Preberite si ali so vam zvezde ta teden naklonjene?

RIBI

20. 2 do 20. 3.

Nastala trenja, ki so se pojavila v medsebojnih odnosih, vam zagotovo niso všeč. Počakajte, da se navzkrižja malce razpletejo. Izogibajte se nestrpnosti, bodite previdni na vsakem koraku. Da se boste bolje počutili, se odpravite po manjših nakupih. Kaj za dušo le naj pristane v nakupovalni košarici. Partner vas bo razvajal, kot že dolgo ne. Sumničenje in ljubosumje potisnite na stranski tir. Ta konec tedna preživite čim več časa v naravi. Snega je dovolj.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Spoznali ste, da so nekateri še bolj občutljivi kot vi. Da o črnogledosti ne govorimo. Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Čas je, da v teh zadnjih februarskih dneh malce odklopite vsakdanje skrbi. Poskrbite za svojo dušo, telo in partnersko zvezo. Uradne zaplete boste urejali od srede, ko vam bodo zvezde naklonjene. Dajte si duška in pojdite na krajše počitnice. Ljubljena oseba vam bo iz srca hvaležna.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Pred vami je teden, ko boste imeli občutek, da nič ne gre tako, kot bi vi želeli. Bodite optimistični in se ravnajte po že utečenih poteh. Po naravi ste družabni in veseli, zato ne boste v nobeni situaciji v zadregi. V zaostanku nikakor ne boste. Vzemite si čas in prisluhnite sorodni duši. Potrebuje vaš iskren odgovor. Ne bodite tako skrivnostni. Dvomov ljudje ne maramo. Ura zamujena ne vrne se nobena. Odpotujta in si podarita ljubezen.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Negativno energijo potrošite s fizičnim delom, zimskimi športi ali rekreacijo po svojem izboru. Malce ste pozabili negovati partnerski odnos. Povabite srčno osebo na klepet ob kavici. Prijetno romantično druženje bo pripomoglo k vašemu boljšemu počutju. Odpravite se po nakupih, vendar imejte s seboj dovolj denarja. Kozmetičarka že čaka na vas. Ne komplicirajte si življenja zaradi tistih, ki ne prenesejo resnice.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Nemirni ste in jezni, ker se v službi nočejo prilagoditisituaciji, v kateri ste se znašli po nepotrebnem. Bolj strogi bodite. Ob koncu tedna se prepustite razvajanju in preživite trenutke z najdražjimi. V začetku tedna boste prerojeni, polni energije. Nenadne spremembe na vas vplivajo pozitivno. Posledično dela uspešno opravite. Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk, vendar ste na dobri poti. Pazite na linijo.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Počutje vam bo malce nihalo iz ene skrajnosti v drugo, zato se gibajte več kot običajno. Dogovori in novi načrti se bodo uresničevali, vendar bodite previdni in natančni v vseh pogledih. Sprejmite povabilo na rojstnodnevno praznovanje. Imeli se boste noro, kot že dolgo ne. Partnerju pokažite, da ga imate radi. Kako? Zelo dobro veste, kakšne želje ima vaša srčna oseba. Razvajajte nežno.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Nekdo je zelo potrpežljiv in čaka na vaš odgovor. Tokrat odgovorite pozitivno. Ne pretiravajte z dobroto, kajti nekdo bi znal to krepko izkoristiti. Ustvarjali boste, vendar previdnost pri zahtevnih opravilih ne bo odveč. Partner bo iskren in pozoren. S pozornostmi znate presenečati tudi vi. Več časa namenite svojemu zdravju in počutju. Prehlad je še na pohodu. Svež zrak in vitamini bodo dobrodošli. Nemir pogasite z meditacijo.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Hitre spremembe vam ne bodo ustrezale. Delovnih nalog se lotite postopoma in s povečano natančnostjo. Tako se bodo vaši načrti uresničevali. Znate biti romantični in odlični prijatelji. Teh svojih lepih lastnosti nikar ne skrivajte. Sobota je idealen dan, da uživata v dvoje. Sicer pa naj vam ne bo nerodno priznati, da ste utrujeni. Naspite se. Ne bodo vam zamerili. Pri denarju še vedno previdno. Čas je za novo pričesko.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Ujeli ste rdečo nit dobrega poslovanja. Intenzivno boste vrtali v detajle toliko časa, da rešite nejasnosti. V začetku prihodnjega tedna pa bodo ideje kar deževale iz vas. Namenite svojemu telesu več pozornosti. Masaža in plavanje v termalni vodi na vas vplivata balzamično. Nabiranje kondicije vam bo koristilo, vendar ne pretiravajte. Presenečenje bo priletelo od tam, kjer ne pričakujete. S srčno osebo se bosta dobro razumela.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Ne boste ravno blesteli od odličnega počutja, zato poskušajte narediti več zase. Od nadrejene osebe ne pričakujte razumevanja, kajti razočarani boste. Spremenljivo in skrivnostno obnašanje vam je vedno krajšalo živce. Tokrat uporabite plan B. V poslu boste z dinamiko spet dokazali, da ste dobri. V večje nakupe se ne spuščajte. Bodite zaljubljeno romantični. Partner se veseli vajinih dni na počitnicah. Uživajta ...

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Izogibajte se prenagljenosti in ostrih besed. Ni vedno vse tako zapleteno, kot je videti na prvi pogled. Popolnoma druga slika pa bo za vas od petka naprej, saj boste ponovno zadovoljni sami s sabo in tudi s poslovnimi rezultati. Vaša srčna oseba ima v načrtu krajši izlet. Lepo vama bo v objemu zimske pravljice. Ker je luna v vašem znamenju, izkoristite dobre aspekte za napajanje dobre energije. Glede na vse, kar vas čaka, vam bo prišla prav.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Vzpon pri delu se bo stopnjeval. Za zavistneže spodbuda, zato pazite na podtaknjene neprijetnosti. Previdnost je mati modrosti. Navežite nove stike, zdaj je čas, da začnete nekaj popolnoma novega. Poguma in znanja imate dovolj. Za ljubezen in srčno dušo si je treba vzeti čas. Ukrasti nekaj trenutkov zase pa res ni greh. Partner se razvajanj ne bo branil. Finance še niso najboljše, zato varčujte. Sreča bo tokrat na vaši strani.

Astrologinja Maja

Lisa - 10/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 10/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.