Preberite si, kaj vam želijo povedati vaša astrološka znamenja.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Novi poslovni podvigi bodo pregnali temne misli. Višje sile vas bodo postav­ljale na preizkušnje. Bodite vztrajni pri svojih odločitvah. Nadaljujte z izkušenim pristopom in odlični rezultati se bodo vrstili še naprej. Čas je, da poskrbite zase. Privoščite si nekaj ugodja. Priznajte si, da ste pogrešali trenutke v dvoje. V prijetni družbi dobre volje ne bo manjkalo. Si želite nov kos oblačila in spremenjen videz? V akcijo. Kljub debelejši denarnici ne zapravljajte v tri dni.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Ko bodo nastale težave rešene, boste bolj mirnih živcev. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Poslovna zmaga je pred vrati. Nove naloge in novi ljudje bodo doprinesli poseben delovni užitek, žal tudi nove skrbi. Vaša hrepenenja in skrite srčne želje se bližajo uresničevanju. Pozornost, ki vam jo namenja srčna oseba, je iz srca. Poskrbite tudi za videz. Pripravite si naravno masko za obraz, privoščite si dovolj spanja, športajte v naravi. Uspeh zagotovljen.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Ko boste rešili neprijeten dogodek v službi, bo vaše počutje boljše. Na pragu so nove obveznosti, na katere se temeljito pripravite. Ne prezrite nasvetov, ki vam jih nekdo zvesto deli. Posvetujte se z osebo, ki ji zaupate. Četrtkov prvi krajec zahteva več strpnosti. Komentarje zadržite zase. Tako boste v prednosti. V naslednjih junijskih dneh ujemite trenutke romance. Naj vas čudne besede ter zavistni komentarji ne potisnejo v negativna razmišljanja. Pojdite na kavo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Vaša ambicioznost in karizmatičnost vam v poslovnih odločitvah prideta zelo prav. Stanje je resno. Ne pričakujte prilagodljivosti drugih, kaj šele, da bi sprejemali kritiko. Dela urejajte postopoma in se potrudite, da prisluhnete osebam okoli sebe. Dobro bi bilo, da ne zavrnete povabila na zabavo. Nestrpno vas pričakujejo. Čustveno boste zablesteli, če boste opustili ljubosumje. Uživajte več sadja in zelenjave ter bodite fizično aktivni. Četrtkov prvi krajec v devici prinaša težavice.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Če boste v sebi še vedno gojili strahove in dvome, boste z resnim izrazom v svoji okolici zbujali neprijetne občutke. Zaupanje imate, zato si ga s prehitevanjem dogodkov in nepremišljenostjo ne pokvarite. Pazite, da se dela ne zavlečejo. Rekreaciji in telesni ljubezni posvetite več časa. Posledično bo počutje za spremembo odlično. Vse tja do konca tedna ustvarjajte, polni energije in pozitivnega naboja. Dovolite si biti zaljubljeni in uživajte v dvoje.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Zadnje čase imajo pri vas res hudički mlade. Naložijo vam goro novih odgovornosti, kar pa bo za vas poseben izziv. Imejte se pod nadzorom in verjemite v uspeh. Površnost tokrat odpade. Četrtkov prvi krajec v znamenju device se vas bo loteval s svojimi negativnimi vplivi. Kljub vsem pritiskom se za vas začne obdobje doseganja zastavljenih ciljev. Partner se vam ljubeče predaja. Torej, ne iščite dlake v jajcu, ampak se predajte ljubezenskim strastem.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Srečanje s prijatelji bo poskrbelo za odlično počutje. Sprejmite mikavno povabilo. V poslu ne pričakujte preveč. Dovolj so vas založili z delom. Tudi počasneje in po pameti se daleč pride. Nervozo potisnite na stran. Vaša čustvena odkritost bo očarala srčno osebo. Četrtkov prvi krajec vas bo zazibal v občutljive vode. Umirite se ter razvajajte svojo dušo in telo. Meditacije vam tokrat balzamira počutje. Odpravite se po nakupih, vendar ne pretiravajte. Ste za novo pričesko?

Lev

23. 7. do 23. 8.

Previdnost, premišljenost in še katera podobno lastnost naj bodo vaši sopotniki v prihajajočih junijskih dneh. Okolica bo od vas zahtevala več in še več. Vsega naenkrat pa se žal ne bo dalo postoriti. Hitite počasi. Postavite potrebne meje, razdelite naloge in nujno upoštevajte nasvet sodelavca. V ljubezenski zvezi boste zablesteli, pa tudi počutje bo pravo. S sproščenostjo in ljubeznivostjo vam bo uspelo presenetiti srčno osebo. Privoščita si nekaj za dušo. Z rekreacijo nadaljujte, ampak zmerno.

Devica

24. 8. do 22. 9.

V razreševanju nesoglasij boste nemočni. Pustite času čas. Nekateri so pač neučinkoviti, počasni in pohlepni. Žal jih tudi s posebnimi ukrepi ne spametujete. Konec tedna si privoščite aktivnosti v naravi in se morda odpravite na izlet v bližino vode. Bodite potrpežljivi in v srčnih zadevah prisluhnite svoji intuiciji. Četrtkov prvi krajec v vašem znamenju bo od vas zahteval več potrpežljivosti, vztrajnosti in prilagodljivosti. Naj vas oblaček ljubezni drži pokonci.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Posvetite se svojim ciljem. V tem tednu realizirajte vse, kar imate v načrtih. V sebi boste čutili izjemno moč in energijo. Izpolnite obljubo, na čudno govoričenje se ne ozirajte. S kritiko previdno, da ne podcenite koga, ki si s svojim trudom zasluži pohvalo. Ob koncu tedna se izogibajte melanholičnemu razmišljanju. Prvi krajec ne pozna milosti. Umirite se in uživajte v objemu svojega partnerja. Pojdite na zabavo in ne vihajte noska. Morda na kolo za zdravo telo.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Tokrat boste občutljivi malo bolj kot sicer. Neprijaznih besed in osornosti pač ne marate. Četrtkov prvi krajec vas namreč postavlja v situacijo, ko boste občutljivi, na trenutke malce trmasti in težko dostop­ni. Nepopustljiva ljubeznivost in vztrajnost partnerja vas bosta omehčala. Predajte se. Ljubosumje je odveč. Kaj pa zdravje? Zaužijte več sadja, zelenjave in toplih obrokov. Vaše telo vam bo hvaležno, če bo rekreacija na urniku vsaj dvakrat tedensko.

Strelec

23.11. do 21.12.

V kremplje vas bodo dobili nemir, nervoza in nestrpnost. Posledično boste razdražljivo občutljivi za vsako malenkost. Šele na začetku nasled­njega tedna se boste počasi umirili. Prvi krajec vas bo spustil iz svojih vajeti. Izkoristite nove priložnosti. Vaša zveza nujno potrebuje nekaj sprememb in več zaupanja. Odprite srce. Ujemite pozitivno energijo ter speljite načrtovano. Napišite lepo SMS-sporočilo, povejte prijazno besedo in mamljivo povabilo. Zmaga je vaša.

Astrologinja Maja

Lisa - 24/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 24/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.