja je vaš dan, zato ga izkoristite za prijetne dogodke. V svoje partnerstvo vnesite kanček domišljije in vse bo kot v pravljici dveh zaljubljencev. Pomlad je tu.

ŠKORPIJION

24.10. do 22.11.

Vse tja do konca tedna boste ambiciozni in delavni kot mravlja. Bodite tolerantni do drugače mislečih in ne odreagirajte kritično. Tveganje se ne bi obrestovalo. Odločite se za utečeno pot, ki prinaša stabilnejše finance. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje s svojimi prijatelji. Smeh, ples, glasba in dobra jedača vam bodo prijali. Ampak ne pretiravajte. Za razvajanje duše, telesa in vaše srčne osebe je najboljši dan sreda. Pokličite prijatelja.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Tam, kjer pričakujemo največ razumevanja, se rado kaj obrne na glavo. Dovolj ste inteligentni, da razrešite neprijetnosti. Blizu cilja ste, kar vas bo motiviralo, da se boste dela lotili še z večjo zagnanostjo in optimizmom. Podvizajte se, naredite korak naprej v svoji ljubezenski vezi. Vaša čustva so na preizkušnji. Dovolite, da vas srčna oseba preseneti. Sprejmite povabilo na spomladanski izlet. Prijetno bo. Nakupujte tisto, kar potrebujete. Lunin krajec.

Astrologinja Maja

Lisa - 12/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 12/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.