Preberite si, kar vam želijo povedati zvezde in planeti.

OVEN

Sobotni prvi krajec v znamenju device bo v vas priklical nemir in nestrpnost. Razdražljivi boste za vsako malenkost. Vzemite si prost vikend, da se počasi umirite. Odvečno negativno energijo porabite z rekreacijo in se lotite fizičnega dela. V partnerski odnos vnesite veliko majske romantičnosti. V prihajajočih dneh bo luna v tehtnici, kar vam prinaša dobro energijo, da speljete poslovne in ljubezenske obveznosti tako, kot želite. Če si niste vzeli časa zase, je zdaj čas za oddih in sprostitev. Ni dovolj, da samo sanjarite o trenutkih v dvoje. Srčni osebi napišite povabilo malo drugače. Ob morju se bosta imela najlepše.

RAK

Maj je mesec ljubezni, vi pa samo hitite delati. Služba bo za vas utrujajoča. Ne boste se počutili ravno briljantno. Prvi krajec ob koncu tedna marsičesa ne bo dopuščal. Uredite nujne obveznosti. V prostih dneh pozornost namenite sebi. Pospravite si svoj domači kotiček, razvajajte dušo in telo, meditirajte ali pa si privoščite celostno masažo. Tako prerojeni ste všeč svojemu partnerju. Nepričakovana sprememba polepša majske dni. Vaša ljubljena oseba vam prinaša dobre novice in prijetna presenečenja. Nežnih strasti ne bo manjkalo, iskrene ljubezni pa tudi ne. Potrtosti premlevajte, ko ste skriti v svojem oklepu.

BIK

Dobro premislite, preden se odločite za spremembe in nove delovne obveznosti. Za vašo prihodnost gre. Preveč ste občutljivi v odnosu s svojim najdražjim. Še niste ugotovili, da vas je srčna oseba sita zaradi tečnarjenja? Ne iščite izgovorov, pa čeprav vas prvi krajec ne bo spustil iz objema občutljivosti. Odkupite se z romantično večerjo. Ne pozabite na jagode in šampanjec. Ste zvesti? Dobro premislite, kaj odgovorite. Maj odpira vrata ljubezni. Ne oklevajte več. Brž na izlet do tja, kjer vama je vedno prijetno. Vaš najugodnejši dan je nedelja. Po vseh prijetnostih se boste počutili kot prerojeni. Kupite srečko.

LEV

Ste v najlepšem času, vas pa kar naprej nadlegujejo z novimi obveznostmi. Se boste morali enkrat za spremembo odločiti in odkloniti ustrežljivost. Drugačna zgodba vam je namenjena na čustvenem področju. Vaše hrepenenje in skrite želje se bodo začele uresničevati. Ne bo se vse zgodilo s takšno hitrostjo, kot to počnete vi, bo pa zagotovo uresničeno. Zaupajte in začnite absolutno znova. Pozornost, ki vam jo bo partner namenil, je iskrena in iz srca. Pripravite romantično bombo. Laskanju se nikakor ne bo dalo upreti. Majsko ozračje dela čudeže. Morda bosta za spremembo šla do morja, jezera, potočka. Čim prej se pustite razvajati.

DVOJČKA

Še takrat, ko ste prosti, ne daste miru. To je za vas povsem normalno, saj brezdelja ne poznate. Maksimalno razvajajte svoje najbližje in sebe. Čeprav bo v soboto prvi krajec v devici risal svoje poti stresa, bo dovolj energije in elana za nova ustvarjenja, športne dejavnosti, resne pogovore in veselo druženje. Izogibajte se površnosti. Ti dnevi v maju vam prinašajo prijetne dogodke v čustvenem svetu. Sorodna duša vas bo presenečala z razvajanji, povabili in ljubeznijo. Nakupe in uradne zadeve opravite čim prej. Počutje bo dobro, le malce utrujeni boste kakšen dan. Privoščite si spanja, muzanja in crkljanja v dvoje.

DEVICA

Tiho v sebi boste hrepeneli po ljubezni. Srčna oseba se je odmaknila zaradi osebnih težav, ne zaradi vas. Ne skrivajte čustev za visokimi zidovi. Pokažite jih vsaj malo. Bogato se vam bo obrestovalo. Majska opravila vas že preganjajo. Ali morda preganjate sami sebe? S konkretnimi odločitvami še počakajte, saj so novosti v poslu še v povojih. Čas je, da ob koncu tedna malce pozabite na delo. Prvi krajec v vašem znamenju opozarja na previdnost pri delu. Nevšečnosti in poškodb nihče ne mara. Uspelo vam bo ujeti dobro formo. Vaš videz bo pritegnil marsikateri pogled. Nova pričeska vas bo pomladila. Skratka uživajte, a ne sami, ampak v dvoje.

TEHTNICA

V prihaja­jočem tednu so vam planeti naklonjeni. Kljub krajcu v soboto vam bo uspelo vsa dela zaključiti. Brez napetosti in stresa ne bo šlo. Tudi ko bo vse na svojem mestu, nekateri ne bodo zadovoljni. Godrnjanja se znebite na prefinjen način. Preživite konec tedna v objemu svoje srčne osebe. Maj je mesec ljubezni in romantike. Romantični ste. Privoščita si nekaj posebnega. Krajši izlet do morja blagodejno vpliva na vajino psihično in fizično počutje. Pomlad je in ne razmišljajte kar naprej o obveznostih. Zabava v dvoje vam prinaša čustveno bogastvo z zaupanjem. Končno se boste znebili dvomov in ljubosumja. Vaš nasmeh topi gore ledu.

KOZOROG

Toplo majsko vreme vam godi. Velike obveznosti vam kradejo pravo spanje. Utrujenost se bo še nekaj dni pasla v vašem telesu. Preženite jo s telesno aktivnostjo in zdravo prehrano. Varujte se prenagljenih poslovnih potez. Umirite zdrahe med sodelavci, če je to v vaših močeh. Prvi krajec pušča svoje sledi. Denarnih težav ne bo, vendar z nekom poravnajte račune. V ljubezni vas čaka nekaj zelo romantičnih uric. Srčnega zadovoljstva se ne da skriti. Na vašem obrazu bo žarel nasmeh sreče. Izberite si dan, ko boste ljubezenske pozornosti podarjali vi. Z romantičnostjo fascinirate najdražjo osebo in vso okolico. Vi to znate.

ŠKORPIJON

Ne ozirajte se na nervozneže okoli sebe. Prvi krajec bo povzročil tudi kakšen nesporazum. Bodite aktivni, tudi če nimate pretirane volje. Tako odslovite notranjo napetost. Še vedno sanjarite o užitkarstvu? Ne bodite skopi do sebe. Kakšen dan razvajanj v temah si le privoščite. Pa ne sami. Ljubeči boste, pa čeprav vas je še pred nekaj dnevi partnerjevo obnašanje spravljalo ob pamet. Ne pogrevajte stare juhe, ker že iz izkušenj veste, da ne prinaša ničesar dobrega. Lepa beseda lepo mesto najde. Raje uživajta drug z drugim v sproščenih pogovorih in razpravljata o prijetnih rečeh. Škorpijonskih pikov z besedami se izogibajte.

VODNAR

Znašli se boste v dvoumnih in negotovih položajih. Lahko se povsem zanesete na svojo intuicijo in iznajdljivost. V poslovnosti nekdo nestrpno čaka vašo odločitev. Sprejmite nov projekt za pomladni čas. Ljubezen je v zraku, zato bodite previdni, da se ne spustite prehitro v čustveno razmerje. Avanturizem vam ni pisan na kožo. Samote ne marate, zato čim več časa preživite z ljubljeno osebo. Čaka vas nekaj zanimivih pogovorov. Kratek oddih v dvoje, kjer se bodo šibile veje od romantičnosti, bo nepozaben. Pazite na prehrano, da ne bo težav z zdravjem. Vemo, da je sladoled slasten, sploh če so zraven še jagode in čokolada.

STRELEC

Ljubite spremembe. Priložnosti bo kar nekaj, zato poskrbite za pestrost maj­skih dni. Ose­ba, od katere si niste obetali pomoči, vam bo v zelo pomembnih nalogah priskočila na pomoč. V začetku naslednjega tedna boste blesteli v poslovnih dogovarjanjih. In v ljubezenski zvezi vam bo šlo odlično. Majske romantike ne bo manjkalo. Izognite se negativnim mislim, ker utrujate sebe in srčno osebo. Odpravite se na plavanje in se pošteno razmigajte. Dobra jedača in pijača bosta balzamično izboljšali vaše počutje. Domače zabave se morate nujno udeležiti. Potem pa jo mahnita z ljubljeno osebo sama novim dogodivščinam naproti.

RIBI

Ob koncu tedna se dobro organizirajte. V nasprotnem primeru vam lahko zmanj­ka časa za najboljše majske ljubezenske dogodke. Povabila na prijetno zabavo nikar ne zavrnite. Za zdravje v bližnji prihodnosti naredite več. Obisk pri zobozdravniku ni prijeten, vendar se odpravite in rešite težave z zobmi. Ne zapletajte stvari tam, kjer ni potrebe. Previdno, v kakšne namene dajete denar. Ste velika ali majhna ribica, plavajte tako, kot vam narekuje srce. Ljubljena oseba vam namenja pozornosti ravno zaradi ljubezni do vas. Darilo je iz srca in ne zaradi slabe vesti. Ko boste vse premleli do zadnje podrobnosti, boste srečni.

Astrologinja Maja