Preberite si, kaj vas čaka v prihodnjem tednu.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Kadar imate prenatrpan urnik, se vam vedno nekaj zatakne v partnerskem odnosu. Razmere boste zgladili, če se odpravite na izlet v zimsko pravljico in se posvetite vajini čustveni vezi. Zvezde so vam naklonjene. Za boljše zdravje pa le poskrbite. Več gibanja, zdrava prehrana, spanje, svež zrak. Dogajalo se vam bo vse in še mnogo več, kar vam bo všeč. V poslu tokrat večjih težav ne bo. Za stabilnejše finance bo treba storiti več. Našemite se.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Odpirajo se vam vrata novih poslovnih priložnosti. Ne odlašajte z odločitvami. Dobro veste, da ste lepo obdobje čakali. Črnogledosti in prestroge discipline se izognite. Aktivirajte delovno silo okoli sebe. Poskrbite za svoje zdravje. Uživajte več sadja in toplih obrokov. Osrečite tiste, ki jih imate radi. Zadnje čase ste se malce preveč zapirali v svoj svet. Pustne šeme vas bodo spravile v krohot, slastne jedi pa po pustu na dieto.

ribi 20. 2. do 20. 3.

Vaši nadrejeni vedo, komu naložiti več obveznosti. Delo bo opravljeno že do konca tedna. Prijetne urice, ki jih boste preživeli v družbi mask, prinašajo pustne nevarnosti, ki se jim boste spretno izognili. Smeha ne bo manjkalo. Mlaj v ribah. Storite več za svoje zdravje. S postom ne pretiravajte, saj so praznični dnevi. Meditirajte. Ljubezen bo v zraku in vaše srce bo v objemu romantične ljubezni. Luna v vašem znamenju odpira vsa vrata.

oven 21. 3. do 20. 4.

Znašli se boste pred težko odločitvijo. Nikar ne zapletajte že zapletenega. Pustite enkrat za spremembo utečene stvari takšne, kot so. S financami pa raje ne tvegajte preveč. V začetku prihodnjega tedna se dogovorite o novostih. Vaš idealizem vas bo vodil po pravih poteh. Nekdo vas nestrpno pričakuje. Ljubezenski magnet vas bo popeljal v pravo smer. Pod masko je lahko marsikdo. Rajajte in se veselite ob pustu hrustu.

BIK 21. 4. do 20. 5.

Sodelavec vas je krepko razjezil z govoričenjem. Tokrat se zazrite vase in poiščite v sebi vzrok, da se dogodki razvijajo v negativno smer. Naslednjič premislite, preden odprete usta. Bodite aktivni in naredite vse, kar ste načrtovali. Pretiravanje škodi vašemu zdravju. Sreča, da ste zaljubljeni do ušes. S partnerjem bosta uživala v zimski pravljici. Vaša dobra deneva sta petek in sobota. Izkoristite čas za zabavo in ne izpustite pustovanja.

dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Odkrili boste nove recepte za uspešno reševanje delovnih načrtov. Osebno boste zadovoljni in to delite z najbližjimi. Večurno klepetanje v dobri družbi vam bo prijalo. Po masaži in savni bo vaše počutje boljše. Mlaj v nedeljo vas bo potisnil v nervozne vode. Ne pozabite na partnerja, ker od vas pričakuje, da boste končno izpolnili, kar ste obljubili. Z domišljijo poskrbite za nekaj smešnih pustnih dogodivščin.

RAK 22. 6 do 22. 7.

Ne prehitevajte samih sebe. Ob koncu tedna boste imeli dovolj nasvetov in lažje se boste odločili, kako poslovati naprej. Rutinska dela bodo v zaostanku, vendar bodo do določenega termina opravljena. Luna v Vodnarju in mlaj v Ribi prinašata čutnost in seveda tudi občutljivost. Le glejte, da boste slišali vse ljubezenske besede. Starih besednih dvobojev ne pogrevajte, ker bosta s partnerjem prišla navzkriž. Podarite cekin za pusta hrusta.

lev 23. 7. do 23. 8.

Resnično ne morete iz svoje kože. Delo in vedno znova delo. Če se boste toliko obremenjevali, lahko resnično pregorite. Zdravje in počutje tako ne bosta najboljši. Imejte se bolj radi in v prostih dneh dajte prednost sebi. Nihče vam ne bo očital sebičnosti. Mlaj zaseje trenutke nervoze. Sicer vas bo partner razvajal tako, kot vam prija. Vsaj enkrat se pustite voditi po načrtu srčne osebe. Ne izpustite pustovanja. Ob izvirnih maskah se boste nasmejali.

devica 24. 8. do 22. 9.

V poslovnih vodah ne bo vse tako, kot je bilo obljubljeno. Pogovorite se z nadrejeno osebo ali bližnjo sodelavko. Kdor dela, tudi greši in vaša napaka ni takšna, da je ne bi mogli popraviti. Več pozornosti posvetite partnerju, kajti nekaj očitkov je že priletelo iz njegovih ust v novem letu. Vzemita si malce zasebnosti, morda ob koncu tedna, ko vam bodo zvezde pošiljale čustveno občutljivost. Dobra večerja, romantična komedija, pustno rajanje ...

Tehtnica 23. 9. DO 23. 10.

Luna v zračnem znamenju vam bo v pomoč pri vseh obveznostih, ki jih ne bo malo. Bodite pripravljeni na vse. Veseli boste napredka in kar nekaj vaših idej se bo uresničilo. Naj vas nevoščljivost nekaterih ne spravlja v slabo voljo. V nedeljo je mlaj. Poskrbite za boljše počutje. Ljubosumje v ljubezenski vezi ni dobrodošlo. Vzemita si čas drug za drugega. Bodite razumevajoči in ljubeči. Vsake sanje so enkratne. Dovolite si jih uresničevati.

Škorpijon 24.10. do 22.11.

S pravega zornega kota ste se lotili dela in opravil. Izredno ste se potrudili. Čakata vas pohvala in seveda tudi boljši zaslužek. Vendar vas bo motilo neko brezsmiselno govoričenje nekaterih. Ne ozirajte se na to in ne premlevajte z njimi. Škoda časa in energije. To usmerite v svojo ljubezensko zvezo. Srčna oseba se veseli vaše topline, nežnosti, bližine. Z gibanjem in telovadbo vzdržujte kondicijo. Sprejmite povabilo na pustovanje. Zabava bo super.

STRELEC 23.11. do 21.12.

Zdaj se ne ustavljajte. Marljivost in vizija, ki ju imate že od samega začetka, prinašata uspeh. Delo je pomembno, kljub temu pa nekaj več pozornosti namenite osebam, ki kraljujejo v vašem srcu. V prostih dneh se odpravite na lepše. Vajina ljubezen bo čustveno obarvana ter občutljiva zaradi mlaja v nedeljo. Počutje bo boljše, če boste razvajali telo in dušo. Ne bodite zaskrbljeni, če partner zagodrnja. Želi si samo vaše pozornosti. Pustnim krofom pa se raje odrecite.

Lisa - 7/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 7/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.