Zvezde pišejo svoje zgodbe.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Vaš optimizem vam bo priskočil na pomoč v poslovnih obveznostih. Vrelišče vsega dogajanja bodo novi izzivi. Izkoristite priložnosti. Vaše znanje in izkušnje bodo prinesli odličen začetek. Mlaj v vašem znamenju prinaša nemir, nervozo, čustveno občutljivost. Rekreacija v naravi in dovolj spanja za boljše počutje. Svoje pikantne komentarje v odnosu do partnerja zadržite zase. Včasih se ne zavedate svoje strogosti in ciničnosti. Lepa beseda lepo mesto najde. Bodite nežni.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Delavnost je vaša dobra lastnost, zato se poglobite v naloge in projekte. Uspe vam vse, kar je nujno za uspešno nadaljevanje dela. Nekaterih nalog se lotite prav detajlno. Ne pretiravajte, kajti tudi vi lahko pregorite. Vaše telo in duša potrebujeta svobodo in počitek. Pretiravali ste z napori. Gibajte se v naravi, prehranjujte se zdravo in počutje bo boljše. Srčna oseba si želi vaše bližine. Urice sanjarjenj v dvoje ... Kaj še čakate. Res vama bo lepo.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

S prijateljicami si privoščite kavico. Sproščeno klepetanje bo pregnalo službene skrbi in obveznosti. Uradne zadeve končajte do petka. Mlaj v znamenju dvojčka prinaša nervozo, nemir, težave s sporazumevanjem. Prosti čas namenite rekreaciji ter dejavnostim, ki vam vlivajo moč. V ljubezni ste zadnje čase nezaupljivi. Odkritosrčno povejte, kaj razmišljate in kaj vam leži na duši. Dobili boste odgovor, kot ste si ga po tiho želeli.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Veliko poslovnih dolžnosti vas čaka. Urejajte jih postopoma, kajti čez ovire in zapreke ne bo šlo zlahka. V soboto je mlaj v znamenju dvojčkov. Sejal bo čustveno občutljivost. Več časa si vzemite zase. Poskrbite za boljše počutje. Na vašem jedilniku naj bo več vitaminov in gibajte se na svežem zraku. Kaj pa partnerstvo? Nekdo čaka, da ga spustite bližje srcu. Skrajni čas je, da začneta znova. Ne zapletajte stvari v zvezi, ki so od nekdaj zapletene.

BIK

21. 4. do 20. 5.

V poslu iztržite maksimum. Vedite pa, da vsi nimajo takšnega potenciala kot vi. Izogibajte se kakršnekoli prenagljenosti. Premišljeno predvsem z denarjem. Če si boste končno vzeli čas za pogovor, vaša srčna oseba ne bo več trepetala v zapleteni zgodbi. Partnerstvo postavite v ospredje. Poskrbite za romantično vzdušje ter zasujte najdražjo osebo z drobnimi pozornostmi. Čustveno ravnovesje vama veliko pomeni.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Novosti vam prinašajo veliko motivacije, tako da boste delo opravljali, kot ste si zamislili. Dogovori bodo obrodili sadove. Kljub dobremu se bodo pojavile finančne težave. Ne zapravljajte tja v tri dni. Lotevala se vas bo utrujenost. Mlaj. Nikar se ne čudite, saj ste potrebni počitka. Odpira se priložnost za prijetno ljubezensko romanco. Junij je vaš mesec. Prepustite se čarobnosti iskrene ljubezni. Mikavnemu povabilu se ne upirajte. Kupite srečko.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Niste ravno navdušeni nad goro obveznosti v službi. Spet imate občutek, da boste morali postoriti vse sami. Povejte, kar mislite. Presenečeni boste nad pozitivnim odzivom. Mlaj v dvojčku ob koncu tedna ne prinaša umirjenosti, ampak poskrbi še za kakšno zdraho in zaseje težave pri delu. Predajte se objemu srčne osebe. Slabo počutje preženite z več gibanja v naravi. Ne pozabite na kosila.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Poslovne in materialne zadeve bodo končno dosegle vaša načrtovanja. Ne bodite preveč strogi do sebe. Neprilagodljivost sodelavke vas spravljala ob živce. Ostanite mirni. Proste dni izkoristite za druženje v dvoje. V začetku tedna pa previdno v ljubezenski zvezi. Slaba volja partnerja bo od vas zahtevala potrpežljivost. Kritiko obdržite zase. Ko boste izvedeli dobre novice, se vam bo na obrazu narisal prešeren nasmeh. Boste videli.

TEHTNICA

23. 9. do 23.10

Planeti so vam naklonjeni predvsem v petek, da načrtovana dela zaključite in se pripravite na nove obveznosti. Zaupajte sebi in svojim sposobnostim. Tehtnico uporabljajte samo za kontrolo svoje telesne teže. Ne pretiravajte z dietami, ker se ne boste dobro počutili. Uživajte lahko hrano, polno vitaminov, ter poskrbite, da boste večkrat na sosednjem hribčku. V ljubezni bo romantično, žal brez občutljivih uric ne bo šlo. Izogibajte se ljubosumja.

ŠKORPIJON

24. 10. do 22. 11.

V začetku tedna vam ozvezdje odpira vrata dobrega poslovanja, hkrati pa kliče kritiko nekaterih. Za ta čas bo bolje, da sproti urejate uradnosti. Junijski dnevi bodo bolj pestri, če si boste vzeli čas za klepetanje s prijatelji in najbližjimi. Razvajajte vse naokoli in uživajte v vsakem dogodku. Niti pod razno še niste izgubili smisla za romantiko. Ne bodite skromni do sebe. Malce zapravljajte, tako za dušo. Sprememba v vašem domu prinaša super počutje.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Službeno stanje se bo izboljševalo, vendar še vedno ne bo idealno. Da se rešite stresa, opravite vse obveznosti do konca tedna. Ko boste v zagonu, se boste težko ustavili. Partnerju znova pokažite, kaj čutite v srcu. Včasih vas noče razumeti, ker išče vašo pozornost. V soboto se nikar ne spuščajte v globoke ljubezenske pogovore, ker vam mlaj v znamenju dvojčka ne bo omogočal želenega namena. Odtavajte z mislimi po svoje ... Optimistično.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Radi bi, da posel teče gladko, pa se vedno najde nekdo, ki komplicira tam, kjer je najmanj treba. Z diplomatskim pogovorom razrešite vsaj trenutne težavice. Z zamerami se ne ukvarjajte, ker ni vredno. Več časa posvetite svoji srčni osebi in ne skrivajte čustvene naklonjenosti. Negotovost. Preveč analizirate. Čaka vas prijeten obisk in mamljivo povabilo. Vzdušje na zabavi bo prav prijetno. Po dolgem času se boste nasmejali. Realizirajte, kar ste si zadali.

Astrologinja Maja

Lisa - 24/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 24/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.