Spet je četrtek in spet smo za vas pripravili nov poletni, tedenski horoskop.

OVEN

Na vseh delovnih področjih bo vse potekalo tako, kot je treba. Vaš sijaj v očeh bo dokaz, da kljub stresnim okoliščinam vztrajate in veste, da ste se pravilno odločili. Opravite nakup, vendar previdno z denarjem. Ognite se posojilu in sposojanju. Tudi v ljubezenski zvezi vas ob koncu tedna objame harmonija. Luna v Škorpijonu prinaša strast, v Tehtnici pa romantiko. Če ste željni ljubezni, si ustvarite varen, romantičen kotiček v zavetju svojega doma. Previdno z zamerami in hitro jezo. Počakajte, da neurje besed odpluje mimo. Telovadite, bodite v gibanju. Kakšen dan namenite samo sebi. Povabilo prijatelja bo mikavno. Ne komplicirajte.

BIK

Se vam ne zdi, da ste vsako leto hujši? Ko bodo drugi uživali na počitnicah, boste vi delali s polno paro. Majhna napaka in vse se bo spet zrušilo na vašo glavo. Zdaj res ni čas za grizenje nohtov. Ponosno stojte za tem, kar ste postavili. Vztrajajte. Na ljubezenskem področju je čas za spremembe. Nova poznanstva odpirajo vrata novi ljubezenski zvezi. Prisluhnite srčnim željam in se prepustite prijetnostim. Sredin prvi krajec bo zamajal vaše počutje. Privoščite si poletna razvajanja in se osvežite s kopanjem v morju ali bazenu. Na zabavi si dajte duška. Težko se boste odrekli dobri hrani. Uživajte brez zavor.

DVOJČKA

Veliko obveznosti ste si nakopali za avgustovski čas. Nikar ne pretiravajte, ker ste že z energijo na nitki. Uredite vsako stvar do konca in ostanite mirnih živcev. Veliko sproščenega druženja, dogajanja, sprememb in balzamičnih trenutkov je pred vami. Šport je odlična izbira za sprostitev, hoja, plavanje, meditiranje v naravi. Tako bo izpuhtela marsikatera odvečna kalorija, s katero bi se vi znali obremenjevati. V ljubezni boste igrivi, romantični in spogledljivi. Bližnji vas bodo razvajali. Prijetno bo, predvsem vam bo toplo pri srcu. V resnejše debate se ne spuščajte, da ne bo neljubega prepiranja. Luna v Škorpijonu seje ljubosumje.

Rak

Ker ste se dela lotili čisto neobremenjeni, bodo dela zaključena prej, kot ste pričakovali. Premišljeno ob načrtovanju denarnih zadev, bodite varčni še v prihodnje, da ne boste med dopustom obremenjeni še s tem. Prvi krajec v škorpijonu vas bo zibal v romantične večere. Prijeten obisk vam bo polepšal proste poletne dni. Za vaše boljše počutje poskrbite sami. Popestrite dneve z več športnih dejavnosti, meditirajte in zdravo jejte. Partnerstvo? Za vse tisto, kar ste obljubili srčni osebi, je zdaj pravi čas, da izpolnite. Bodite to, kar ste. Sprenevedanje ne prinese nič dobrega. Strah je votel in okoli ga nič ni. Pogumno naprej.

LEV

Poletno srečanje s prijatelji prinese prijetne izkušnje in dogodivščine. Naklonjenost osebe, ki vam je že dlje všeč, se bo poglobilo. Kaj pa delo? Ne pričakujte poslovanja brez zapletov. Dovolj so vas obremenili z obveznostmi. Stresnim dogodkom se izognite. Drzno se spustite v razreševanje in kaj hitro bodo stvari na svojem mestu. Vaša čustvena odkritost bo očarala srčno osebo. Konec tedna izkoristite za druženje. Umirite se in razvajajte svojo sorodno dušo tako, kot znate vi. Po levje. Malce posta in meditacije prinaša boljše psihično in fizično počutje. Odpravite se na izlet in nikar se prehitro ne vračajte domov. Saj si znate privoščiti.

DEVICA

Bodite pozorni pri poslovanju. Nekdo nima prav poštenih namenov. Seznanjen je z informacijami, ki bi morale ostati poslovna skrivnost. Od vas bodo zahtevali maksimalno. Vse postorite sami. Ne bo preprosto za vas, vendar najboljše za prave poslovne rezultate. V tem tednu začnite vlagati v zdravje. Temu primerno bo tudi vaše počutje. Uspelo vam bo presenetiti srčno osebo. Tokrat vaša ljubezen ne bo skrivala navdušenja. Ne iščite izgovorov in sprejmite povabilo na prijetno zabavo. Sprememba okolice vas bo napolnila s pozitivno energijo. Nekaj drobnih sprememb prinesite v svoj dom. Zažareli boste.

TEHTNICA

Imate idealne možnosti, da s pogajanji dosežete zastavljene cilje v poslih. Če vas bo kaj jezilo, zadržite pikantne komentarje. Pri štetju denarja bodite bolj pozorni. Na pragu so počitnice in le poskrbite, da boste brez velikih skrbi zaplavali v morje. Do svoje srčne osebe ne bodite preveč nezaupljivi. V teh poletnih dneh privoščite sebi in svojemu partnerju prijetnosti. Naj vas sredin prvi krajec ne potisne v negativna razmišljanja. Veliko bolje bo, da se lotite pospravljanja svojega življenjskega prostora. Nekaj stvari je res za staro šaro. Še zdravju in počutju se vam dobro piše, če resnično prisluhnite svoji duši. Presenečenje.

ŠKORPIJON

Zmanjkalo vam bo časa za vsa dela, zato si pokličite pomoč. Ni vam namenjeno, da bi vas sodelavec pustil na cedilu. Očitno ste si spet naložili preveč. V začetku tedna boste z dogovarjanjem pripravili teren za načrtovane novosti. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Kaj hitro se boste navadili na poletno ležernost. Kdo pa se ne razvaja rad v družbi ljubljene osebe. Romanca v dvoje vedno prija. Le glejte, da vas ljubezen in strast ne potisneta v ljubosumje. Zaupajte. Bodite v gibanju in se držite obljube, ki ste si jo zadali pred poletjem. Razvajajte se z nakupovanji ali zavijte v bližnji frizerski salon.

STRELEC

Prepustite se navdihu in naključju. Navdušili boste vse okoli sebe. Ponujena vam bo odlična priložnost sodelovanja. O vaših sposobnostih nikakor ne dvomijo, ampak vseeno prisluhnite dobremu nasvetu. Nadaljujte optimistično. Počutje bo poletno, polno sončne energije. Še dodatno pa v soboto izkoristite dobre aspekte Lune z Venero in Merkurjem in si naberite novih moči. Pijte več vode, držite se svojih zaobljub, gibajte se, migajte. Tako se boste v začetku tedna manj jezili nase. Ljubljena oseba vas resnično pogreša. Potrudite se, da bo večkrat v vašem nežnem objemu. Privoščita si norčije. Veselo bo.

KOZOROG

Pridni boste kot mravljica, zahtevni in resni kot kozorog. Včasih se je treba izogniti lastne strogosti. Poletje je še vedno v razcvetu. Zacvetite tudi vi. V prostih dneh si spočijte in dobro naspite. V začetku tedna vas zajamejo energije škorpijona. V zraku bo ljubosumje, tudi kakšna črnogledost lahko potrka na vrata. Pogovorite se o vseh dvomih. Ne hodite samo na oglede, ampak si privoščite tisto, kar vas mika v bližnji izložbi nakupovalnega centra. Blesteli boste v novi podobi. Srčna oseba vas bo zapeljevala kot že dolgo ne. Prepustite se nasladi ljubezni in ne iščite za nos privlečenih izgovorov.

VODNAR

Izkoristite svojo inteligenco, optimizem, delovne izkušnje. Nekaj poslovnih problemčkov razrešite sami. V ljubezenski zvezi bodo prevladovale nežne pozornosti, ki se jim ne bo mogoče upreti. Romantična čustva obogatijo vajin ljubezenski svet. V prostih dneh poskrbite za več gibanja na zraku, če ste na dopustu blizu vode, čim več plavajte. Na soncu se pa nikar ne cvrite. Uživajte raje v drugih razvajanjih. Z denarjem malce bolj varčno, da ne boste prehitro izpraznili denarnice. Obvezno se udeležiti zabave, kajti noro bo in nepozabno. Spremenite vse, česar ste se naveličali. Dobra volja je najbolja ... ne pozabite.

RIBI

Z negativnimi sklepanji si ne prinesete mirnega dne. Raje petkrat premislite vsebino pogovora. Spoznali boste, da vam nekdo resnično želi dobro. Proti koncu tedna boste občutljivi predvsem v partnerskem odnosu. Zato lahko krivite sredin prvi krajec v znamenju Škorpijona, ki vam bo nagajal vsepovsod. V objemu ljubljene osebe bo počutje mirnejše in manj stresno. Čutnost, užitki, romantika s srčno osebo imajo čudežno moč. Ne bodite preveč strogi do sebe, ko gre za rekreacijo in telesno težo. S pretiravanji si boste odkrhnili dobro zdravje. Torej bodite zmerni. Prijetno sporočilo vam polepša poletne dni. Darilo.

Astrologinja Maja

Lisa - 33/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 33/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.