Se boste zaljubili ali zadeli na lotu? Preverite svoj horoskop!

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Bodite pripravljeni, da bo treba načrte spremeniti. Prisluhnite, sodelujte in ne bodite užaljeni, če vas tokrat ne bodo upoštevali. Po praznikih boste ustvarjalni in polni energije. Počutje bo presenetljivo odlično. V vaše ljubezensko življenje prihajajo presenečenja. Ne zamudite jih. Vaša srčnost vam bo dajala moč, da boste speljali zapletene dogodke tako, kot si v duši želite. Sprejmite povabilo na praznično klepetanje ob potički in dišeči kavi.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Pomembno delo se bliža h koncu in zadovoljni boste. Poslovno potovanje izkoristite tudi za druženje s pomembnimi ljudmi. Da se ne boste čudili, če bo vaše srce hitreje utripalo v bližini prijetne osebe. Tudi vam pomlad ne bo prizanašala. Malce boste občutljivi zaradi polne lune in zadnjega krajca. Utrujeni pa zato, ker vedno hočete vse narediti do konca. Nič se ne bo podrlo, če vsaj v prostih dneh namenite sebi več časa za počitek. Zajček vam prinese lepo darilo.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

Utrujeni ste že od vseh obveznosti. Radi delate in ustvarjate, ampak vzemite si nekaj dni za počitek in razvajanja. Tako boste odgnali spomladansko utrujenost in čudno počutje. Sanje, ki ste jih imeli pred kratkim, se vam lahko uresničijo. Vaša sentimentalnost bo očarljivo delovala na srčno osebo. Ta pa vas bo med prazniki z velikim veseljem razvajala s kulinaričnimi dobrotami. Ja, ja, ljubezen gre skozi želodec. S sprehodom pokurite kalorije.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Umirjeno in vztrajno se lotite novih nalog, vendar ne pozabite, da vam lahko tudi kdo pomaga. Vsega žal ne boste mogli postoriti sami. Dovolj je, da samo namignete, in pomoč bo tu. Na splošno bodite potrpežljivi. Na vas bo vplivala luna s polno paro. Več časa posvetite srčni osebi. Ni panike za ljubosumje. Želja po biti več skupaj kriči iz obeh. Najugodnejši dnevi, da si umislite nekaj posebnega, so praznični. Ne zapravljajte preveč.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

V poslu se izogibajte tekmovalnosti. Takšnih potez ne marate, ker ste drugačni. Posvetite se svojim nalogam in zastavljenim ciljem. Odlično vam bo uspevalo pri novih obveznostih po vaši recepturi. Tisto, kar že lep čas pričakujete, se bo končno začelo odvijati. V partnersko zvezo vnesite mir in zaupanje. Ne odhajajte iz objema ljubezenske sreče. Če ste si zaobljubili, da boste vlagali v svoje zdravje, nadaljujte in ne popuščajte. Za praznike si privoščite vse.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Vse tja do konca tedna boste imeli dovolj elana in energije, da postavite vse na svoje mesto. Kljub polni luni poskusite pregnati zle misli. Bodite v gibanju na svežem zraku. Čustveno se ne zapirajte vase. Prijateljski pogovor prinaša srečne trenutke, predvsem pa dobro počutje. V vaši zvezi dominirajo globoka čustva, zato preživita praznične dni v objemu drug drugega. Razvajanje bo dobrodošlo, zato čim prej po zajčkovih nakupih.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Prepričani ste, da vam poslovni partner pripravlja dobro kupčijo. Raje hitite počasi in se o vseh dogodkih prepričajte na lastna ušesa in oči. Prehitra sklepanja so lahko škodljiva za vas. Ne spuščajte se nepripravljeni v polemiko. Od ponedeljka dalje izkoristite dobre vplive ozvezd­ja. Njihova naklonjenost bo segala v posle, počutje in ljubezen. Proste dni namenite počitku in druženju z osebo, ki čustveno kraljuje v vašem srcu. Med prazniki se ne hujša. Torej?

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Sklepanje kompromisov bo prava odločitev Razrešite zapletene dogodke, kajti imate vse možnosti, da dokažete svoj prav. Na kritiko se ne ozirajte. Nekateri vedno negativno reagirajo. Nekaj prostega časa le namenite klepetanju s svojimi prijatelji. Odpravite se na daljši sprehod v naravo ali si privoščite spomladanski izlet. Vsekakor v dvoje. Nekaj več pozornosti vaše srčne osebe vas bo prepričalo o vajini čustveni naklonjenosti. Metuljčki ... Ja, pomlad je tu.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

V vašem delovnem okolju vas bodo z dobrimi rezultati presenetili. Tokrat bo delo opravljeno pravočasno, kot je treba. Ne prenaglite se s kritiko. Včasih je dobro kaj zamolčati. Če si boste ukradli nekaj prostih dni zase, se vam bo po praznikih obrestovalo. Polna luna čustveno občutljivost seje že od sredine tedna. Nejasnosti? Po temeljitem pogovoru s partnerjem boste pozitivno razmišljali. Za dežjem vedno posije sonček. Tudi v aprilu. Sprejmite povabilo.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Nasvet sodelavca vam bo pomagal, da razrešite nastale tegobe. Presenečali boste z razumevanjem in potrpežljivostjo. Potrudite se, pa čeprav malce odigrate. V organizaciji znate biti odlični, izkažite se. V prostih dneh si privoščite kakšno zabavo in sprostitev, da si obogatite počutje. Osvajanje in zapeljevanje vam bo šlo dobro od rok. Ne zapletajte se pregloboko, da ne bo doma neljubih scen. Z denarjem po pameti. Darila so lahko preprosta.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Ne prehitevajte samih sebe. Nadaljujte ustvarjalno delo. Za dobre poslovne rezultate ste naredili vse. Zdaj ni čas, da bi se obremenjevali z nepomembnimi dogodki in ljudmi, ki večno komplicirajo. Počutje bo v nihanju med odličnim in stresnim. Ne potiskajte počitka na stranski tir. Praznike namenite prijetnostim, ki vam vračajo pozitivno energijo. V začetku tedna boste v formi, da uredite nujnosti. Nekdo pogreša vaš nasmeh. Povabite ga na kavo.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Čaka vas kar nekaj problemčkov, ki jih boste morali rešiti v zelo kratkem času. Če boste iskali sočutje ali usmiljenje, se vam lahko zgodi, da boste razočarani. Polna luna ne bo sejala milosti. Torej, poslovno nikar z glavo skozi zid. V ljubezni bo veliko lepše. V prazničnih dneh se odpočijte, razvajajte sebe in svoje najdražje. Dovolite, da vas objameta harmonija ljubezni in pomlad. Praznične jedi bodo slastne. Za rekreacijo pa pot pod noge na bližnji hrib.

Astrologinja Maja

Lisa - 14/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 14/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.