V tednu pred nami bo vsekakor zanimivo.   

Vodnar - 21. 1. do 19. 2.

Vaša svobodna in ustvarjalna duša bo do konca tedna prišla na svoj račun. Prav uživali boste ob pregledu na uspešno opravljene naloge. Bodite previdni pri sprejemanju novih obveznosti. Nekateri se pogosto zmotijo. Čustva in občutke boste podarjali iz srca. Zadovoljni boste vi in vaša simpatija. Naj vaša domišljija riše čarobne trenutke samo za vaju. Nedeljski zadnji krajec vas bo zibal v zamerljivosti, občutljivosti in tudi nataknjenost ni izključena.

Ribi - 20. 2. do 20. 3.

Le glejte, da zaradi urnika ne pregorite. Vaši nadrejeni mislijo, da boste v službi ves dan. Držite se norme ter svojih obveznosti. S financami ste na dobri poti. Uspelo vam je pokrpati najhujše položnice. Več spanja. Vnesite spre­membo v svoj vsakdanjik. Morda vikend paket v termah ali pa kakšen dan na smučišču. Odvečno energijo, tisto negativno, je dobro potrošit s fizično aktivnostjo. Zaljubljeni boste pa tako ali tako.

Oven - 21. 3. do 20. 4.

Četrtek je ugoden dan, da se pogovorite z nadrejenimi in podrejenimi o delovnih načrtih, kajti luna v tehtnici odpira nove poslovne priložnosti. Razkrijte svojo izvirno idejo. Prisluhnite in upoštevajte nasvet kolega. Za zdravje naredite več. Bodite v gibanju ter uživajte dovolj sadja in zelenjave. Z denarjem varčno. Srčna oseba bo razumevajoča in vam predana. Ne obujajte starih konfliktov. Kam že stresamo slabo voljo?

Bik - 21. 4. do 20. 5.

Se vam ne zdi, da je skrajni čas, da odmislite negativnosti? Pripravite se na spremenjene okoliščine. Znanje in izkušnje imate, torej ni strahu za na­predek. Nekateri bodo zamerljivi in težko dostopni. Dogovarjanje o novih poslih bo uspešno. S partnerjem pripravita vse potrebno za krajše počitnice. Naredita si sproščujoče vzdušje. Ob koncu tedna vas zadnji krajec zaziblje v čustveno občutljivost. Negativna kritika ni namenjena vam.

Dvojčka - 21. 5. do 21. 6.

Imate občutek, da v vašem delu in trudu vidijo rešitev? Če ste bili potrpežljivi do zdaj, zdržite do konca. Dogovarjanje o novih službenih obveznostih se bo dobro izteklo. Zadnji krajec ob koncu tedna bo poskrbel za dobro počutje. Kljub zimskim razmeram bodite na svežem zraku. Če vas odnese v prijetno družbo s prijatelji, ne bodite razsipni z denarjem. Srčna oseba bo presenečena nad vašo željo po nežnosti in toplini.

Rak - 22. 6 do 22. 7.

Nekaj negotovosti se lahko pojavi na vaši poslovni poti. Povečana disciplina bo glavni adut za razreševanje neprijetnosti. Od ponedeljka naprej boste imeli prave ideje in dovolj energije za uresničevanje vsega. Finančne tegobice uredite do sredine tedna. Zadnji krajec prinaša čustveno občutljivost. Pokažite svoja čustva, vendar se izogibajte ljubosum­nim scenam. Raje se prepričajte, preden nasedete govoričenju. Naročila boste veseli.

Lev - 23. 7. do 23. 8.

Uspevalo vam bo, vendar za nekatera dela vnesite nekaj sprememb. Ne odlašajte predolgo. Zdaj je čas, da poveste in storite, kar mislite. Vikend na snegu in svežem zraku bo kot nalašč, da si naberete energije. Iskrenost in zaupanje vaše srčne osebe vas osreči. Nekaj zasebnosti bo utrdilo vajino zvezo. Naj vas nervozneži v vaših okoliščinah ne spravijo v slabo voljo. Podarite si kakšno razvajanje za dobro zdravje in duhovno moč.

Devica - 24. 8. do 22. 9.

Premislite o ponudbi sodelavke. V duetu boste delo pravočasno speljali do konca. Pomembnosti rešite brez zapletov. Postavili si boste visoke cilje, zagotovo vas to naredi še bolj motivirane. Če bo počutje ob koncu tedna malo slabše, se posvetite sebi. Sprememba okolice na vas vedno dobro vpliva. Torej? Partner bo malce občutljiv, saj ga bo zadnji krajec držal v svojih krakih. Pogovor ob toplem čaju v objemu zimske idile.

Tehtnica - 23. 9. DO 23. 10.

Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj. Od četrtka naprej bo delovne vneme za izvoz. Kljub dobrim vplivom zvezd si ne nalagajte preveč obveznosti. Krotite svojo ambicioznost. Vaše počutje bo spremenljivo, zato si privoščite več počitka, zdravega prehranjevanja ali meditacije. Žal ne morete vsega rešiti naenkrat. Partnerja bo slaba volja minila takoj, ko mu boste zaupali, da vaju čakajo skupni trenutki v prostih dneh. V romantičnosti ste najboljši.

Škorpijon - 24.10. do 22.11.

Obetajo se vam bolj optimistični dnevi kot pred kratkim. Bodite samo previdni, da ne boste spleta stresnega dogodka vzeli preveč osebno. Nekateri se pač negativno odzovejo na vašo direktnost. Dogovarjanja raje prestavite na začetek prihodnjega tedna. Nujna opravila zaključite. Vaše zdravje in počutje ne bosta cvetoča ... Poskrbite zase. Pomagal bo romantičen objem vaše simpatije. Zagotovo bo več smeha in dobre volje. Na zabavi bo super.

Strelec - 23.11. do 21.12.

Imate še nekaj načrtov, ki jih želite uresničiti, vendar za vas v tem tednu preveliko naprezanje ni ravno priporočljivo. Vaše telo in duša vam bosta hvaležna, če boste malce več počivali in si privoščili razvajanje. Morda potrebujete tudi spremembo, recimo novo pričesko ali oblačila. V prostih dneh imata s partnerjem idealne možnosti, da se posvetita drug drugemu. Zaupanje naj bo v teh dneh v ospredju, kajti prerekanje je nesmiselno.

Kozorog - 22.12. do 20.1.

Vaše šarmantnosti se ljudje okoli vas veselijo in radi bodo v vaši družbi. Dela bo veliko, zato razdelite obveznosti. Vaša intuicija vas nikoli ne pusti na cedilu. Do konca tedna boste na zeleni veji sredi zime. Bodite pripravljeni na morebitne zaplete. Za zdravje naredite več. Spust po belih strminah ali krajši izlet vam izboljša počutje. Vaša ljubezenska zveza? Ljubosumje je popolnoma odveč. Poskrbite za lep večer v dvoje. Strast bo imela oblast.