Preberite si kaj vam na srce polaga naš tedenski horoskop.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Vaša dobra predvidevanja bodo tokrat rešila poslovne težave. Dodajte še samo malo diplomacije, konfliktno osebje pa pošljite na prvomajski dopust. Na počitek tudi vi ne smete pozabiti. V bližnji prihodnosti vas čaka še nekaj napornih obveznosti. Ljubezen bo v zraku, vendar težavice s tem navdihom ne bodo rešene same. Pogovorite se o vseh nastalih dvomih in problemčkih. Za tem bo v vajini zvezi dominirala prijetnost. Ne pozabite, kaj ste si obljubili. Migajte.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Nekateri znajo izkoristiti vašo pridnost. Poskrbite, da bo delal še kdo drug, in ne samo vi. Komentarjev in nezadovoljstva bo veliko. Počakajte, da se razburkano morje negativnih kritik umiri. Pogrešate zabavo? Brž pot pod noge. V družbi prijateljev bo nepozabno, prijetno. Praznično veselje vam vrne optimizem. Ljubezen? Ukrasti si nekaj trenutkov samo za vaju, ni greh. Novica bo presenet­ljivo dobra.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

Čisto do zadnjega boste hiteli, dela pa ne bo hotelo zmanjkati. Pod streho spravite najnujnejše, preostalo preložite na dni po praznikih. Okrog vas bo vrvež in prav prijetno se boste počutili. Piknik je na urniku. Spet vas bodo prosili za glavnega kuharja. Zakaj pa ne, saj je vedno vse tako slastno. Izkazali vam bodo pozornost in hvaležnost. Vendar pazite, komu kaj obljubite, da ne bo nepotrebnih zamer. Romantičen objem predrage osebe vas razneži. Zaupajte.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Prvomajski prazniki so pred vrati, vi pa ne veste, kje bi začeli delati, da bi se kaj poznalo. Kljub natrpanosti uspešno uredite najnujnejše. Stresanje jeze okoli sebe prinaša same sitnosti. Potrebujete sprostitev in iskren ljubezenski pogovor s svojim partnerjem. Dvomov se znebite, starih ran ne odpirajte. Ob koncu tedna je polna luna v škorpijonu, kar pomeni, da se občutljivosti ne boste izognili kar tako. Prosti čas preživite v družbi tistih, ki jih imate radi in oni vas.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Kadar sije sonce, imate energije za izvoz. Vsega se boste lotili in uspevalo vam bo. Zadnje čase ste podobni deloholiku, se vam ne zdi? Obremenjevanje zaradi nenatančnosti drugih ni vredno vaših živcev. Žal nekaterih izkušnje ne izučijo. Preživite prosti čas v družbi tistih, ki vam vedno polepšajo dan in nasmejijo srce. Pri majskih nakupih bodite varčni. Presenetite z novim videzom. Občudovani boste. Še naprej se ukvarjajte s športom.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Polna luna v znamenju škorpijona, ki nastopi v četrtek, bo vplivna nekaj dni. Prisluhnite sebi, svoji notranjosti, po­trebam. Za vas, čustveno občutljivo bitje, bo treba storiti več. Bodite potrpežljivi, premišljeni in vztrajni v vseh ozirih. Izogibajte se večjim naporom in težki hrani. Odpravite se s svojim bližnjim na izlet do morja, reke, potočka ali jezera. Prijazne besede srčne osebe vas razvedrijo. Ne dvomite, saj so iz srca. Zastavljene načrte uresničite.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Strah vas je, da začrtanega posla ne bo mogoče speljati do konca meseca. Iznajdljivi ste in praktični. Izkoristite svoj dar in dane priložnosti. Ljudje okoli vas vam bodo sledili in zagovarjali vaša stališča. Žal se nekateri hranijo s tem, da druge spravljajo ob živce. Polna luna je. Ničesar ne vzemite osebno. Rekreacija v naravi in dovolj spanja prinašata boljše počutje. Torej razvajajte svoje čute. Romantično druženje v prvomajskih prazničnih dneh prinaša zaupanje, veselje in še kaj.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Vse narediti popolno in natančno. To je vaš moto. Ljudje okoli vas pa te vaše lastnosti nočejo razumeti. Večkrat tudi zaradi zavisti. Tokrat malce popustite, da ne bo imel hudiček mlade. Partner vas bo presenečal. Povabilo na zabavo, kjer bosta vidva kraljevala. Spoznali boste, da je ljubosumje zaradi čudnih govoric odveč. Izrazite svoje sočutje, izpovejte vsaj malo svoje srčne ljubezni. Dovolita si sanjati vajine sanje. Polna luna v škorpijonu. Strast bo v zraku.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Pohvale vašega nadrejenega se razveselite. Izkoristite dano priložnost. Imeli boste veliko elana za novosti, ki sledijo. Delovne naloge so zelo zahtevne, zato se pogovorite z osebami, s katerimi sodelujete, da ne bo motečih napak. Za svoje duševno in fizično počutje naredite več, saj vas bo polna luna od četrtka vozila po tirih občutljivosti. Narava, sprememba okolice, dobro kosilo, objem srčne osebe – to bo prava izbira. Prijetna in romantična.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Nekaterih ste se v službi že prav naveličali poslušati. Skrajni čas je, da analizirate vsako podrobnost in se odločite za nekaj novega. Ob koncu tedna si uredite finance, rezervirajte si prvomajske počitnice in ne komplicirajte okoli časa in službenih obveznosti. Polna luna vam ne bo prizanašala. Vedeli ste, da vas bo vaša ljubljena oseba presenetila. Srečni in navdušeni boste. Pustite, da ti trenutki trajajo. Še naprej pa se vsekakor gibajte in zdravo prehranjujte.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Uporabite vse svoje veščine, da se rešite pasti in nevšečnosti, ki jih nekateri tako skrbno pripravljajo. Poslovne obveznosti pravočasno zaključite. Umirite se in si privoščite krajši izlet s počitkom v naravi. Ne dovolite, da bi se med vami in partnerjem pojavili konflikti, in to zaradi ljubosumja in nevoščljivosti drugih. Škorpijonska polna luna seje negotovosti. Zaupajta si, pogovorite se, dovolita si biti zaljubljena, kot vama veleva srce. Igrajte na srečo, nekaj bo.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Prvomajski prazniki so pred vrati. Nekaterim se zdi popolnoma samoumevno, da bodo dela opravljena, ne da bi priskočili na pomoč. Tokrat jim brez usmiljenja naložite delo. Zaradi vseh skrbi in še polne lune v četrtek se občutljivosti ne bo dalo izogniti. Dovolite sebi malo počitka. Partner vas bo presenečal v vsakem trenutku. Prijalo vam bo. Večerja v dvoje na vajini lokaciji pričara romantično zgodbo. Vaš dan je torek. Uredite si finance.

Astrologinja Maja

Lisa - 18/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 18/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.