Preberite si astrološko napoved naše astrologinje Maje, odhajajoča polna luna bo zagotovo prinesla kaj zanimivega.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Izbrali so vas, ker ste sposobni izpeljati zahtevna dela. Lotite se jih z vsem znanjem in nikar ne dvomite o sebi. Pesimizem in negativnost odmislite. Tokrat vam bo uspelo brez večjih zapletov. Za sprostitev in druženje si vzemite čas. Partner pričakuje, da skupaj preživita vsaj konec tedna. Luna v vašem znamenju bo objela vajino ljubezen. Kljub zadnjemu krajcu v ribi pogumno končajte, kar so vam naložili. Na sprehod v naravo pa le pojdite, in na rekreacijo tudi.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Skrbno pripravite vse, kar je potrebno za nova poslovanja. Več reda in natančnosti prinaša boljše rezultate. Najučinkovitejši, ustvarjalni boste v torek in sredo. Sredin zadnji krajec v ribi prinaša čustveno občutljivost, nemir, občutek samote. Ljudje okoli vas bodo nervozni. Naberite si nekaj pozitivne energije z izletom v naravo, zabavo s prijatelji, klepetom ob kavi. Ljubezen bo v zraku. Začnite s pripravljenim presenečenjem. Vse poteka, kot si v srcu tiho želite.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Imate še nekaj načrtov, ki jih želite uresničiti. Vendar v tem tednu ni ravno priporočljivo preveliko naprezanje. Vaše telo in duša vam bosta hvaležna, če si privoščite vodno kopel, masažo, lenarite kakšen dan in podobno. Zadnji krajec v sredo v vašem znamenju ni ravno trden sopotnik. Za prijetna presenečenja je vedno čas, in tudi denar. Lahko ste malo drznejši kot ponavadi. Sreča je na vaši strani. Pogovor s prijateljem vam bo povrnil moči.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Imate idealne možnosti, da napredujete v poslu. Neprijeten dogodek boste uspešno rešili. Odleglo vam bo. Na pragu so nove obveznosti, za katere si pripravite dober načrt. Do srčne osebe ne bodite preveč posestniški, ker vas lahko doletijo neljubi dogodki s preveč ljubosumja. Bolj zaupajte partnerju, seveda pa tudi sebi. Kakšna zabava bo dobrodošla. Sprostite se ob glasbi in klepetanju. Sredin zadnji krajec vam bo ponagajal.

Bik

21. 4. do 20. 5.

V poslovnem svetu vam bodo zvezdice naklonjene. Ampak sredin zadnji krajec ne bo ravno pohleven. Čim prej končajte zahtevnejša opravila, da bo spanec bolj miren. Vse, kar načrtujete, je tokrat uresničljivo. Malce popazite, da ne boste zapravljali tja v tri dni. Vaše srce se bo kopalo v razkošnem objemu ljubezni najdražje osebe. Sonce vabi na sprehod ali izlet v prijetno naravo, pobarvano po spomladansko. Razvajanje v dvoje je lepše.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Vaše poslovne ideje so res nekaj svežega. Delovnih nalog se lotite s povečano natančnostjo, kajti površnosti si tokrat res ne smete dovoliti. Znate biti romantični, zvesti, ljubeči in hkrati odlični prijatelji. Teh prijetnih lastnosti nikar ne skrivajte. Za boljše počutje si privoščite razvajanje telesa in duha. Torek in sredo izkoristite – naklonjenost planetov. Družabna srečanja, dogovarjanja, neomejeno klepetanje s prijatelji vam bodo prijali. Zadnji krajec prinaša stres.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Luna v kozorogu prinaša občutljiv in čustveno razmajan konec tedna. Skupaj preživete urice s srčno osebo bodo prinesle medsebojno zaupanje. Ste družabni in veseli, zato sprejmite povabilo na zabavo. Dela in obveznosti ne bodo v zaostanku. Z novimi načrti napredujete. Vzemite si čas tudi zase. Razvajajte telo, več se gibajte, zdravo se prehranjujte in malce več spite. To bo prav gotovo pregnalo utrujenost. Melanholične misli in pričakovanja dajte na stran.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pustite se presenetiti. Ohranjajte dobre medsebojne odnose, saj bodo v prihodnosti za vas zelo pomembni. Čas je, da v teh spomladanskih dneh malce odklopite in poskrbite za dušo, telo in partnersko zvezo. Dajte si duška in se odpravite na krajši izlet s srčno osebo. Ljubezen vam pomeni zelo veliko. V poslovnem svetu večjih težav ne bo. Poskrbite, da bodo nujne informacije v pravem trenutku na pravem mestu. V ozračju bo nemir – zadnji krajec.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Ravno dobre volje ne boste, ker v službi nekateri nočejo slišati vaših zahtev. Kmalu bodo spoznali, da se lahko tudi njim slabo piše. Posledice ne bodo prijetne. Konfliktov in ostrih besed se izogibajte. Ob koncu tedna se prepustite razvajanju. Prijetne trenutke preživite z najdražjimi, saj vas pogrešajo. Finance še niso dosegle načrtovanih številk, vendar ste na dobri poti. Več pozornosti namenite zdravju. Bodite športno aktivni.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Odvečno energijo porabite s fizičnim delom, športom ali pohodništvom v družbi ljudi, ki jih imate radi. Ljubezen bo v zraku. Službene obveznosti urejajte kot do zdaj. Z ustvarjalnostjo in rezultati boste zadovoljni. Na kritiko ne reagirajte prenagljeno. Premišljeni bodite v vsakem trenutku. Denar bo. Odpravite se po nakupih, poklepetajte s prijatelji, pojdite na zabavo. Ne zapletajte si življenja zaredi tistih, ki ne razumejo vašega stila življenja. Morda so nevoščljivi?

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Presenetilo vas bo prijetno srečanje osebe, na katero večkrat pomislite. Prisluhnite si, ker se zaradi slabih izkušenj bojite razočaranja. Previdnost je mati modrosti. Povabilo pa le sprejmite. Posel sklenite šele takrat, ko bo vse črno na belem. Dominirajte z natančnostjo. Skrajni čas je, da uredite finance. Vaše želje so večje od trenutno danih možnosti. Poskušajte se sprijazniti s tem. Zdravje bo veliko boljše, če se boste držali nedavne zaobljube sebi.

Strelec

23.11. do 21.12.

Četrtek je pravi dan, da razrešite tistih nekaj zavozlanih situacij, ki vam v zadnjem mesecu pijejo energijo. Šele za tem boste svobodno zadihali. Upoštevajte nasvet dobrega prijatelja. Tudi največje nergače boste utišali. Čustveno boste ranljivi, predvsem zaradi sredinega zadnjega krajca v ribi, naj vas to ne iztiri. Več časa namenite stvarem, ki vas sproščajo. Zaradi iskrene ljubezni sorodne duše se vedno dobro počutite. Uspešni, dobre volje in polni odličnih idej korakajte naprej.

Lisa - 21/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 21/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.