Zvezde in planeti pišejo svoje zgodbe ...

Rak

22. 6 do 22. 7.

Hitenje in naglico poskušajte zamenjati z umirjenim in počasnim tempom. O novih projektih krepko razmislite. Vaše finance trenutno ne odpirajo možnosti za nove projekte. Vaše telo bo zahtevalo malce več počitka in vitaminčkov. S tehtnico se ne obremenjujte. Vaša postava je takšna, kot mora biti. Čustva bodo prevladovala nad razumom. Prepustite se čarobnosti in ne prikrivajte svojih notranjih lepot. Povabila na poletno zabavo se razveselite. Simpatičnost vam bodo zavidali.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Vse poti, ki vas čakajo, bodo naporne, zato v prostih dneh izkoristite čas za umirjenje telesa in duha. Privoščite si obisk pri frizerju, pedikerju in podobno. Seveda pa kakšna masaža in vodni tretma ne bosta odveč. Nerganje vašega partnerja ob koncu tedna je povezano z zadnjim krajcem v znamenju ovna. Prijetno klepetanje ob svečah in dobri jedači bo zagotovo najboljše zdravilo za mir v vajini vezi. Naj še kdo reče, da ljubezen ne gre skozi želodec. Lačni smo tečni.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vaša dobra intuicija vas pripelje do razrešitve. Ukrepajte umirjeno, s povečano mero potrpežljivosti in prilagodljivosti. Vaše finance so malce ogrožene, zato uvedite ukrepe, o katerih že dlje časa razmišljate. Ker ste iznajdljivi in domiselni, rešite denarnico pred bankrotom. Dobra izbira za vaše boljše počutje je izlet v bližino vode. Jejte več sadja in zelenjave. Partner vam ne bo zameril, če boste direktni v pogovorih in ljubeči v trenutkih v dvoje. Razvajajta se.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Luna v vašem znamenju in še nedeljski zadnji krajec vam ob koncu tega tedna prinašata preizkušnje. Nenadne spremembe in hitrost pa vnesejo zmedo. Bodite potrpežljivi in tolerantni. Za delo in uradne obveznosti boste bolj zbrani od ponedeljka dalje. Več časa posvetite hobiju. Počutje izboljšate z izogibanjem sladkarijam. Srčna oseba vas bo presenečala z drobnimi pozornostmi in pripeljala radost v vaše srce. Ste sramežljivi? Nič ne de, ste prav simpatični.

Bik

21. 4. do 20. 5.

V poslu bodite pripravljeni na vse, tudi na kakšno past in negativno kritiko. Prava volja, samozavest in večja mera prilagodljivosti odpirajo vrata za doseganje ciljev. Razdražljivosti ne boste ušli. Ničesar ne prehitevajte v tem tednu. V prostih dneh se posvetite sebi. Nakupovanje osebnih priboljškov vam polepša prve poletne dni. Krajši izlet z vašo srčno osebo? Udejanjite in ne odlašajte več. Drugače vas čaka kar nekaj jezikovih juhic v bližnji prihodnosti. Tega si ne želite.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Sonce in prijetno poletno vzdušje vas bosta navdala z več ustvarjalnega duha in pozitivne energije. Speljite poslovne načrte in dokažite, da ste odlični, če vam dovolijo vnesti vsaj malo vaših idej. Površnosti se izogibajte. V denarnici imejte še malo poostren nadzor. Ni še čas za zapravljanje. Počutje bo dobro, vendar poskrbite, da boste športno aktivni. Ne skrivajte čustev v trenutkih, ko najdražja oseba potrebuje podporo. Nagajivi boste v drugačnih okoliščinah. Tokrat bodite resni.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Luna v ognjenem znamenju vam podari pozitivno energijo. Za urejanje poslovnih in finančnih situacij si vzemite dovolj časa. Zavihajte rokave in ne bodite preveč strogi do sebe. Napetosti uravnovesite po svoji najboljši recepturi. Osvežitev v vodi bo prijala. Obisk pri prijateljici prinese nova poznanstva. Težko boste nadzirali naklonjenost in čustva do svoje simpatije. Tako ste še bolj privlačni. Ste razmišljali o spremembah in novostih? Čas je, da začnete in si privoščite.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Natančni ste in sami boste vedeli, kaj je za vas dobro in kaj slabo. Do ponedeljka ne eksperimentirajte preveč, kajti energijo bo kradel zadnji krajec v nedeljo. Pomanjkanje te pa lahko neugodno vpliva na vaše zdravje in splošno počutje. Izogibajte se naporom – tako fizičnim kot psihični. Rekreacija naj ostane na vašem urniku. Skrbi ne bo zmanjkalo. V denarnici bo suša vsaj še nekaj časa. Če se boste zanašali nase, zagotovo priplujete do cilja. Od drugod ne pričakujte pomoči.

Tehtnica

23. 9. do 23.10

Ne rinite noska tja, kjer ni vaše področje. Godljaste situacije morajo tokrat rešiti brez vas. Prevečkrat ste jih že rešili, za nameček pa vašega truda ne znajo ceniti. Raje se posvetite svojemu zdravju in ljubezenski zvezi. Partner bo zelo vesel, če bosta odnos kronala z zaupanjem in iskrenostjo v romantičnem stilu. Občutek pripadnosti je vedno zelo pomemben. Priložnost zamujena ne vrne se nobena. Pohitite, da česa ne zamudite. Negativnosti pustite v preteklosti.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Ni ravno pravi čas, da bi se podajali novim izzivom naproti. Še zlasti ne takšnim, ki bi rušili vaš s trudom postavljen poslovni svet. Energijo raje namenite bližnjim in obogatite partnerski odnos. Pregnali boste ljubosumje in nepotrebne skrbi. Kateri recept najbolje deluje, vi dobro veste. Ob občutku nemoči ne premikajte ničesar. Vaše domislice bodo navduševale, ampak vse ob svojem času. Zadržano in premišljeno v teh dneh.

Strelec

23.11. do 21.12.

Resnica je, da imate dela in obveznosti zelo veliko. Dovolite si poklicati pomoč. Sodelavec že komaj čaka, da mu namignete. Morda opazite, da je rad v vaši družbi? Na trenutke bodo energije čudovite. Pustite, naj trajajo. Poletje in stroga načela ne gredo skupaj. Umirite svojo ognjevito notranjost z gibanjem v naravi ali uživajte v svojem najljubšem hobiju. Celostna nega telesa vam prinese odlično počutje. Ne bežite pred realnostjo v finančnem svetu. Pazite na cekine.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Vaša ambiciozna narava vam tudi tokrat ne bo dala miru. Ponujeno priložnost sprejmite, vendar brez lastne strogosti in pesimizma. Kljub zapletom boste deležni velike pohvale. Pojdite na kavo z osebo, ki vam je že dlje časa všeč. Poskrbite za kakšen modni nakup in si popestrite poletno garderobo. Oblekica ali kopalke, izbira je vaša. Partnerju ste všeč točno takšni, kot ste. Za dobro počutje bodite več v gibanju in uživajte vitaminsko hrano.

Astrologinja Maja