Vas zanima kaj vse se vam lahko pripeti v naslednjem tednu? Preberite si horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Pojavilo se bo kar nekaj problemčkov. Treba jih bo rešiti v zelo kratkem času. Če boste iskali sočutje ali usmiljenje, se vam lahko zgodi, da boste razočarani. Torkov zadnji krajec v znamenju vodnarja ne bo sejal milosti. Torej poslovno nikar z glavo skozi zid. V ljubezni bo veliko lepše. V prazničnih dneh se odpočijte, razvajajte sebe in najdražje. Dovolite, da vas objameta harmonija ljubezni in pomlad. Praznične jedi bodo slastne. Za rekreacijo pa pot pod noge na bližnji hrib.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Pomembno delo se bliža h koncu in zadovoljni boste. Poslovno potovanje izkoristite tudi za druženje s pomembnimi ljudmi. Da se ne boste čudili, če bo vaše srce hitreje utripalo v bližini prijetne osebe. Tudi vam pomlad ne bo prizanašala. Zaradi zadnjega krajca v vašem znamenju vas bo objela občutljivost. Utrujeni boste pa zato, ker vedno hočete vse narediti do konca. Nič se ne bo podrlo, če vsaj v prostih dneh namenite več časa sebi. Zajček vam prinese lepo darilo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Utrujeni ste že od vseh obveznosti. Radi delate in ustvarjate, ampak vzemite si nekaj dni za počitek in razvajanje. Tako boste pregnali spomladansko utrujenost in neprijetno počutje. Sanje, ki ste jih sanjali pred kratkim, se vam lahko uresničijo. Vaša sentimentalnost bo očarljivo delovala na srčno osebo. Ta pa bo z velikim veseljem vas razvajala med prazniki, in sicer s kulinaričnimi dobrotami. Ja, ja ljubezen gre skozi želodec. S sprehodom pokurite, kar bo odveč.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Bodite pripravljeni, da bo treba načrte spremeniti. Prisluhnite, sodelujte in ne bodite užaljeni, če vas tokrat ne bodo upoštevali. Med prazniki boste ustvarjalni in polni energije. Počutje bo presenetljivo prijetno. V vaše ljubezensko življenje prihajajo presenečenja. Ne zamudite jih. Srčnost vam bo dajala posebno moč. Zapletene dogodke speljete točno tako, kot si v duši želite. Sprejmite povabilo na praznično klepetanje ob potički in dišeči kavi.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Umirjeno, premišljeno in z veliko vztrajnosti se lotite novih nalog. Ne pozabite, da vam lahko tudi kdo priskoči na pomoč. Vsega žal ne morete postoriti sami. Dovolj je, da samo namignete. Na splošno se potrudite biti potrpežljivi. Na vas bo vplival krajec s polno paro. Ljubezen je v zraku. Vajina želja po biti več skupaj je uresničljiva v prihajajočih dneh. Med prazniki boste imeli čas in priložnost, da si umislite nekaj novega. Zajček lahko prinese samo pozornost.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Tekmovalnost nekaterih vam gre res na živce. Takšnih potez ne marate, ker ste drugačni. Posvetite se svojim nalogam in zastavljenim ciljem. Odlično vam bo uspevalo. Kar že lep čas pričakujete, se bo končno začelo odvijati. V partnersko zvezo vnesite mir in zaupanje. Nežen dotik in bližina najdražjega balzamira srce. Kar ste si zaobljubili, da boste vlagali v svoje zdravje, nadaljujte in ne popuščajte. Za praznike si privoščite vse. Od a do ž.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Elana in energije bo dovolj, da postavite vse pomembno na pravo mesto. Kljub zadnjemu krajcu v vodnarju poskusite pregnati zle misli. Gibajte se na svežem zraku in osvežite počutje. Čustveno zapiranje vase ni prava pot. Prijateljski pogovor prinaša srečne trenutke, predvsem pa dobro počutje. V vaši zvezi dominirajo globoka čustva, zato preživita praznične dni v objemu drug drugega. Razvajanje bo dobrodošlo, zato čim prej po zajčkovih nakupih.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Prepričani ste, da vam poslovni partner pripravlja dobro kupčijo. Raje hitite počasi in se o vseh dogodkih prepričajte pravočasno. Previdno. Prehitra sklepanja so lahko škodljiva za vas. Od četrtka dalje izkoristite dobre vplive ozvezdja. Njihova naklonjenost bo segala v posle, počutje, ljubezen in praznične trenutke. Proste dni namenite počitku in druženju. Osebi, ki čustveno kraljuje v vašem srcu, namenite več. Ne kupujte preveč daril.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Nesporazumov pa res nikoli ne zmanjka. Razrešite zapletene dogodke taktno in umirjeno. To ravno ne bo lahko. Komentarje raje preslišite. Nekateri vedno negativno reagirajo. Nekaj prostega časa le namenite klepetanju s svojimi prijatelji. Odpravite se na daljši sprehod v naravo ali pa si privoščite praznični izlet. Vsekakor v družbi najdražjih. Čustvena naklonjenost vaše srčne osebe vedno prija. Ob prazničnih dobrotah enostavno uživajte.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V vašem delovnem okolju vas bodo z dobrimi rezultati presenetili. Tokrat bo delo opravljeno pravočasno, tako, kot je treba. Ne prenaglite se s kritiko. Včasih je dobro kaj zamolčati. Če si ukradete nekaj prostih dni, se vam bližajo prijetni prazniki. Čustveno občutljivost seje zadnji krajec. Nejasnosti v ljubezenski zvezi? Po temeljitem pogovoru s partnerjem bo slika drugačna, lepša. Za dežjem vedno posije sonček. Tudi v aprilu. Sprejmite povabilo na praznično kosilo.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Nasvet sodelavca vam bo pomagal, da razrešite nastale tegobe. Z razumevanjem in potrpežljivostjo presenetite še koga. Potrudite se, pa čeprav malce odigrate. V organizaciji znate biti odlični. Izkažite se. V prostih dneh si privoščite druženje z najdražjimi in tudi kakšno zabavo za sprostitev. Osvajanje in zapeljevanje v zmernih vodah. Ne zapletajte se pregloboko, da ne bo neljubih scen. Z denarjem po pameti. Darila so lahko preprosta.

Strelec

23.11. do 21.12.

Ne prehitevajte samih sebe. Nadaljujte ustvarjalno delo. Za dobre poslovne rezultate ste naredili vse. Zdaj ni čas, da bi se obremenjevali z nepomembnimi dogodki in ljudmi, ki večno komplicirajo. Počutje bo v nihanju med dobrim in stresnim. Za zdravje morda počivajte kakšno urico več. Praznike namenite prijetnostim, rečem, ki vam vračajo energijo. V sredini tedna boste v formi, da uredite nujnosti. Nekdo vas pogreša. Povabite ga na kavo.