Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Prepričani ste, da ste s pomembnimi nalogami končali, pa se bo žal nekaj zapletalo. Kritika vam bo načenjala živce. Dokažite, da se tudi zahtevne stvari lahko rešijo enostavno. Vaša preračunljivost se bo dobro obrestovala. Bodite z denarjem varčni še nekaj časa. V prostih dneh bo počutje dobro, v delovnih pa stresno za vas. V vašo ljubezensko zvezo bo posijalo sonce. Čustveni občutljivosti se ne bo dalo izogniti. Zadnji krajec bo nepopustljiv. Počivajte.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Več energije bo za zabavo, izlete, prijetna druženja in klepetanja kot pa za resno delo in ustvarjanje. Nič hudega, če si vzamete nekaj dni zase. Vaše telo in duša bosta hvaležna. S financami ne bo večjih težav, zato ne odlašajte z načrtovanimi nakupi. Obiščite prijatelje in uživajte v prijetni družbi začetega poletja. Ne pozabite, kaj ste obljubili partnerju. Torej čim prej uresničite prijetna presenečenja. Vaš dan je sreda. Načrtovano izpeljete tako, kot je treba.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Bolj se trudite dobro vplivati na dogodke, več zapletanj je. Bodite optimistični in z realnim načrtovanjem ustvarjajte do konca. Tveganjem se izogibajte. Ne obremenjujte se z osebami, ki stalno dlakocepijo. Za boljše zdravje si privoščite vodno kopel, masažo, sprehod v naravi in prijetno družbo srčne osebe. V partnerstvu ne iščite težavic tam, kjer jih ni. Seveda vam je zvest. Bolje, da se odpravite po nakupih in si tako privežete dušo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Združite moči in skupaj s sodelavci se boste veselili poslovnih rezultatov. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje z osebami, ki so vam blizu. Občutljivosti se ne bo dalo izogniti. Petkov zadnji krajec bo poskrbel za to. Vaše mišljenje bo v poslovnih novostih prišlo na svoj račun. Sreda je pravi dan za pogovore z vašimi sodelavci in urejanje uradnih zadev. Srčna oseba od vas pričakuje malo več skupnih trenutkov. Ne pozabite na svoje zdravje. Prehlad še nadaljuje svoj pohod.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Delate noč in dan, vaša denarnica pa še vedno trpi zaradi praznine. Morda je čas, da nekaj spremenite. Nikomur ni postlano z rožicami. Tudi če bo vaš urnik natrpan, ne pozabite storiti česa za boljše počutje. Vaša srčna oseba vas bo razvajala. Poglejte vase in priznajte čustva, ki jih čutite do ljubljene osebe. Ob koncu tedna vam bo zadnji krajec onemogočil normalno življenje. Bodite pripravljeni na vse. Tudi na živčnost in neprilagodljivost nekaterih.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Preveč hitite z vsemi službenimi nalogami. Poskušajte biti zbrani in se izogibajte površnosti. Za to imate že prav gotovo preizkušen recept. Planeti vam namenjajo dober vpliv, zato vse tja do konca tedna postorite vse, kar od vas zahtevajo. V ustvarjalnosti ste itak neustavljivi. Sejali boste dobro voljo, pa čeprav bo okoli vas kar nekaj živčnih in nestrpnih ljudi. Sprejmite povabilo na potovanje. Partnerja ne puščajte doma, če želite imeti harmonijo v svoji ljubezenski zvezi.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Veliko dela imate in še več si ga boste naprtili na svoja ramena. Ne pretiravajte, ker se boste do konca iztrošili. Uživajte toplo hrano, sadje in zelenjavo ter se gibajte. Melanholične misli potisnite na stranski tir. Poskrbite za spremembe in razvedrilo. Zadnji krajec v petek prinaša nestrpnost, nemir in nezadovoljstvo. Ker boste čustveno zelo občutljivi, vam bo ljubeznivost vaše srčne osebe dajala moč. Finance imejte pod drobnogledom. Niso ravno briljantne.

Lev

23. 7. do 23. 8.

V poslovnih načrtih se bo pojavilo nekaj neprijetnosti, ki jih ne bo tako zlahka rešiti. Izogibajte se nervoznih situacij, čeprav to v tem tednu ne bo ravno lahko. Nekateri pač vedno iščejo konflikt. Zaupajte sebi in lastnim izkušnjam. Svojemu počutju in telesu privoščite nekaj uric razvajanja. Čofotanje v termalni vodi in gretje na sončku izboljšata vaše počutje. Svoje srčne osebe pa nikar ne puščajte same. Zadnje čase sta premalo skupaj. Pustite se presenetiti.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Nesmiselno je, da hitite z deli, ker vam nihče ne sledi. Napetost bo naraščala in tudi zadnji krajec v petek ne prinaša milosti. Izogibajte se konfliktov, če se bo dalo. Prej kot v sredo poslovnega napredka ne bo. Za dobro počutje in zdravje boste morali storiti malo več. Pojdite na izlet do morja, jezera ali pa zaplavajte v kakšnem bazenu s termalno vodo. Čustveno boste občutljivi. Malenkosti nas iztirijo takrat, ko je najmanj treba. Poskušajte ujeti notranji mir.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V zadnjem času ste vložili veliko truda v svojo novo poslovno pot. Ne pretiravajte. Zaradi vseh obveznosti se zaskrbljenosti ne bo dalo izogniti. Morali boste ukrasti nekaj trenutkov samo zase. Ob koncu tedna bodite pripravljeni na vpliv zadnjega krajca. Občutljivost bo prisotna, zato se raje večkrat stisnite v objem najdražje osebe. Nekaj, kar si močno želite, je uresničljivo. Žlica vam bo padla v med. Z denarjem še premišljeno. Piknik v družbi prijateljev bo bomba.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Predvidevali ste, da se bodo nekateri poslovni dogodki dobro odvijali, pa se bodo žal pojavile težave. Naj vas razočaranje ne iztiri. Poskrbite za dober nadzor in problemčki bodo rešeni. Še en dokaz, da boste v prihodnje bolj strogi. Partnerju ne nergajte preveč, kajti zadnje čase ste prekoračili vse meje. Deležni boste pozornosti in nekaj prijetnih dni je pred vama. Pojdite na zabavo in se sprostite. Izogibajte se kaloričnim jedem in sladkarijam. Poletje je tu.

Strelec

23.11. do 21.12.

Polni optimizma se boste lotili novih delovnih nalog. Dobro premislite, preden si še naložite kakšno dodatno delo. Počutje bo v nihanju med odličnim in zelo stresnim. Vzemite si čas za druženje v dvoje in tudi samo zase. Srčna oseba vas bo spravljala v dobro voljo. Sproščeno klepetanje ob kavici vam bo prijalo. Neprijeten splet okoliščin s čudnimi dogodki in besedičenjem vam ne bo všeč. Premislite in ne odlašajte s pogovorom. Končno bo denar na vašem računu.