Poglejmo, kaj zvezde napovedujejo za ta teden.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Poslovnih obveznosti se lotite z ambicioznostjo. Le tako boste utišali godr­njavo govoričenje nekaterih sodelavcev. Če vam ponudijo pomoč, jo tudi sprejmite. Lažje vam bo. Od torka naprej so planeti na vaši strani, tako da se hujših nesreč ne bojte. Optimistično vzdušje izkoristite tudi v ljubezni in prijateljstvu. Presenečenj se vaša srčna oseba nikoli ne brani. Uživajta v prijetnem ambientu. Nekateri vama zavidajo vajino srečo. Ne obremenjujte se.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Nove obveznosti vam bodo povzročale veliko psihičnih in fizičnih naporov. Bilo bi pametno, da se pogovorite z nadrejeno osebo, ki v zadnjem času nima nadzora nad dogodki. Z bližnjimi bodite potrpežljivi, saj si boste s tem prihranili marsikatero neprijetnost. Za boljše počutje si vzemite dovolj časa. Jesenskega piknika ne izpustite. S svojo mističnostjo boste očarali osebo, ki vam veliko pomeni. Ne zapravljajte preveč.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Zadnji čas je, da pospravite vse nepo­trebno, ki vam že malce načenja živčke. Na odlični poti ste, da vam bo do konca naslednjega tedna uspelo. Slabe volje nekaterih ne vzemite preveč osebno. V soboto je polna luna v znamenju strelca. Raztresenosti, nezadovoljstva, občutljivosti, blokad, tečnob ... se do sredine tedna ne boste znebili. Po svoje preživite prost dan v družbi ljubljene osebe. Gibajte se in poskrbite za zdravo prehrano.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Ambicioznost, samozavest, podjetnost in kreativnost bodo pripomogle, da boste zadovoljni z delovnimi rezultati. Kritika nekoga vas bo prisilila k razmišljanju. Ne govorite preveč, ampak premaknite stvari z mrtve točke. Vročico vam bo povzročil nekdo, ki vas bo za vsako ceno hotel srečati. Ne bodite trmasti in sprejmite izziv. Sprejmite dejstvo, da ste povzročili zanimanje. Pijte več vode, uživajte sadje in se gibajte. Polna luna bo.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Radi imate ta čas v maju, saj boste spet lahko razvajali svoje najbližje in oni vas. Uporabite svoj dar komuniciranja in si nikar ne komplicirajte življenja zaradi drugih. Posel vam prinaša dobre in slabe novice. Razrešujte jih postopoma in se organizirajte glede na splet okoliščin. Ob koncu tedna boste raztreseni in bolj občutljivi, za kar se lahko zahvalite polni luni v znamenju strelca. Poskrbite, da boste fizično aktivni. Sprejmite povabilo. Zelo vam bo všeč.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Nikar ne bodite nervozni za vsako malenkost. Odprite svoj um, zaupajte vase, kajti dogodki v službi bodo še vedno naporni. Na pragu so nove obveznosti, za katere si pripravite dobro zasnovan načrt. Vaš dan je sreda. Vzemite si nekaj trenutkov samo zase, za notranjo umirite. Zdaj bi bil greh ždeti za štirimi zidovi. S srčno osebo pojdita skupaj. Tako bo ljubezensko za vaju najboljše. Po pogovoru se vam bo kamen odvalil od srca.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Mesec maj je prinesel prelomnice in tudi velike skrbi v vašem poslu. V naslednjih dneh vam bo uspelo razvozlati zapleten položaj. Odpravite se na službeno pot. Seveda ne pozabite nase in na svojo ljubezen. Prisluhnite partnerju, bodite sočutni, kajti potrebuje vašo naklonjenost. Malo rekreacije vam ne bo škodilo. Polna luna v soboto vas nagovarja, da se postite in prečistite telo. Presenetite celo sami sebe.

devica 24. 8. do 22. 9.

Čas vašega uspešnega meseca se izteka. Hitro uredite še vse uradnosti, pogodbe, ki so za vaš zaključek nujne. V soboto bo polna luna v znamenju strelca, kar pomeni, da vas v naslednjih dneh čakajo raztresenost, negotovost in čustvena občutljivost. Da ne boste stresali negativne energije okoli sebe, bodite fizično ali športno aktivni. Malce popazite, da vaš hitri jeziček koga ne razočara. V ljubezni tokrat ne bo harmonije.

Tehtnica

23. 9. do 23.10

Maj beži proti koncu, vi pa se še vedno lovite, kako bi najboljše opravili delo. Storite tako, kot vam je bilo rečeno na sestanku. Oseba vam je želela med vrsticami povedati resnico. Partner bo tokrat skrival svojo slabo voljo, ker bo začutil, da želite pričarati prijetno vzdušje, mir, harmonijo. Zaradi malenkosti ne komplicirajte. Srečanju osebe, ki ste ji že dlje časa všeč, se ne boste mogli izogniti. Povejte resnico in ne olepšujte ničesar.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Preveč resno ste vzeli negativno kritiko. Previdno, da ne pristanete med prepirljivci. V določenih poslovnih odločitvah ne boste ravno prilagod­ljivi. Kritik tudi ne boste poslušali, ker ste nekaterih siti do grla. Ne zavračajte povabila na kosilo. Na vidiku je romantična zgodba za vašo dušo in srce. Vaš smisel za humor nikoli ne pojenja, torej ga uporabite. Čustveno prijetno, malce občutljivo počutje zaradi polne lune. Obvozite ljubosumje.

Strelec

23.11. do 21.12.

Novosti bodo kar deževale. Sprejmite tisto, kar je najboljše po vaši presoji. S pravimi potezami boste kljub napetostim ustvarili pravo delovno vzdušje. Seveda brez opore zanesljivih sodelavcev ne bo šlo. Zadnji krajec v ponedeljek bo slabil vaše počutje. Bodite v gibanju ter zdravo jejte. Težave v krogu domačih razrešujte takrat, ko bodo na pogovor pripravljeni. Razrešite vse dileme, da vas ne bo razjedalo v nedogled. Negotovost bo minila.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

V poslovnosti zmerno. Lahko se pokaže, da ste pričakovali preveč. Vsega ste se lotili preveč ambiciozno. Nevoščljivost sodelavcev začutite takoj. Zaradi jeze in navdušenja hkrati ne rinite z glavo skozi zid, vendar vztrajajte, kot je značilno za vaše znamenje. Če ne boste poskrbeli zase, bo vaše počutje slabše. Več počitka in gibanja v naravi vam bo povrnilo moči. Svoboda je pomembna vam in vaši srčni osebi. Ne iščite problemov tam, kjer jih ni. Ljubosumje ob polni luni je odveč.

Astrologinja Maja