Teden, ki prihaja bo poln novih spoznanj.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Umirjeni boste, kajti vse, kar ste si zastavili v krajšem obdobju, vam je uspelo. Mlaj v biku prinaša težje okoliščine. Nikar ne hitite z urejanjem poslovnih novosti. Počutju in zdravju namenite več pozornosti. Ne pretiravajte z aktivnostmi in fizičnim delom. Težavice v duši razrešujte sproti. V vaši ljubezenski zvezi bo nekaj prijetnih sprememb. Iskren pogovor bo odprl prijetno vzdušje med vama. Ljubosumne misli so tokrat odveč. Pojdite v kino ali na izlet ...

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Na delu boste le težko zbrani. Čudno vas bodo gledali, ker vas takšnih niso vajeni. Spomladanska utrujenost ne more kar tako mimo vas. Radi imate druženja, zabave in veselje. Vsega tega se udeležite šele potem, ko sebi in svojemu počutju podarite, kar je nujno potrebno. Če še niste opazili, se vaša ljubljena oseba vseskozi trudi. Želite si nežnosti, romance, čustvene stabilnosti, vse to in še več. S potrtostjo zavirate prijetnosti. Postavljanje debelih zidov ni priporočljivo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Na trenutke se resno sprašujete, od kod toliko dobrega kar naenkrat. Star pregovor pravi, da ni dobro hvaliti dneva pred večerom ... In vi se ne boste pustili zavesti. Pretiranega sočutja in razumevanja ni za pričakovati. Torkov mlaj v znamenju bika zahteva svoje. Poskrbite za dobro počutje. Narava, gibanje in sprememba okolice vas bodo naredili fit. Tako si boste lažje naredili načrte. Umirjeno in s tehtnim premislekom povejte najdražjemu, kje sta pristala. Ne bo preprosto.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Z živahnostjo in optimizmom boste nasmejali ljudi okoli sebe. Včasih je dobro, da pustite besedo tudi komu dru­gemu, vendar ne v vseh pogledih, kajti nekdo bi znal to krepko izkoristiti. Ustvarjalni boste in prvenstveni pri zapletenih opravilih. Partner bo do vas iskren in pozoren. Čas je, da si odpreta srci in povesta drug drugemu, kaj čutita. Ljubezen vaju bo objela, ljubosumje bo preteklost. Mlaj v biku bo zahteval potrpežljivost in še kaj več.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Vse tja do konca tedna ustvarjajte in tako zadovoljni odkorakajte na krajši dopust. Vaša vizija je na odlični poti do realizacije. Pri financah še vedno previdno in premišljeno. Utrujenost, zaspanost in lenoba so posledica torkovega mlaja v vašem znamenju. Včasih je treba prej v posteljo, pa čeprav vidite še cele gore obveznosti. Čustvena občutljivost in njihova globina bodo močnejši od razuma. Zaupajte bližnjim in se prepustite spremembam. Zdravje ...

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Nikar se vnaprej ne obremenjujte s spremembami. Opravite svoje delo premišljeno natančno, kot znate. Ne pričakujte preveč pohval. Gibanje v naravi pomaga pregnati v vas nakopičeno negativno energijo. Tako bo počutje dosti boljše. Aprilsko vreme bo muhasto hladno, deževni dnevi so kot nalašč za prijateljske klepete in nakupovanja. Idealen čas za vse to početje je ob koncu tedna. Luna bo v vašem znamenju od srede dalje in bo vaša dobra sopotnica.

Rak

22. 6 do 22. 7.

S sodelavcem, ki mu zaupate, bosta s trudom in skupnimi idejami našla pravo rešitev. Do koncu tedna boste uredili pomembne poslovne obveznosti. Luna je v vodnem znamenju, torej izkoristite dane priložnosti. Nakupujte, a po pameti. Mlaj bo od vas zahteval potrpežljivost, razumevanje, predvsem v ljubezni. Posesivnost še vedno lebdi nad vama. Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Za aprilskim dežjem posije sonček. Četrtek, petek ... čustva bodo globoka.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Preveč se ubadate s tem, kaj vam je s kritiko nekdo hotel povedati. Očitno bo treba vnesti nekaj spretnih sprememb. Vse ob pravem trenutku. Vaš čas je pred vrati. Poslovne ideje marsikoga šokirajo. Finančno gre na bolje. V prostih dneh se sprostite. Hobi, družba prijateljev, kramljanje v družinskem krogu in še kaj. V ljubezenski zvezi spustite zavore in se prepustite čarobnim trenutkom v dvoje. Sanjarjenje ... najslajša hrana za dušo. Športajte še naprej.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Vedite, da s preveliko odkritostjo naredite več škode kot koristi. Poskušajte se malo zadržati. Pomislite, da ste morda pa koga v dno duše prizadeli? Žal vedno ni pravi čas za fanatične podvige. Načrte uresničujte do petka, kajti vse tja do sredine tedna vam ozvezdje ne bo ravno naklonjeno. Mlaj. Stresu, razdražljivosti, hitenju se žal ne bo dalo izogniti. Z novostmi v poslih počakajte. Umirite se, pojdite v naravo, zaupajte srčni osebi. Premalo ste storili za vajino srečo.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V službi se zanesite nase in ne računajte na čudežno pomoč določenih, ki znajo v glavnem 'hinaviti' za hrbtom. Sistematično se lotite obveznosti. Počasi in premišljeno. Finančno ne tvegajte. Za zdravje storite še malo več, ker bolečine v križu ne bodo zlepa popustile, vaš želodec pa kliče dieto. Mikavno povabilo proti morju vas čarobno odnese v srečne dni. Res je, da so želje eno, stvarnost drugo, ampak pred vami so prijetni dnevi v objemu najdražjih.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Res je, da so vam naložili ogromno dela. Ko boste vnesli red in disciplino, ne bo nihče niti pisnil. Z denarjem varčno, da ne zabredete predaleč. Srčna oseba je stoodstotno z vami. Bodite prijazni, pustite službene stvari v službi in ne utrujajte na vsakem koraku. Sočutja ne pričakujte, ker bo mlaj v biku pletel občutljive sfere. Obiščite fitnes, terme, pojdite v naravo. Partner se krepko potrudi, da prenaša vaše trenutke slabosti, ko vas zanaša na dolgo in široko.

Strelec

23.11. do 21.12.

Delo vas bo znova popolnoma prevzelo. Pomembne odločitve preložite za nekaj dni. Vaša trma žal nekatere moti, vendar vi vztrajajte do konca. Brez negativnih posledic ne bo šlo. Blokade so, polena pod noge pa tudi. Poskušajte postaviti mejo med zasebnim in službenim življenjem. S preteklostjo se ne obremenjujte. Doleti vas nekaj povsem drugačnega. Ljubezen? Od osebe, ki vam je sicer všeč, ne pričakujete ničesar. Prebudil bo vaše čustvene globine.

Astrologinja Maja