Preverite, kaj vse se vam lahko pripeti v prihodnjem tednu!

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Ni ravno enostavno požeti uspeha v poslovnih dogovorih in pogodbah. Vam bo v tem tednu uspelo. Skromnost je lepa čednost, ampak zdaj si lahko privoščite več. Uredite finance. Če želite zdravo izgubiti kakšen kilogram, se več gibajte in se odpovejte sladkim razvadicam. V sredo ob mlaju se postite. Zaljubljenost je nekaj čarobnega. Prepustite se toku toplih majskih dni. Sprejmite povabilo na piknik. Nova simpatija je na vidiku. Po pameti, da ne bo težav.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Dobre energije bo dovolj, težav pa tudi. Domiselnosti bo na pretek. V ponedeljek začnite s polno paro premikati delovne obveznosti. Vendar premislite dobro, preden sprejmete nove naloge. Bolje bo, da se držite že utečenih receptur. Mlada luna – mlaj v dvojčku bo nad vas pripeljala velik oblak čustvene občutljivosti. Nikar ne dvomite. Raje se pogovorite. Srčna oseba vam bo dokazala, da je v takšnih trenutkih zelo potrpežljiva. Ne vihajte noska, sprejmite.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

V službi se zadržite nekaj ur dlje, da bodo vsa dela opravljena tako, kot hočete vi. Ne čudite se, če počutje ne bo briljantno, kajti naložili ste si preveč obveznosti. Ob koncu tedna je vesolje naklonjeno. Izkoristite dane priložnosti v svojo korist. Uravnovesite notranje napetosti tako, da si privoščite vse, kar vas sprošča. Naklonjenost partnerja vas bo omehčala in zazibala v romantično vzdušje. Obiščite prijetno prireditev. Družba bo zelo zanimiva.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Nakopičilo se vam je veliko dela. Bolje bo, da nekatere obveznosti prestavite na začetek naslednjega tedna. Čustveno boste mlajsko občutljivi in nervozni za vsako malenkost. Bodite zaupljivejši do sebe. Z denarjem previdno, kajti dolg, ki ga imate, bo treba poravnati. Veliki načrti in polna mera optimizma bodo prinesli svetlejše dni. Z dobro voljo se premika nemogoče. Čas je, da sebi nekaj privoščite. Obisk pri frizerju in morda kakšno novo oblačilo. Kaj pravite?

Bik

21. 4. do 20. 5.

V zadnjem času ste si namenili premalo razvajanj. Razdajali ste se za druge, delali do poznih ur, skrbno opravili poslovne obveznosti. In se še čudite, zakaj ste izčrpani? Od poslovnih partnerjev ne pričakujte preveč. Niso vsi tako konkretni kot vi. Izberite prijetno lokacijo, kjer se lahko odklopite od vsakdanjika. Sredin mlaj v dvojčkih vam zna ponagajati. Privoščite si dovolj spanja in martinčkanja na sončku. Ne izgub­ljajte živcev po nepotrebnem.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Merkur je vaš zaščitnik, zato se pogovorite o vsem, kar že dlje časa odlašate. Posli nemoteno tečejo naprej. Vendar ne pozabite v prostih dneh na zabavo in sprostitev. Izrazite svojo domiselnost. Naj vas presenečeni obrazi ne motijo in tudi besede kritike ne. Zanesite se nase, kajti vaša intuicija vam daje prave odgovore. Zvestoba in nežnost vašega partnerja vas spravljata v dvom. Pripravite presenečenje zanj in še za koga. Mlaj v vašem znamenju bo polnil glave.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Izkoristite prosti čas za romantične sprehode ob vodi. Tudi večerja v dvoje ne bo odveč za vaše dobro čustveno počutje. Ob koncu tedna se posvetite zdravju. Poskrbite, da boste uživali dovolj sveže zelenjave in sadja. Pijte vodo in bodite v gibanju. Postite se lahko ob mlaju v sredo. Pričakovani denar bo, vendar ne zapravljajte. Upoštevajte nasvet. Tako boste lažje pripeljali zastavljena dela do konca. Ne mislite, da vam ne bodo naložili še več in še bolj odgovorno.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Zdaj je primeren čas, da v službi poveste, kaj vas moti. Reševanje težav, ki so se v majskih dneh pojavile v vašem poslovnem svetu, ni ravno mačji kašelj. Za povrhu vaš partner pričakuje, da boste malce ustavili hitre konje in se ljubeznivo posvetili vajini zvezi. Ob koncu tedna si privoščita razvajanja. Ucvrita jo do morja, jezera ali reke. Čudovito bo. V sredini tedna pa nikar z glavo skozi zid. Sredin mlaj bo nagajal. Včasih žal ne gre vse kot po maslu.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Težavam ni ne konca ne kraja. Končno boste našli pravo rešitev za nastalo poslovno zmešnjavo. Najboljši dan je ponedeljek. Tudi vas bo doletela občutljivost. Dvojčkov mlaj v sredo. Partner vas bo prijetno presenečal. Prav nič ne bo narobe, če boste izrazili sočutje in razkrili vsaj malo svojih čustev. Kot oseba, rojena pod soncem device, potrebujete spremembe, zato si privoščite kaj za dušo. Prerojeni in polni pozitivizma boste zakorakali v majske dni.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Posli se bodo hitreje odvijali, kot ste načrtovali. Za zapravljanje se denarnica napolni. Kaj pa ljubezen v maju? Sanjarjenje je dovoljeno. Mesec cvetja je in bodite zaljubljeni. Ideja vaše prijateljice vas bo presenetila. Za spremembo v pozitivno smer. V prostih dneh si naberite novih moči za nove izzive. Pri prehrani previdno, ker vaš želodec ne prenese vsega. V sredo je mlaj v znamenju dvojčka. Dieta ali post – izbira je vaša. Razdražljivost bo prisotna v soboto.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Nekaj stresnih dni je pred vami. Življenje se v vseh smereh ne bo odvijalo, kot bi si vi želeli. Burno obdobje se bo končalo brez groznih posledic. Vzemite si trenutke zase, negativno energijo preženite z gibanjem. Bližnjim prizanesite s pikolovstvom in sarkazmom. Bolje, da se potrudite najti pot do blaženega miru, ki ga resnično potrebujete. Ljubezen in nežnost najdražje osebe bosta pregnali neprijetno počutje. Kaj hitro boste z užitkom pristali v objemu romantike.

Strelec

23.11. do 21.12.

Tokrat se vprašajte, ali ste dovolj časa namenili sebi in svojemu počutju. Lahko meditirate ali uživate na toplem majskem soncu. Tako boste našli svoj notranji mir. Za vaše obveznosti in poslovne podvige je najugodnejši dan petek. V čustvenem svetu se boste znašli v objemu občutljivega mlaja. Dvome o iskrenosti v partnerskem odnosu rešite s pogovorom. Z močno voljo znate rešiti veliko zapletov. Finančno ne boste obubožali, če si boste privoščili nekaj za dušo.

Astrologinja Maja