Preberite si, kaj so o vaši usodi povedali zvezde in planeti.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Na poslovnem področju si lahko obetate dobre rezultate. Z zaključki boste zadovoljni. Nadaljujte v podobnem tempu. Novosti, ki ste jih vnesli v svoj vsakdan, bodo krepile vaše počutje. Ne pozabite na gibanje v naravi ter se strogo držite zdrave prehrane. Komaj ste čakali na sonce. Pomartinčkajte se malo. Čustveno občutljivost boste zaznali zaradi četrtkovega zadnjega krajca v vodnarju. Izogibajte se prepirom in ostrim besedam. Premislite, preden poveste kaj direktnega.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Ne pretiravajte z zaupljivostjo. Dobro precenite, koga spustite blizu. Ustvarjali boste nekaj popolnoma novega, kar je zaupano samo vam. Zavistnežev ne bo manjkalo. Proste dni namenite zdravju. Sprehod v naravo ali rekreacija vam bo dobro dela. Pojdite na majski piknik in odklopite vsakdanje skrbi. Vaš smisel za humor bo rešil zabavo. Saj ne morete, da ne bi. Imate polno malho šal. V partnerstvu ne postavljajte čustvenega zidu, krajec sveti v vašem znamenju.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

Vedno znova nekaj iščete in kritizirate sami sebe. V službi stresnih dogodkov žal ne bo zmanjkalo. Pogovorite se s problematičnimi osebami, če bo to mogoče. V zasebnem življenju poskušajte biti sproščeni. V soboto in nedeljo vam bodo zvezdice naklonjene in še luna bo v vašem znamenju. Izkoristite dano. To, da vas partner ljubi iz dna srca, veste. Vendar življenje prinese tudi kakšen dvom. Prenovite dom, vrt in okolje, v katerem živite. Tako se boste v majskih dneh bolje počutili.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Ne glejte na poslovne dogodke s kritičnim očesom. Navdušeni boste nad novostmi, vendar bodite previdni pri odločitvah. Za vsako poslovno potezo si vzemite dovolj časa in bodite premišljeni. Čarobnost majskih dni vas ponese ljubezni v objem. Ne kuhajte zamer in ne bodite trmasti. Prepustite se toku dobrih energij in uživajte v prijetni družbi tistih, ki imajo radi vas in vi njih. Pustite sanjam prosto pot. Nekdo vas nikoli ne pusti na cedilu. Finančno prihajajo boljši časi.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Kako je že z dobroto? Vemo, večkrat je sirota. Obrnite nov list v življenju in se ne ozirajte na pretekle dogodke. Analiza teh vam lahko povzroči hude glavobole. Imejte se radi za spremembo. Čuvajte zdravje, predvsem pa svoje živce. Konec tedna posvetite sebi in tistim, ki jih imate radi. Izlet do morja ali jezera vam vrne pozitivnost. Občutljivost do ponedeljka ne bo popustila. Ustvarjajte tako, kot ste si zastavili. Prijateljica bo vesela vaše družbe. Poklepetajta ob kavici.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Poslovno se vam bodo odpirale nove možnosti. Zgrabite ponujeno, kajti to je zelo dobra naložba za vaše napredovanje. Dogovorite se in podpišite uradne dokumente. Ne oklevajte in ne zavlačujte. Kljub zadnjemu krajcu boste v objemu dobrega počutja. Vaš dan je sobota. Izkoristite pravi trenutek, da utrdite svojo ljubezensko zvezo in zabavo spravite pod streho. Zaupajte drobcene težave srčni osebi. Dobro veste, da takšnih skrivnosti ne mara. Z denarjem previdno.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Na vsakem koraku vas spremlja gora službenih skrbi. Zares ste si naložili preveč. Potisnite svoje zdravje v ospredje. Konec tedna izkoristite za izlet v naravo ali si privoščite razvade. Vse tja do srede se izogibajte konfliktnim situacijam in bodite potrpežljivi z osebami okoli sebe. Z zamerami se ne ukvarjajte, ker je škoda vaših živcev in časa. Zadnji krajec vas v soboto spusti iz krempljev čustvene občutljivosti. Bodite strpni in sprejmite dejstva tako, kot znate. Na zabavi bo super.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Ravno s svojo natančnostjo boste dela opravili tako, kot ste načrtovali. Upoštevajte navodila nadrejenih, da bo volk sit in koza cela. Zadnji krajec vas bo zazibal v občutljivosti. Druženje z najdražjimi prinaša boljše počutje in prijetno vzdušje. Ljubeznivost nekoga vas bo očarala. Dovolite si vzeti nekaj trenutkov samo zase. Razvajajte se in ne godrnjajte zaradi denarja. Razvade pač stanejo več. Da vam je nekdo blizu, se ne bo dalo več skriti. Oči govorijo.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Se vam je posvetilo, da so vaše natančne zahteve za marsikoga velika težava? Nikar se ne obremenjujte. Priskočite na pomoč in poslovne obveznosti speljite do konca. V prostih dneh naredite nekaj zase, za dobro počutje. Vaše telo in duša potrebujeta več svežega zraka in gibanja na prostem. Sentimentalnost srčne osebe vas ponese v sanjave valove ljubezni. Uživajte in se predajte ljubezenski nasladi, saj je maj. Ne iščite izgovorov. Z denarjem premišljeno.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Niste ravno v zavidanja vrednem položaju. Dobro premislite, v kaj se spuščate. Prevzemite odgovornost samo na svojem področju, druge prepustite izkušenim, odgovornim za ta področja. Ne pozabite, da ste občutljivi, ko se na nebu pojavi krajec. Ljubosumnost in posesivnost potisnite na stranski tir. Sprememba okolice in več svežega zraka vam ne bodo škodili. Utrujenost preženite tako, da si privoščite več vitaminov in tudi spanja. Kdaj ste lahko tudi leni.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Negotovosti se boste hitro znebili. Nekomunikativnost nekaterih vas ne bo ganila. Tudi oni so v godlji, ne samo vi. Z dobrodelnostjo in veliko mero optimizma boste kos nastalim situacijam. V pros­tih dneh namenite več časa razvajanju sebe. Romantična čustva bodo na preizkušnji zaradi luninega krajca v znamenju vodnarja. Streljanje puščic nejevolje ne prinaša nič dobrega. Presenetljivi dogodki vas bodo odnesli v svet domišljije. Te vam nikoli ne zmanjka.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Nepredvidenih negativnosti pa res ne boste veseli. Resno se lotite reševanja nastalih težav. Potrpežljivo in vztrajno, da vas mevžasti sodelavec ne spravi ob živce. Tudi finance bo treba vzeti pod drobnogled. Pozitivno obarvana bo sobota, zato uživajte v družbi najdražjih. Včasih je dovolj samo trenutek. Priznajte, da vam čustvena zvestoba vaše ljubljene osebe pomeni ogromno. Pa četudi med vrsticami s humorjem. Maj je. Piknika nikar ne zamudite.

Astrologinja Maja