Ne pustite se presenetiti, preberite horoskop...

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Imate idealne možnosti, da napredujete v poslu in uspešno razvozlate neprijeten dogodek. Tako bo vaše počutje veliko boljše. Na pragu so nove obveznosti, za katere si pripravite dober načrt. Do svoje srčne osebe ne bodite preveč posestniški, saj vas lahko doletijo neprijetni dogodki. V teh spomladanskih dneh morate bolj zaupati svojemu partnerju, seveda pa tudi sebi. Pojdite na zabavo in se sprostite ob glasbi in klepetanju. Četrtkov prvi krajec vam bo ponagajal.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Skrbno pripravite vse, kar je potrebno za delo v službi. Več reda in natančnosti prinaša boljše poslovne rezultate. Najučinkovitejši in ustvarjalni boste v torek in sredo. Četrtkov prvi krajec prinaša čustveno občutljivost, nemir, občutek samote. Naberite si nekaj pozitivne energije z izletom v naravo, zabavo s prijatelji ali klepetom ob kavi. Odklopite vsakdanje skrbi. Svoji ljubljeni osebi namenite več pozornosti. Začnite s spomladansko romanco, potem pa naj se vse odvija samo od sebe.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

Imate še nekaj načrtov, ki jih želite uresničiti. Vendar za vas ni v tem tednu ravno priporočljivo preveliko naprezanje. Vaše telo in duša vam bosta hvaležna, če boste več počivali. Privoščite si kopel, masažo in naberite regrat. Vitaminčki. Za prijetna presenečenja je vedno čas in tudi denar. Lahko ste malo drznejši kot običajno. Sreča je na vaši strani. Ljubljena oseba vam ne bo zamerila. Življenjski prostor si okrasite s cvetjem.

BIK

21. 4. do 20. 5.

V poslovnem svetu vam bodo zvezdice naklonjene, čeprav četrtkov prvi krajec ne bo ravno pohleven. Čim prej zaključite zahtevnejše naloge, da boste mirneje spali. Vse, kar boste idealizirali, je tokrat za spremembo uresničljivo. Malce popazite, da ne boste preveč zapravljali. Vaše srce se bo kopalo v razkošnem objemu ljubezni vaše najdražje osebe. Sonce vabi na sprehod ali izlet v toplejšo pomlad. V dvoje je lepše. Osredotočite se na lepo in prijetno.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Vaše poslovne ideje bodo dobrodošle. Delovnih nalog se lotite s povečano natančnostjo, kajti površnosti si ne smete privoščiti. Znate biti romantični, zvesti, ljubeči in hkrati odlični prijatelji. Teh prijetnih lastnosti nikar ne skrivajte. Za boljše počutje si privoščite izlet ali sprehod v naravi. V torek in sredo izkoristite naklonjenost sodelavcev. Družabna srečanja z večurnim klepetanjem in nakupovanja vam bodo prijala. V stresnih trenutkih se brzdajte.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Prvi krajec v četrtek bo v znamenju leva. Prinaša prijeten in čustven konec tedna. Romantični trenutki prinašajo zaupanje med vaju. Po naravi ste družabni in veseli, zato sprejmite povabilo. Dela in obveznosti ne bodo v zaostanku. Z zastavljenimi načrti napredujete. Vzemite si čas zase. Prečistite si telo, več se gibajte, spite in se zdravo prehranjujte. Zagotovo preženete spomladansko utrujenost. V dobri kondiciji boste ves teden.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Pustite se presenetiti. Ohranjajte dobre medsebojne odnose, kajti v prihodnosti bodo za vas zelo pomembni. Čas je, da v teh spomladanskih dneh malce odklopite in poskrbite za svojo dušo, telo in partnersko zvezo. Dajte si duška in pojdite na krajši izlet s svojo srčno osebo. Ljubezen vam zelo veliko pomeni. V poslovnem svetu večjih težav ne bo. Poskrbite, da bodo nujne informacije v pravem trenutku na pravem mestu. Prvi krajec bo vseskozi z vami – kot lučka.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Ne boste ravno dobre volje. V službi nekateri konstantno nočejo slišati vaših zahtev. Kmalu bodo spoznali, da se tudi njim slabo piše. Posledice ne bodo prijetne. Konfliktov in ostrih besed se izogibajte. Ob koncu tedna se prepustite razvajanju in preživite trenutke z najdražjimi. Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk, vendar ste na dobri poti. Več pozornosti namenite svojemu zdravju. Bodite športno aktivni in se najejte regrata. Dober tek.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Odvečno energijo potrošite s fizičnim delom, športom ali pohodništvom v družbi ljubljene osebe. Ljubezen bo v zraku. Službene obveznosti urejajte kot doslej. Z ustvarjalnostjo in rezultati boste zadovoljni. Na kritiko ne reagirajte prenagljeno. Premišljeno na vsakem koraku. Denar bo. Odpravite se po nakupih, poklepetajte s prijatelji, pojdite na zabavo. Ne komplicirajte si življenja zaradi tistih, ki ne razumejo vašega stila življenja. Morda so nevoščljivi?

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Ste v pričakovanju prijetnega srečanja in novega poznanstva? Premišljeno, da ne bo razočaranja. Previdnost je mati modrosti. Sklenite posel šele takrat, ko bo vse črno na belem. Dominirajte z natančnostjo. Skrajni čas je, da uredite finance in opravite nakup, ki ga že dlje načrtujete. Vaša ljubezenska zveza je trdna in v teh dneh vas čakajo prijetne urice v dvoje. Strast bo imela oblast. Krajec v levu pošilja romantičen sij. Ne oklevajte.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Četrtek je pravi dan, da razrešite tistih nekaj zavozlanih situacij, ki vam v zadnjem mesecu pijejo energijo. Šele zatem svobodno zadihate. Upoštevajte nasvet dobrega prijatelja. Tudi največje regljače boste utišali. Čustveno boste ranljivi. Predvsem zaradi četrtkovega krajca nikar ne spreminjajte načrtov. Več časa namenite sebi. Iskrena ljubezen sorodne duše vedno poskrbi za dobro počutje. Uspešni, dobre volje in polni odličnih idej korakajte naprej.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Izbrali so vas, ker ste sposobni speljati zahtevna dela. Lotite se jih z vsem znanjem in nikar ne dvomite o sebi. Pesimizem in negativnost enostavno odmislite. Tokrat bo uspelo brez večjih zapletov. Tudi za sprostitev in druženje v dvoje si vzemite čas. Partner pričakuje, da skupaj preživita vsaj konec tedna. Harmonija bo objela vajino ljubezen. Kljub prvemu krajcu boste izžarevali strast, pogum in moč. S sprehodom v naravo pa nikar ne odlašajte. Poslovne priložnosti bodo zanimive. Zgrabite jih.

Astologinja Maja

Lisa - 17/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 17/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.