Prihajajoči teden bo poln novih doživetj.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Prvomajski prazniki so vam vedno pomenili nekaj posebnega. Speljite načrtovano. Nekaterim se zdi popolnoma samoumevno, da bodo dela oprav­ljena, ne da bi priskočili na pomoč. Tokrat jim delo naložite brez usmiljenja. Zaradi vseh skrbi in še krajca v sredo občutljivosti ne bo ne konca ne kraja. Dovolite si malo počitka. Partner vas bo presenečal s posebnimi razvajanji. Prijalo vam bo. Večerja v dvoje, na vajini lokaciji. Romantično, nostalgično, prijetno.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Nekateri znajo izkoristiti vašo pridnost. Poskrbite, da bo delal še kdo drug, ne samo vi. Komentarji in nezadovoljstva bodo prisotna. Počakajte, da se razburkano morje negativnih kritik umiri. Pogrešate piknik, prijetno zabavo? Čim prej v akcijo. V družbi prijateljev bo nepozabno in zelo prijetno. Praznično veselje vam bo vrnilo optimizem. Ljubezen? Ukrasti si nekaj trenutkov samo za vaju. Noro dobro. Novica bo dobra, vsaj enkrat.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Čisto do zadnjega boste hiteli, dela pa ne bo hotelo zmanjkati. Pod streho spravite najnujnejše, preostalo preložite za dneve po praznikih. Okoli vas bo vrvež in vaše počutje bo prav prijetno. Piknik pri sorodnikih bo za spremembo nekaj posebnega. Spet vam bodo naložili vlogo 'vicmaharja'. Dobre volje bo na pretek. Vendar pazite, komu rečete kakšno za šalo, pa malo za res. Premišljeno, da ne pride do zamer. Partner vas bo prijetno presenečal.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Prvomajski prazniki so tu. Vi pa ne veste, ali bi začeli delati, da bi se kaj premaknilo, ali pa si vseeno privoščili dela prost dan. Kljub natrpanosti boste uspešno uredili najnujnejše. Stresanje slabe volje ne prinaša ničesar dobrega. Potrebujete sprostitev in iskren ljubezenski pogovor s partnerjem. Dvomov se znebite, starih ran ne odpirajte. Sredi tedna je prvi krajec v levu, kar pomeni, da občutljivosti ne ubežite. Prosti čas preživite v družbi tistih, ki jih imate radi in oni vas.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Vaša dobra predvidevanja bodo tokrat rešila poslovne težave. Dodajte še samo malo diplomacije. Tečnobe iz službe pa čim prej pošljite na prvomajski dopust. Na počitek tudi vi ne smete pozabiti. V bližnji prihodnosti vas čaka še nekaj napornih obveznosti. Ljubezen bo v zraku, vendar težavice s tem navdihom ne bodo rešene same. Pogovorite se o vseh nastalih dvomih. Ljubosumje se ne pojavlja zaman. Zadevi pridite do konca. Ne pozabite, kaj ste si obljubili.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Kadar sije sonce, imate energije, da bi objeli ves svet. Vsega se boste lotili in uspevalo vam bo. Zadnje čase ste podobni deloholiku, se vam ne zdi? Obremenjevanje zaradi nenatančnosti drugih ni vredno vaših živcev. Žal jih nekatere izkušnje ne izučijo. Preživite prosti čas v družbi tistih, ki vam vedno polepšajo dan in nasmejijo srce. Pri majskih nakupih bodite varčni. Presenetite z novim videzom. Občudovani boste. Še naprej bodite športno aktivni.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Prvi krajec v znamenju leva, ki bo nastopil v sredo, bo nekaj dni oteževal normalen ritem. Prisluhnite sebi, svoji notranjosti in potrebam. Za vas, čustveno občutljivo bitje, zna biti med prazniki kakšen dan zelo naporen. Bodite potrpežljivi, premišljeni in vztrajni v vseh ozirih. Izogibajte se večjim naporom in težki hrani. Odpravite se s svojimi bližnjimi na izlet do morja, reke, potočka ali jezera. Naklonjenost, nežnost srčne osebe. Ne dvomite, vse izvira iz srca.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Strah vas je, da začrtanega posla ne bo mogoče speljati, kot je zahtevano. Iznajd­ljivi ste in praktični. Ljudje okoli vas vam bodo sledili in pomagali. Ne dovolite, da vas spravijo ob živce. Prvi krajec je v vašem znamenju. Trenju in napetim situacijam žal ne boste ušli. Predvsem v torek, sredo in četrtek. Ničesar ne vzemite osebno. Rekreacija v naravi in dovolj spanja prinašata boljše počutje. Razvajajte svoje čute. Druženje v prvomajskih prazničnih dneh prinaša veselje ... In še kaj.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Vse naredite popolno in natančno. To je vaš moto. Ljudje okoli vas pa te vaše lastnosti nočejo razumeti. Večkrat tudi zaradi zavisti. Tokrat malce popustite, da ne bo imel 'hudiček' mlade. Prijatelj vas bo prijetno presenetil. Povabilo na piknik ob maju pa le sprejmite. Spoznali boste, da je ljubosumje zaradi čudnih govoric odveč. Izrazite svoje sočutje, izpovejte vsaj malo srčne ljubezni. Dovolite si tudi koga iskreno pohvaliti. Z denarjem varčno.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Pohvale vašega nadrejenega se boste razveselili. Imeli boste veliko elana za novosti, ki sledijo. Pogovorite se z osebami, s katerimi sodelujete, da ne bo neljubih napak. Za svoje duševno in fizično počutje naredite več med prvomajskimi prazniki. Prvi krajec v znamenju leva vas bo v sredini tedna vozil po tirih občutljivosti. Privoščite si spremembe okolice, dobro kosilo, druženje s prijatelji in topel objem srčne osebe ... tako bodo prazniki prijetnejši.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Nekaterih ste se v službi že prav naveličali poslušati. Skrajni čas, da se odpravite vsaj na kratke prvomajske počitnice. Uredite si finance in ne komplicirajte okoli časa in službenih obveznosti. Prvi krajec v znamenju leva vas ne bo 'šparal'. Čutite, da vas bo ljubljena oseba presenetila. Srečni in navdušeni ... Pustite, da ti trenutki trajajo. Z gibanjem in zdravim prehranjevanjem pa vsekakor nadaljujte ... Večje nakupe pa si privoščite ob koncu meseca. Obiska se razveselite.

Strelec

23.11. do 21.12.

Uporabite vse svoje veščine, da se rešite pasti in nevšečnosti, ki jih nekateri tako skrbno pripravljajo. Poslovne obveznosti pravočasno zaključite. Umirite se in si privoščite krajše prvomajske počitnice s počitkom v naravi. Ne dovolite, da bi med vami in partnerjem prišlo do konfliktov, in to zaradi ljubosumja in nevoščljivosti drugih. Prvi krajec v levu daje moč in seje negotovosti. Zaupajta si, pogovorite se, dovolita si biti zaljubljena, kot vama veleva srce. Igrajte na srečo, nekaj bo.

Astrologinja Maja

Lisa - 19/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 19/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.