V spodnjih vrsticah preglejte kaj vas čaka v naslednjem tednu.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Ste razmišljali, kako boste opravili toliko dela? Marsikaj boste zaključili, seveda pa se boste zbrano lotili novih obveznosti. Brez napak pač ne gre. Počutje bo odlično, vendar ne pozabite na gibanje in sproščanje telesa in duha. Na začetku tedna bo vpliv sredinega ščipa negativen. Dnevi bodo obremenilni. Bodite potrpežljivi in se izogibajte konfliktom. Harmonija v vaši zvezi se nadaljuje. Presenetite partnerja s spomladanskim šopkom. Črnogledost nič ne koristi.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Na trenutke boste imeli občutek, da v službi vse naporne naloge doletijo ravno vas. Tudi če se boste ujeli v lastni zbeganosti, ne dovolite, da se odnosi skrhajo. Uspelo vam bo. Druženje s prijatelji bo za vas najboljša sprostitev. Z negativnimi navadami pa nikar ne pretiravajte. Bodite v gibanju, čim več v naravi in se izogibajte kalorični hrani. Z osebo, ki vam v vašem srcu pomeni vse, si privoščita posebne trenutke. Pomlad je tu.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

Objektivno presodite nastalo situacijo in dobro premislite, preden sprejmete toliko novih odgovornosti. Na svet okoli sebe poglejte bolj optimistično, saj boste tako zaradi prevelikih skrbi prijadrali do slabega počutja. Nase ne smete pozabiti. V svoj dom prinesite nekaj novega, pomladnega. Rumeno cvetje ... ste za? Ne bodite zaskrbljeni zaradi svojega partnerja. Še vedno sta zvozila tako, kot je treba. Navdušenja ne skrivajte. Oči bodo govorile.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Odkrili boste nekaj poslovnih nevšeč­nosti. Z ekstremno eksplozivnostjo žal ne boste rešili ničesar. Vse tja do konca tega tedna boste imeli dovolj volje in pozitivne energije, da razrešite nastalo problematiko. Po odličnem poslovnem dogovoru bo dobre volje na pretek. Še vedno pazite na denar, saj finance niso v številkah, kot bi vi želeli. Čustveno se pustite razvajati in izpolnite obljubljeno. Od nedelje do srede vam zvezde odpirajo vrata novih priložnosti.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Star pregovor pravi, da je dobrota sirota. Vaša vztrajnost se vam v prihodnosti dvojno obrestuje. Veliko se gibajte na svežem zraku. Tudi sprememba okolice vam ne bo škodila. Srečen dan je sreda. Sproščen klepet z vašo najdražjo osebo vam polepša dni. Vaša notranjost bo mirnejša in še bolj boste zaljubljeni. Ujemite prve tople sončne žarke in se kot metulji napojite s pozitivno energijo. V finančnem svetu najdete pravo rešitev.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Neprijaznih besed in osornosti nekaterih okoli sebe pač ne morete vedno stlačiti v svoj žep. Tokrat povejte na glas vse, kar mislite. Posledice seveda bodo, vendar ne toliko negativne, kot pričakujete. Čeprav bo ščip v znamenju tehtnice, boste obvladali situacijo. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj pomladno svežega, ljubezensko romantičnega. Za prijetne trenutke tokrat poskrbi vaša srčna oseba. Prepustite se čarobnim trenutkom. Uživajte več sadja in zelenjave.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Nekaj zelo dobrih zamisli vam bo rojilo po glavi. Poznate sami sebe? Ne boste mirni, dokler se dela ne bodo začela odvijati. Z denarjem previdno. Poskrbite za svoj imunski sistem. Stres je dodatni pospeševalec. Vzemite si čas za počitek, predvsem več spanja in zdrave hrane. Mirno v ljubezenski zvezi. Spoznali boste, da vam je srčna oseba predana in zvesta. Sončno znamenje ste in prvi spomladanski žarki vas bodo ponesli v nebo.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Že lepo obdobje se trudite, da bi v službi dosegli večji red. Tokrat vam bo uspelo prestaviti tudi najbolj trmaste vsaj malo naprej. Bodite optimistični in ne popuščajte. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ker ni vredno. Ljudje okoli vas bodo občutljivi predvsem od nedelje naprej. Polna luna v znamenju tehtnice bo nagajiva. Kar kipeli boste od pozitivne energije, saj imate radi pomladno obdobje. Zaljubljeni dnevi s srčno osebo vas osrečijo.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

V prihodnjih dneh se boste poglobili vase in z dobrimi idejami peljali posle. Zadovoljni bodo z vami. Če se boste pravočasno pogovorili o nastalih težavicah, bo vse okej. Sledite vsem načrtom, kajti to vam odpira duri v uspešno prihodnost. Še naprej se rekreirajte. Želodčnih težav se rešite le z dieto in čim manj psihičnimi obremenitvami. Polna luna je v vašem znamenju. Bodite v družbi tistih, ki jih imate radi vi in oni vas. Darilo!

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Delavnost je vaša dobra lastnost, a vseeno obveznosti pustite v službi in konec tedna izkoristite za kakšen izlet v naravo. Lotite se domačih opravil in začnite spomladansko čiščenje. Polni optimizma rešite zaplete v poslovnostih in z dobrimi rezultati zaključite dela. Srčna oseba bo v skrbeh, ker ste videti zaskrbljeni. Povejte, kaj vam leži na duši. Privoščite sebi in svoji ljubezni nekaj ugodja. Pa nikar ne tičita za štirimi zidovi. V naravo, na sonce.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Dogodek ob koncu tedna vam prinaša vedrino in veselje. Ponujena vam bo poslovna priložnost. Bodite optimistični in dajte prednost svoji ustvarjalnosti. Strogosti do samih sebe se izogibajte. Za dobro zdravje in boljše počutje bo treba vložiti več truda. Popestrite jedilnik. Na njem naj bo več sadja in zelenjave. Nekdo vas resnično pogreša in bi želel biti v vaši družbi. V teh pomladnih dneh se vam skrite želje uresničijo. Uživajte.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Optimistično razmišljanje vas bo držalo pri močeh. Je čas za spremembe, tako da izvlecite svoje ideje na plan. Nekateri se bodo dolgočasili, je pač tako. Nikar se ne dajte motiti, ampak z dobro voljo nadaljujte posle. Ljubezensko zvezo popestrite s prijetnimi, drobnimi pozornostmi do partnerja. Iskrena ljubeča beseda ima čudežno moč. Vaše telo potrebuje počitek, duša pa mir. Od nedelje boste v toku energije ščipa. Ne čakajte na jutri.

Astrologinja Maja

Lisa - 13/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 13/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.