Spet je tu naš tedenski horoskop!

BIK

21. 4. do 20. 5.

Kipeli boste od pozitivne energije. Lotite se vseh zahtevnih opravil. Rezultati bodo v mejah zadovoljstva. Kupujte, poslujte in urejajte uradne zadeve. Finance še imejte pod drobnogledom. Naporne delovne dni si popestrite s hobijem. Pustite se razvajati. Venera v vašem znamenju prinaša strast in romanco hkrati. Nikar ne omahujte. Bodite zaljubljeni, nežni, sentimentalni in sproščeni. Ne jejte preveč. Sprehodi v majskih dneh so čudoviti.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Nerazumevanje med sodelavci vas spravlja ob živce. Z dobro voljo in diplomatskim pristopom boste burjo v odnosih vsaj malo umirili, da se dela končajo tako, kot je načrtovano. Izogibajte se nesmiselnih nakupov, previdno z denarjem. Za vikend se boste dobro počutili v družbi najbližjih. Čutnost in predanost vaše srčne osebe vam bosta še posebej prijali, saj ste zadnje čase dvomili o njeni zvestobi. Bodite preprosto srečni.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

V življenju je pač tako, da se takrat, kadar mislimo, da je vse v najlepšem redu, pojavi škrat, ki vse pokvari. Ne obupajte, tudi če boste imeli polne roke dela. Ste sposobni in uspelo vam bo. Dobro bi bilo povedati, kar mislite, a izbirajte besede. Na zeleno vejo boste prišli do srede. Vzemite si čas za klepet s prijateljico, ki vas zadnje čase pogreša. Malce odklopa ne škodi. Zdravje bo dobro. Ljubezen v cvetju. Prepustite se.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Ne bo vam najbolj prijetno, ko boste spoznali, da nekateri prav zvito izkoriščajo vašo marljivost in dobroto. Tokrat vam resnično ni treba podpirati lenobe drugih. Planeti so z vami in imeli boste dovolj razlogov, da se veselite in uživate. Vaša očarljivost bo nekomu segla v srce. Posledice bodo prijetne in čustveno obarvane. Prisluhnite srčni osebi, saj bo potrebovala vašo pozornost. Bodite v gibanju, zato na kolo za zdravo telo!

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Pred vami je čas, ko sonce preide v vaše znamenje. Bodite pripravljeni, da se vam bodo dogajale prijetne dogodivščine. Delovne obveznosti bodo stekle tako, kot ste si zamislili. Kar se tiče novosti, si vzemite čas za premislek. Počutili se boste kot v raju, saj vas potovanje in prijetna družba vedno odneseta v labirint sreče. Nasmejali jih boste do solz in se zabavali. Harmonija v vaši zvezi bo zavidanja vredna. Čustva so vaše bogastvo.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Želeli boste razrešiti neprijetnosti, vendar boste tokrat naleteli na trd oreh. Včasih je bolje, da pustimo, da sadovi dozorijo. Pomembno je, da boste svoje naloge opravili odlično in samozavestno. Nekoga bo to zelo motilo. Porežite krila zavistnežem. Z ljubljeno osebo se raje ob koncu tedna odpravita na prijeten izlet, kot pa da se ukvarjata s finančnimi težavami. Počutje bo ljubezensko in čustveno zelo intenzivno. Uživajte.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Ukrepajte energično ognjeno, tako kot znate le vi, kadar vas potisnejo na rob potrpežljivosti. Vendar se izogibajte ostrih besed. Dokažite jim, da se delo lahko opravi zelo elegantno, če se človek vsaj malo potrudi. V ljubezni ni toliko težav, kot se vam na trenutke dozdeva. Čustva bodo prevladovala in spoznali boste, da vas ima srčna oseba zelo rada. Skupaj pojdita v družbo. Zelo bo veselo. Izogibajte se težki hrani. Nadaljujte ukvarjan­je z rekreacijo.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Urejajte poslovne zadeve in lotite se novih projektov. V tem tednu vam bo uspevalo vse, česar se boste lotili. Pogovorite se. Povejte vse, kar vam leži na duši, tako v poslih kot ljubezenski zvezi. Vztrajajte in dosegli boste cilj. Nekoga boste z natančnostjo in uvedeno posebno disciplino pripeljali na pravo pot. Obetajo se nova srečanja in poznanstva, ob tem pa se boste zabavali. Poskrbite za telo in si privoščite masažo.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Bodite potrpežljivi in ne vzemite vsega tako osebno. Pogovorite se sproti, saj to znate samo vi. Tako boste bolj umirjeni in odporni proti dogajanju v svoji okolici. Preden si naložite dodatne obveznosti, končajte te, ki ste si jih že naprtili. Naj vas dogodki v sorodstvu ne skrbijo preveč. Dovolj so stari in izkušeni, da se lahko odločijo sami. V partnerstvo vnesite kanček domišljije in vse bo kot v sanjski pravljici zaljubljencev.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Vse do konca tedna boste ambiciozni in delavni kot mravlja. Bodite strpni do drugače mislečih in se ne odzovite kritično. Tveganje se ne bi obrestovalo, zato se odločite za utečeno pot, ki prinaša stabilnejše finance. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje s prijatelji. Smeh, ples, glasba in dobra jedača vam bodo prijali, a ne pretiravajte. Vse do srede boste polni energije za ustvarjanje in ljubezen.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Tam, kjer pričakujemo največ razumevanja, se rado kaj obrne v negativno smer. Dovolj ste inteligentni, da boste razrešili neprijetnosti. Blizu cilja ste, kar vas bo motiviralo, da se boste dela lotili s še večjo zagnanostjo in optimizmom. Podvizajte se in naredite korak naprej v ljubezenski zvezi. Vaša čustva so na preizkušnji, ampak prišli boste resnici do dna. Naj vas srčna oseba preseneti. Sprejmite povabilo in darilce. Nakupujte samo tisto, kar potrebujete.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Ne zaupajte ljudem, ki veliko obljubljajo. V preteklosti ste se že opekli zaradi tega. Urejajte vse poslovne in finančne zadeve. Bodite vztrajni in uspelo vam bo. Luna v vašem znamenju bo dobra pomočnica pri reševanju zapletenih dogodkov. Bodite malce neusmiljeni. Ne pozabite na sorodno dušo, ki komaj čaka nekaj trenutkov v dvoje. Nekdo vas je navdušil, vendar zdaj ni ravno čas za skok čez plot. Posledice bi bile katastrofalne.

Astrologinja Maja