Če ne veste kaj bi zdaj, vam horoskop pove kako in kaj!

BIK

21. 4. do 20. 5.

Sebi ste v zadnjem času namenili premalo pozornosti. Razdajali ste se za druge, delali do poznih ur, skrbno opravili poslovne obveznosti. Zdaj se čudite, zakaj ste izčrpani? Od poslovnih partnerjev ne pričakujte preveč. Niso vsi tako korektni kot vi. Izberite prijeten kotiček, kjer se lahko odklopite od vsakdanjika. Petkov mlaj v dvojčkih vas bo postavil pred preizkušnje. Privoščite si dovolj spanja in martinčkanja na sončku. Ne izgubljajte živcev po nepotrebnem.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

V prostih dneh boste imeli energije, da bi objeli ves svet. Od ponedeljka dalje pa bo druga pesem, ker boste morali več časa nameniti svojim delovnim obveznostim. Premislite dobro, preden sprejmete nove naloge. Bolje bo, da se držite že utečenih receptur. Mlada luna – mlaj v dvojčku bo pripeljal nad vas velik oblak čustvene občutljivosti. Dvome rešite s pogovorom. Srčna oseba vam bo dokazala, da je v takšnih trenutkih zelo potrpežljiva in zvesta.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

V službi boste nekaj ur dlje, da bodo vsa dela opravljena tako, kot vi želite. Ne čudite se, če počutje ne bo pravo, kajti naložili ste si preveč obveznosti. V ponedeljek in torek vam je vesolje naklonjeno, zato ta čas izkoristite sebi v prid. Uravnovesite notranje napetosti tako, da si privoščite vse, kar vas sprošča. Malce nakupovanja, morda? Naklonjenost partnerja vas bo omehčala in zazibala v romantično vzdušje. Obiščite prijetno prireditev.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Nakopičilo se vam je veliko dela. Bolje bo, da nekatere obveznosti prestavite na začetek prihodnjega tedna. Čustveno boste občutljivi in malce nervozni pri vsaki stvari. Bodite bolj zaupljivi do sebe. Z denarjem ravnajte previdno, kajti dolg bo treba poravnati. Veliki načrti in polna mera optimizma pa prinesejo svetlejše dni, saj se z dobro voljo lahko doseže nemogoče. Čas je, da pri sebi nekaj spremenite. Obisk pri frizerju, kakšno novo oblačilo ... Super.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Merkur je vaš zaščitnik, zato v pogovoru izpostavite tisto, kar že dlje časa načrtujete. Odlično boste poslovali, vendar v prostih dneh ne pozabite na zabavo in sprostitev. Izrazite svojo domiselnost, tokrat brez zavor. Naj vas presenečeni obrazi ne motijo in tudi besede kritike ne. Zanesite se na svoj šesti čut. Intuicija vam daje prave odgovore. Zvestoba in nežnost vašega partnerja vedno osrečita vašo dušo. Pripravite presenečenje zanj in še za koga. Mlaj v vašem znamenju bo polnil glave.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Izkoristite prosti čas za romantične sprehode ob vodi. Tudi večerja v dvoje ne bo odveč za vaše dobro čustveno počutje. Ob koncu tedna se posvetite zdravju. Poskrbite, da boste uživali dovolj sveže zelenjave in sadja. Pijte vodo, gibajte se. Lahko se postite ob mlaju. Pričakovani denar bo prišel, vendar se izognite zapravljanju. Upoštevajte nasvet, saj boste zastavljeno delo laže pripeljali do konca. Ne mislite, da vam ne bodo naložili kaj novega in še zahtevnega hkrati.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Natančno izberite primeren čas za pogovore z ljudmi. Reševanje težav, ki so se v majskih dneh pojavile v vašem poslovnem svetu, ne bo ravno mačji kašelj. Za povrh vaš partner pričakuje, da boste malce ustavili svoje hitre konje in se ljubeznivo posvetili vajini zvezi. Privoščita si razvajanje, morda pot do morja, jezera, reke ali bistrega potočka v gorah. Imela se bosta čudovito. Ob koncu tedna pa nikar z glavo skozi zid. Petkov mlaj bo nagajal. Včasih pač ne gre vse po načrtih.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Kdor išče, ta najde. In tudi vi najdete pravo rešitev za nastalo poslovno zmešnjavo. Najboljša dneva sta petek in sreda, vmes pa vas lahko doleti občutljivost. Dvojčkov mlaj bo v petek. Partner vas bo prijetno presenečal z drobnimi pozornostmi. Prav nič ne bo narobe, če boste izrazili svoje sočutje in izpovedali globino vaših čustev. Kot oseba potrebujete spremembe, zato si privoščite kaj za dušo. Potem boste kot novi, navdušeni in polni pozitivizma zakorakali v majske dni.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

Posli se bodo hitreje odvijali, kot ste načrtovali. Za zapravljanje se tudi denarnica napolni. Kaj pa ljubezen v maju? Sanjarjenje je dovoljeno. Mesec cvetja je, bodite zaljubljeni. Ideja vaše prijateljice vas bo pozitivno presenetila, bodite odprti za spremembo. V prostih dneh si naberite novih moči za nove izzive. Pri prehrani previdno, ker vaš želodec ne prenese vsega. V petek je mlaj v zračnem znamenju. Dieta ali post, izbira je vaša. Možnosti za napredovanje bodo sredi tedna idealne.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Nekaj stresnih dni je pred vami. Življenje se v vseh smereh ne bo odvijalo, kot bi si želeli. Luna je tista, ki bo sprožila nemir v vas predvsem v petek in soboto. Vzemite si trenutke zase in preženite negativno energijo z gibanjem. Prizanesite bližnjim s pikolovstvom in sarkazmom. Bolje da najprej pometete pred svojim pragom. Po vseh nevihtah zablestite na vseh področjih. Ljubezen in nežnost najdražje osebe bosta pregnala neprijetno počutje. Poskusite.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Tokrat se vprašajte, ali ste dovolj časa namenili sebi in svojemu počutju. Lahko meditirate ali uživate na toplem majskem soncu in tako najdete svoj notranji mir. Za vaše obveznosti in poslovne podvige je najugodnejši dan sreda. V čustvenem razmerju boste občutljivi. Da ne boste v dvomih, kaj vaša srčna oseba počne, kadar nista skupaj, se iskreno pogovorita. Druženje s prijatelji vam bo dalo nove zamisli. Finančno ne boste obubožali, če si boste kupili kakšno malenkost.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Požeti uspeh v poslovnih dogovorih in pri pogodbah ni ravno enostavno. Vam bo v tem tednu to uspelo. Skromnost je lepa čednost, ampak zdaj si lahko privoščite več. Končno si uredite finance. Če želite na zdrav način izgubiti kakšen kilogram, se več gibajte, sladkim razvadicam pa se odpovejte za nekaj časa. Zaljubljenost je nekaj čarobnega. Prepustite se toku toplih majskih dni in sprejmite povabilo na piknik. Nova simpatija je na vidiku. Po pameti, da ne bo težav.

Astrologinja Maja

Lisa - 20/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 20/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.