Preberite si, kaj so zvezde in planeti napovedali za prihodnji teden.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Razkrijte zanimivosti in omogočite poslovni napredek. Zaključite, kar je nujno. Detajlov ne razlagajte preveč. Generalno čiščenje pri vas doma pomete nervozo in pričara umirjeno vzdušje. Praznični nakupi darilc bodo pravi užitek. Seveda ne pretiravajte. Vaša zvestoba do partnerja vam v tem tednu prinaša še posebno dober občutek čustvene varnosti. Sentimentalnost vaju potisne v sanjave valove ljubezni. Čarobno. Čuvajte se prehlada.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

V prvih decembrskih dneh storite pikico več zase. Okoli tečnob se ne sučite preveč. Zaradi službe in denarja bodo skrbi. Še vedno ste speljali obveznosti tako, kot je treba, in tudi tokrat vam uspe. Zaključite, kar morate. Torkov mlaj vas zaziba v ljubezenske vode malce drugače. Luna v strelcu seje ogenj. Črnogledosti nikar, raje se pogovorite. Razvedrilo v ambientu prazničnega decembra bo kot nalašč, da preženete zle misli. Nekaj za dušo si pa le kupite.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Torkov mlaj v znamenju strelca odpira poti. Uspešno sledite najglobljim željam in vizijam za uspešno prihodnost. Razvozlajte dvome, ki so se v zadnjem času nabrali. Kot po navadi od vas pričakujejo maksimum. Prevelikih decembrskih nakupov se izogibajte. Malo ste lahko zapečkarski, drugače pa bodite aktivni in poskrbite za zdravje. Svoji ljubezenski zvezi namenite več pozornosti. Presenetite z načrtom. V dvoje bo res božansko.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Problemi v službi vas zelo skrbijo. Poskušajte postopoma priti resnici do dna. Pazite, da ne bodo besede hitrejše od misli. Kar hitro se lahko pred vami pojavi skupina užaljenih in prizadetih. Nekdo pričakuje vašo ljubeznivost. Prosti dnevi bodo pravšnji, da se posvetite svoji ljubezni. Predajte se toplemu objemu in uživajta tako, kot znata le vidva. Zima trka na vrata in z njo prehlad. Pijte več čaja, uživajte vitamine, gibajte se več kot običajno.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

December trka na vrata, vas pa čaka še gora obveznosti. Ja, zadnji mesec v letu je večkrat nori mesec za vas. Zagotovo vam bo uspelo v tem tednu. Poskrbite za pomoč. Vztrajnost, optimizem in delavnost prinašajo prave rezultate. Čustveno razdvojeni? Torkov mlaj v strelcu vam ne bo preveč naklonjen. Vaša srčna oseba si želi več nežnosti, drobnih pozornosti, trenutkov v dvoje. Poskrbite, da prijetnosti enostavno trajajo. Sprehod v naravo prinaša dobro počutje.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Ambiciozno se lotite dela in opravite vse, kar ste načrtovali. In še več. Soboto izkoristite za prijetne urice v izbrani družbi. Veselja ne bo manjkalo. Fizično bodite aktivni, da vas mlaj ne spravi v neprijetno počutje. Poskrbite za prijetno druženje v dvoje. Godr­njanje tokrat raje preslišite. Vaša nežna duša razoroži čudne misli in vprašujoče ljubosumne poglede. Mikalo vas bo, da poskrbite za odklop. Akcija naj steče takoj. Pri decembrskih nakupih varčno z denarjem.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Zadnji mesec v letu. Čas je, da vnesete nekaj sprememb v svoj vsakdan. Pomislite, kdaj ste na zadnje sebi privoščili sproščanje. Razum vam govori, da ste bili v zadnjem obdobju resnično predobri tudi v svoji ljubezenski zvezi. Pustite se malce razvajati in sprejmite povabilo na decembrsko veseljačenje. Pred vami je prijetno zabavanje. Počutje bo nihajoče, za kar je kriv torkov mlaj v strelcu. Zdravja niste zadeli na loteriji. Vzemite si čas zase. Zdravo jejte in spočijte telo.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Nervozi zlepa ne uidete. Radi imate, da se vsa dela opravijo natančno in točno. Zaradi nekaterih  počasnežev in neodgovornežev bodo dela v zaostanku. Za spremembo pustite stvari takšne, kot so. Prijetni dogodki so pred vami. Na zabavi s prijatelji boste sproščeni, kot že dolgo ne. Vaš partner zna poskrbeti za čarobne trenutke v dvoje. Pustite se razvajati in ne drezajte vanj s čudnimi vprašanji. Mlaj v strelcu nosi puščice vseh vrst.Vitamini, minerali, počitek ...

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Nič še ni izgubljenega. Tudi če so vrata zaprta, jih vi s svojo eleganco in diplomacijo znate odpreti. Vaše ideje, nasveti, znanje in izkušnje  bodo zlata vredni. Vredno je počakati na pravi trenutek. Od četrtka do sobote so zvezde na vaši strani. Dvome na stran. Na splet dogodkov poglejte drugače. Ste romantična duša. Hrepenite po objemu najdražje osebe? Oznanite to. S srcem vam bo pritekla v objem. Pobegnita tja, kjer se odvijajo vajine čustvene pravljice.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Vaša direktnost bo dvignila nekaj prahu. Pravijo, da je boljša prva zamera kot druga. Za ustalitev si dodajte več časa. Nasvet za naprej: dobro premislite, komu zaupate odgovorne naloge. Vaše telo kriči po počitku in bolj umirjenem življenju. Ne odlašajte več, ampak jejte zdravo, gibajte se in spanje podaljšajte za nekaj kitic. Rezultati bodo prijetni za telo in dušo. V ljubezenski zvezi ste občudovani. Sentimentalnost vas bo omamila. Ne zbežite prehitro.

Strelec

23.11. do 21.12.

Optimistično se lotite novega projekta. Vizija je prava in ne ozirajte se na kritiko drugih. Elana vam ne zmanjka. Čas je, da rešite nastale težave. Ste kot bakla, ki ljudem razsvetljuje temne poti. A v vseh teh razdajanjih ne pozabite nase. Več pozornosti namenite svojemu počutju. Nedelja je vaš dan, izkoristite ga. Torkov mlaj v vašem znamenju bo zasejal nekaj nestrpnosti in nervoze. Vse ne gre na enkrat. Veselega druženja ne izpustite. Presenečenje je namenjeno vam.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Tudi zadnje atome znate potegniti iz pet in rešiti neljubo zmešnjavo. Začnite pri nalogah, ki so pomembne za boljšo prihodnost. Še niste ugotovili, da so vaše domislice enkratne? Ne zmajujte z glavo. Počutje bo občutno boljše ob zdravi hrani, gibanju v naravi in zadostni meri spanja. Mlaj v torek vas ponese med ranljive in čustveno občutljive. Sprostite telo in duha. Prenagljenost ni kaj prida. Ljubeznivo razvajajte tiste, ki kraljujejo v vašem srcu.

Astrologinja Maja