Vaša usoda je zapisana v zvezdah!

RIBI

20. 2 do 20. 3.

S skrbnim načrtovanjem in trdnim zaupanjem v lastne sposobnosti lahko v novih poslovanjih dosežete veliko. Ob koncu tedna boste pod vplivom polne lune, zato se ne prenaglite s kritiziranjem. V drugi polovici tedna v svojem stilu vse nadomestite. Preživite prosti čas v družbi prijetnih ljudi, ki jih imate radi. Razvajajte njih, oni pa bodo vas. Nemirnost preženite z gibanjem, masažo ali pa se potopite v zeliščno kopel. Nakupujte le tisto, kar potrebujete.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Delovne obveznosti speljete premišljeno in natančno, tako kot jih načrtujete. V začetku tedna začnite sklepati dolgoročne posle. Na podporo iz delovnih krogov tokrat lahko računate. Nervoze se ne boste rešili in polna luna vam ne bo gledala skozi prste. Vzemite si čas za sprehode, fizična aktivnost, dovolj spanjain zdrava prehrana. Nekaj romantičnih uric pa le preživite s svojo srčno osebo, ki ima občutek, da samo delate.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Poklicne ambicije vas bodo ponesle v nove poslovne vode. Bodite kreativni in se nikar ne pustite zmesti. Polna luna v znamenju rib bo zahtevala veliko tolerantnosti in potrpežljivosti z ljudmi okoli vas. S financami še previdno. Pomlad bo v prvih korakih razcveta. Ukrasti si nekaj trenutkov zase in ljubljeno osebo nikakor ni greh. Sprememba okolja, druga nadmorska višina, lepo vreme bo na vaju vplivalo čarobno. Le privoščite si.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Vaša glava bo polna novih in starih skrbi. Hitite počasi, čeprav je ščip v znamenju ribic. Sodelovanje s pomembnim poslovnim partnerjem bo prestavljeno za krajše obdobje. Ognjeno znamenje ste in dovolj bo energije za nove začetke. V ljubezenski vezi ne bodite tako občutljivi. Svoboda je pomembna vam in vaši srčni osebi. Torej ne iščite težav tam, kjer jih ni. Pomlad že trka na vrata. Bodite športno aktivni.

BIK

21. 4. do 20. 5.

V svoje načrte dodajte vsaj nekaj časa, da počistite vse nepotrebno. Na odlični poti ste, da vam do konca naslednjega tedna to tudi uspe. Udeležite se službenega sestanka. Povejte resnico v obraz tistim, ki vedno zapletajo dogodke. Vaša privlačnost in čustvena odprtost prinašata nepo­zabne dogodke z osebo, ki kraljuje v vašem srcu. Želje se bodo uresničile, presenečenje vam bo uspelo. Več gibanja v naravi vrne boljše počutje.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Pred vami je teden, ko boste želeli postoriti vse naenkrat. Postavite se zase, ampak ne bodite malenkostni. V ponedeljek boste občutljivi, ker bo na nebu polna luna, ozvezdje vam ni naklonjeno. Počutje bo nihajoče. Prisluhnite sebi. Naspite se, rekreirajte se, uživajte dovolj sadja in zelenjave. Tako boste omilili spomladansko utrujenost. S svojo zaljubljenostjo dosežete marsikaj prijetnega. Srčna oseba načrtuje nekaj zanimivega.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Vaša vizija se bo tokrat pokazala za najboljšo. Z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo bo učinek toliko večji. Napetosti bodo, zato bodite umirjeni, predvsem pa previdni, komu kaj rečete in komu ne. Izbirajte besede. Počutje bo dobro, le ob koncu tedna si privoščite več počitka. Poglobite čustveno zvezo in se ne izmikajte trenutkom telesne ljubezni. Pomlad bo lepa. Prebudite se. Upiranje ni ravno pravšnja poteza. Raje prisluhnite.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Čaka vas veliko dela, poti in novih odločitev. Bodite zbrani, pripravljeni na vse, kajti nekateri so doktorji v dlakocepstvu. Sklenite dogovor, uredite uradne obveznosti, lotite se novih projektov. Vaš dan je sreda. Za zdravje ob koncu tedna storite malo več, kajti potrebovali boste bister um in spočito glavo. Čustva bodo zajadrala v občutljivejše vode. Polna luna. Ne potencirajte ljubosumja zaradi malenkosti. Po pogovoru bo srčna slika čista in zvesta.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Žarite v vsej svoji lepoti in privlačnosti. Zadnji čas je, da se odpravite v naravo in za kakšen dan spremenite okolje. Spremembe vas odnesejo od nastalih težav, ki bremenijo vaše misli. V ponedeljek je polna luna v znamenju rib. Varujte se vzkipljivosti in ne izzivajte spora. Nekaterim pač ne moremo zameriti, kajti vaše natančnosti tokrat ne bodo razumeli. Prepustite se razvajanju in ljubkovanju. Osrečili boste sebe in svojo sorodno dušo.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Neurejenost poslovnih nalog vas spravlja ob živce, tudi malenkosti. Ne jezite se preveč, kajti takšne vrste stresa povzročajo zdravstvene težave. Umaknite se v svoj svet sproščanja. Ne pozabite, da se po plavanju in športnih aktivnostih vedno počutite zelo dobro. Srčna oseba vas popelje v čutno ljubezen. Uporabili boste vse svoje diplomatske veščine, da popeljete svojo ljubezen v naslado romantičnih doživetij. Z denarjem varčno.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Dobra zamisel bo prišla mimogrede in vse naložene službene obveznosti opravite tako, kot ste načrtovali. Že od nedelje vam nič ne uide. Budno boste spremljali pogovore in presenečali okolico. V stresnih okoliščinah ohranite trezno glavo. Ljubeznivost in nežnost vaše srčne osebe vam bosta prijali. Bodite strastni, ljubeči, nežni in zaupljivi, kajti ravno to od vas pričakujejo. Ne zbujajte ljubosumja za prazen nič. Obljuba dela dolg. Izpolnite jo.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Znebite se negativnega občutka, da dela niste opravili dovolj natančno. Če boste doumeli bistvo podtikanja, se lahko izognete številnim napakam in neprijetnostim. Zaupajte v lastne zmožnosti. Preženite nemir s fizičnim delom in dejavnostmi, ki vas sproščajo. Dovolite si, da ljubezen znova zacveti. Dovolj idej in čustvenega bogastva imate, da vam bo v teh pomladnih dneh uspelo imeti se lepo v dvoje. Finance boste uredili.

Vedeževalka Maja