Preberite si, kar vam želijo povedati vaša astrološka znamenja.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Odličen poslovni rezultat prinaša vedrino in veselje v vaše življenje. Ponujena vam bo nova možnost ustvarjanja in sodelovanja. Žal vedno ne gre vse po načrtih. Soglasja tokrat ne pričakujte in pohvale tudi ne. Vaše počutje bo mlaju primerno. Storite več za svoje zdravje. Popestrite jedilnik z več sadja, zelenjave in jedmi na žlico. Nekdo vas resnično pogreša. Se vam kaj svita, kdo? Sprejmite romantično povabilo in se prepustite čarobnosti večernih uric.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Zelo delavni ste bili v zadnjih dneh, da ste dosegli zastavljene cilje. Odlično ste izkoristili splet okoliščin, optimizem, delovne izkušnje. Le tako naprej. V ljubezenski zvezi boste v objemu nežnih pozornosti. Tudi zaljubljenih pogledov in skupnih sanjarjenj ne bo manjkalo. V prostih dneh namenite več pozornosti zdravju. Rekreacije ter zdravega prehranjevanja nikar ne potiskajte na stranski tir. Z večjim nakupom ne odlašajte več. Prav nervozni ste že.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

Čutili boste vsak manjši nemir in stres, ki se bo pojavil v vaši bližnji okolici. Poskrbite za spremembe in odmislite črnoglede misli. Do srede se izogibajte razčiščevanj, ker ne boste imeli dovolj potrpežljivosti. Uživajte v lepem medsebojnem odnosu in se sladkajte s sadovi ljubezenske sreče. Nakup novega kosa oblačila je skoraj nuja. Vam stare kavbojke plešejo okoli pasu? Lasem dajte nov videz. Očarljivi boste. Kupite si srečko.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Za dodatne obveznosti vam bo zmanjkovalo časa. Očitno ste si spet naložili preveč dela. V začetku tedna boste z lahkoto vse spravili v svoje okvirčke. Pohvaljeni boste. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Zaljubljenost vas bo držala na dobri energiji. Sredin mlaj v znamenju ovna bo sejal čustveno občutljivost. Kar ste se namenili, dokončajte. Do partnerja bodite potrpežljivi, razumevajoči, ljubeči. Pogrejta se na aprilskem sončku. Lahko tudi ob morju.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Optimistično razmišljanje vas bo držalo na točki dobre energije. Delovne naloge opravite v dogovorjenem terminu. Sklenite novosti, podajte svoje ideje in odločno zakorakajte novim dogodivščinam nasproti. V ljubezensko zvezo vnesite prijetne dogodke. Nežne pozornosti bodo dobrodošle. Vaše telo potrebuje še več gibanja in svežega zraka. Krajši izlet do morja ali jezera bo izboljšal vaše počutje. Prisluhnite sebi. Z izbrano dieto nadaljujte, v sredo je mlaj.

RAK

22. 6 do 22. 7.

V tem tednu več časa posvetite sebi. Masaža, plavanje, sprehodi v naravo in meditacija – vse to bo odlična sprostitev za vas. Poiščite svoj notranji mir. Za vaše obveznosti in poslovne podvige je najbolj primeren čas do konca tedna. Zaključite svoja opravila, kajti naložili vam bodo nova. V ljubezenskem svetu vas čakata občutljivost in zamerljivost. Lunin mlaj v ovnu bo kriv za to. Ne dvomite o srčni osebi in ne sejte nepotrebnega ljubosumja.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Na trenutke boste imeli občutek, da so ovire na vsakem koraku. Te so samo navidezne, ker se vam grozno mudi uresničevat zastavljene cilje. V začetku tedna se boste počutili utesnjeno. Mlaj v sredo vam bo nagajal. Misli dajte na pašo. Druženje s prijatelji ob koncu tedna in zmerna rekreacija v naravi vam ne bosta škodila. V začetku tedna vam dela in obveznosti ne bo zmanjkalo. Srčna oseba vas bo razvajala. Ne iščite izgovorov, ker ne bodo zalegli.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Včasih se je treba varovati tudi lastne strogosti. Pesimistični pogledi na določene dogodke ne prinašajo dobrega počutja. Zato se v prostih dneh spočijte in dobro naspite. V prostih dneh naredite kaj dobrega zase in svojo sorodno dušo. Poslujte po izkušenih metodah, da ne pride do blokad. Od ponedeljka do srede bodite še posebej previdni in potrpežljivi. Kar vas mika v bližnji izložbi, si kupite in privežite svojo dušo. Čedni boste v novi obleki.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Ne prehitevajte z zaključevanjem ali strogo kritiko. Raje dobro premislite vsebino obveznosti, kot znate. Spoznali boste, da vam nekdo resnično želi dobro. V začetku tedna boste občutljivi, splošno razdražljivi in nestrpni prav zaradi mlaja v znamenju ovna. V objemu ljubljene osebe bo počutje mirnejše. Zaupajte in ne iščite nesoglasij brez potrebe. Pripravite si večkrat čaj iz mete ali melise. Lahka hrana vam bo pregnala občutek težkega telesa. Migajte.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Zelo težko boste sprejeli določene kompromise. Tokrat vztrajajte pri svojih odločitvah. Odklonite ponudbo. Zamera še tli v vas, saj so vas potisnili v neprijetne obveznosti. Prosti čas izkoristite zase. Sprehod na bližnji hribček bo prava izbira. Vaša prirojena intuicija vas nikoli ne pusti na cedilu in tudi vaša srčna oseba ne. Razvajanj se nikar ne branite. Čaka vas prijetno potovanje v neznano, z veliko mero adrenalina. Finance bodo še v rdečih številkah.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Vedno ste našli pravo poslovno rešitev in jo boste tudi tokrat. S strokovnostjo se rešite morebitnih težav. V sredini tedna bo mlaj slabil vaše počutje. Izogibajte se konfliktnih tematik. Nervoza in stres nista ravno vaša prijatelja. Gibanje na svežem zraku bo prijalo. Vaša srčna oseba je zadnje čase osamljena. Če boste namenili več časa vajinemu druženju, bodo dvomi in ljubosumje samo še preteklost. Zaljubljenost prinaša lepše in srečnejše dni.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Včasih ste resnično preveč ambiciozni in hkrati trmasti. Nastale nejasnosti z direktnim pogovorom zelo hitro uredite. Ne prepričujte trdoglavcev, ker bodo ignorirali vaše dobre zamisli. Zaradi mlaja v sredo bo prevladala splošna občutljivost. Ne razdirajte ljubezenske zveze zaradi človeka, ki se poigrava z vašimi čustvi. Zadnji dogodki in izjave jasno govorijo, kam se vse skupaj pelje. Brez zadržkov začnite uvajati novosti in spremembe.

Astrologinja Maja

Lisa - 15/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 15/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.