Poglejmo, kaj zvezde napovedujejo za ta teden.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Veste, da ima dan samo 24 ur? Vi hočete postoriti vse naenkrat. Uspešno nadaljujte delo v začetku naslednjega tedna, ker so vam zvezde naklonjene. Ne razburjajte se zaradi malenkosti, ker ni vredno. Preživite prosti čas v družbi prijetnih ljudi, v okolju, ki ga imate radi. Nakupujte, vendar bodite previdni, koliko zapravite. Presenetite svojo ljubezen s povabilom v kino, na koncert ali jesenski piknik. Nemir bo vaša stalnica. Prehlada se ne znebite zlepa.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Trudite se, da bi bili čim boljši in uspešni. Za vse uvedene novosti si vzemite več časa in jih dobro preštudirajte. Nekaj nestrpnežev vas bo okupiralo. Ohranite mirne živce. Sočutje rahlja vajino ljubezensko zvezo. Za obujanje žuljastih pogovorov ni pravi čas. Raje se skupaj odpravita po nakupih. Privežita si dušo. V vaše septembrske dni bo posijalo sonce, ko boste izvedeli, da so težave bližnjih rešene. Uživajte več vitaminov, telovadite in ne glejte številke na tehtnici.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Poskusite do konca tega tedna urediti najnujnejša opravila. Petek je pravi dan za uresničevanje idej. Zvezde so z vami. Vaša objektivnost in razsodnost prinašata napredek. Nikar ne oklevajte. Na zavistnost iz neposredne bližine se ne ozirajte. Osamljenost bo preteklost, saj vas čakajo prijetni trenutki v družbi osebe, ki vam je všeč že celo večnost. Prijateljica bo potrebovala nekaj vaših nasvetov. Svetujte, ampak ne uporabljajte grobih besed. Povejte jim, da se ne mislite prilagajati.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zagrizeni boste za nove obveznosti. Tudi počasi in premišljeno se daleč pride. Uskladite vse, kar je trenutno pomembno, do ponedeljka. Okolica bo nervozna in tudi vam ne bo uspelo sproti ohlajati živcev. Tako je, ko na nebu sveti ščip ali polna luna. Posledice so lahko prebavne motnje, vročina, glavobol. Preprečite najhujše. Srčna oseba vam vedno stoji ob strani. Romantično vzdušje vaju popelje v svet hrepenenja in nežnosti. Le kaj bi še hoteli več. Privez za vašo dušo.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Zvezde v vesolju bodo ugodno vplivale na vaše delo, ustvarjanje in tudi ljubezen. Imeli boste ogromno pozitivne energije. Naporne in zahtevne naloge opravite po načrtih. Ne pozabite si vzeti časa za spanje. Partnerju dajte potrditev, da vam v srcu pomeni največ. Polna luna v četrtek prinaša občutljivosti v počutju in srčnih zadevah. Kakšna urica razvajanja samo za vas ne bo škodila in klepetanje v prijetni družbi prav tako ne. Od torka pa boste premikali gore. Ne zapravljajte preveč.

Rak

22. 6 do 22. 7.

V poslovnem svetu se bodo vrstila zatikanja. Nič vas ne bo ustavilo. Naslednji teden boste z iznajdljivostjo in pravo tehniko spravili vse na mesto. Nekateri ne morejo, da ne bi kljubovali. Bodite pripravljeni na podtaknjence. S partnerjem se bosta razumela. Z izletom v prijetne barve jeseni nabirajta pozitivno energijo. Zadovoljstva ne skrivajte. Prijateljica pričakuje od vas preveč sočutja. Odkritosrčen pogovor bo dobro­došel. Pustite preteklost, raje mislite na prihodnost.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pred vami je teden, ko žal ne boste vedeli, kje začeti, da bi se kaj poznalo. Vendar uspešno uredite najnujnejša dela. Ne bodite preveč dobri. Nekateri znajo to super izkoristiti, vas pa namočiti v godljo. Okoli vas ne bo potrpežljivosti. Vpliv polne lune. Sprostitev v dobri družbi bo dobrodošla. Jesenskega piknika ne smete zamuditi. Resen pogovor s partnerjem bo zbrisal nezaupanje, ki se je po čudnih zapletih prikradlo v vajin čustveni svet. Novice se razveselite. Denar bo.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Spet boste postavljeni v okoliščine, kjer bo treba rešiti zapleteno situacijo. Brez diplomacije ne bo šlo. S konfliktno osebo se ne spuščajte v podrobnosti, če želite ohraniti živce. Finance še vedno skrbno spremljajte z natančnimi izračuni. Bližnja oseba kuje prijetno presenečenje. Nikar ne prehitevajte dogodkov. Prepustite se trenutkom in uživajte. Za dobro zdravje bodite fizično aktivni ter se zdravo prehranjujte. Na krajši jesenski izlet pa pojdite čim prej.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Teden zaključite z odličnim poslovnim rezultatom. Čas vam je naklonjen, le polna luna v četrtek prinaša preizkušanja. Poveselite se v družbi prijateljev ali pa se odpravite na izlet, kamor vas vleče srce. Svež zrak, barve jeseni, sprememba okolice bo pričarala dobro počutje. Gibanje in zdrava prehrana naj ostaneta na vašem urniku, saj vas čakajo nove poslovne obveznosti, ki pa ne bodo ravno enostavne, ampak zelo zahtevne. Ljubezen bo v zraku. Ne bodite ljubosumni za prazen nič.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Tokrat ne boste tako tolerantni, kot je to v vaši navadi. Želite razrešiti problem in ga tudi boste v prid skupnih interesov. Konec tedna preživite v objemu ljubljene osebe in se malo odpočijte. Venera bo zajadrala v vaše znamenje, tako da vam nežne ljubezni ne bo manjkalo. Ker je čas polne lune, ne vrtajte v občutljive teme. Negativnosti nastanejo prej, kot si mislite. Da boste ostali v dobri fizični kondiciji, ostanite zvesti rekreaciji. Malce več spanja si lahko privoščite. Finance urejajte sproti.

Strelec

23.11. do 21.12.

V četrtek se luna zaziblje v vsej svoji polnosti. Občutljivi boste in ranljivi, pa čeprav se boste počutili močne. Praznim obljubam nikar ne nasedajte. Klub vsemu bodite optimistični in nadaljujte posle, kot je zastavljeno. Ljubljena oseba skrbno pripravlja nekaj za vašo dušo. Dodajte še svoje zamisli in lepo vama bo. Le mahnita jo kam čisto po svoje. Spremenite pričesko, osvežite jesensko garderobo, poskrbite za dušo in telo. Ne izpustite jesenskega piknika. S prijatelji bo prijetno.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Preobremenitve niso kaj prida za vaše zdravje. Ne sprašujte se, od kod utrujenost in brezvoljnost. Preženite te neprijetnosti s fizičnim delom in športnimi aktivnostmi. Privoščite pa si tudi sprostitve za dušo. Tako boste pripravljeni na nove obveznosti. Vendar ne pretiravajte s prevzemi delovnih nalog, tudi če vas prežemajo inovativne zamisli. Ugodite srčni osebi in se že končno odpravite na načrtovano potovanje. Obeta se vama čudovito doživetje. Nikar ne glejte preveč v prazno denarnico.

Astrologinja Maja

Lisa - 39/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 39/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.