Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Prevetite kaj vse vas čaka v letu 2015...

Oven

Delo: Poslovno vas čaka leto, ko bo z diplomacijo v vaših poslovnih dejavnostih treba postreči večkrat. Naj vam optimizma in dobrih idej nikoli ne zmanjka. Pazite na svoj denar.

Zdravje: Izogibajte se čezmernim napo­rom, negativne navade izločite iz vsakdanjika. Uživajte dovolj vitaminov, beljakovin in mineralov. Poskrbite za gibanje na zraku in počitek.

Ljubezen: V prvi polovici leta boste malce negotovi, saj bodo možne čustvene blokade. Ne dramatizirajte, saj lahko od avgusta dalje pričakujete nenavadne, prav čarobne trenutke v dvoje. Prepustite se jim in uživajte. S svojo ognjevitostjo boste dominantni v vsakem trenutku.

Bik

Delo: Čaka vas leto, ko boste zelo aktivni in polno zaposleni. Jupiter je na vaši strani in dobrih idej vam ne bo zmanjkalo. Možnosti za dodaten zaslužek ne izpustite iz rok. Glede na vašo ambiciozno naravo vam bo več dela ustrezalo. S financami vse okej.

Zdravje: Vse, kar boste storili zase, se vam bo obrestovalo v obliki dobrega počutja. Pazite na odvečne kilograme. Bodite dovolj telesno aktivni. Mars vam bo spomladi stal ob strani.

Ljubezen: Do poletja boste cveteli v objemu globokih čustev. Pazite, da na jesen tega ne pokvarite s posesivnostjo in pretiranim ljubosumjem. Ne skačite čez plot.

Dvojčka

Delo: Vse, za kar ste se trudili v preteklem letu, se vam bo v prihodnjem do jeseni obrestovalo. Novi izzivi vam bodo odprli nov svet ustvarjalnosti. Denar bo, zato uresničujte vse.

Zdravje: Življenjske moči vam ne zmanjka. Varujte se nesrečnih poškodb rok in nog ter prehodnih prehladov. Stresne trenutke ublažite z najljubšim konjičkom in dobro mislijo.

Ljubezen: Pričakujte prijetnosti, spontano in brez načrtovanja. Vezani boste romantično negovali svoje zveze. Samskim so namenjena nova poznanstva, ki se bodo razvila v nekaj več. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni. Vrata strastne ljubezni so vam odprta že na začetku leta 2015.

Rak

Delo: Pred vami je leto, ko boste v vse svoje delovne obveznosti vložili ogromno truda in znanja. Vaše napredovanje bo večini zaprlo usta. Nadaljujte z ustvarjalnostjo, zavzetostjo in natančnostjo. Finance bodo na dobri točki od junija naprej. Načrtovano uresničite.

Zdravje: Takoj, ko bo v dnevu dlje sijalo sonce, bo vaše počutje boljše. Torej, od februarja dalje poskrbite za športno aktivnost. Jejte zdravo, izogibajte se nezdravi prehrani.

Ljubezen: Čaka vas leto, prežeto z nežnimi čustvi. Znate biti zaljubljeni, zapeljivi, privlačni in simpatični. Ljubosumje ni zdravo. O težavah se pogovorite sproti.

Lev

Delo: Izkoristite svoje znanje, hitrost in ambicioznost za razreševanje vseh zapletenosti, ki vas čakajo v prihajajočem letu. Od aprila naprej boste na pravi poti do uspeha. Denar vam ne bo povzročal sivih las. Imate priložnost, da zaslužite več. Zlata rezerva naj bo v denarnici.

Zdravje: Za svoje zdravje boste naredili marsikaj pametnega. Energije bo dovolj, vendar v ničemer ne pretiravajte. Poletje namenite rekreaciji in zdravemu stilu življenja.

Ljubezen: Veliko novih poznanstev vas čaka in druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Vezani si nadenite rožnata očala. Čustveno najbolj zadovoljni boste v sredini leta. Čaka vas čarobno poletje.

Devica

Delo: V pomladnih mesecih le prepričajte osebe v delovnem okolju, da popravijo napake. Optimistični, polni energije in pripravljeni na zahtevna dela. Čakajo vas finančna varnost in dodatni zaslužki. Poti vas bodo vodile v tujino, kjer bo vaša natančnost dobrodošla.

Zdravje: Počutje bo dobro. Bo pa treba negovati vašo dušo in telo, zato si večkrat privoščite celostno masažo, meditirajte in se dovolj gibajte v naravi. Pazite nase v januarju.

Ljubezen: Od spomladi do pozne jeseni vas čaka harmonija. Večjih čustvenih zagat ne bo, boste pa občutljivejši kot običajno. Pustite se presenetiti in razvajati. Zaslužite si.

Tehtnica

Delo: Delovno, zelo ambiciozno, ustvarjalno, resno in prilagodljivo leto vas čaka. Brzdajte se nestrpnosti in prehitre kritičnosti. Jesensko obdobje je namenjeno odličnim uspehom.

Zdravje: Za zdravje naredite malce več kot v preteklem letu. Občutljivi boste na prehodne bolezni, torej viroze, gripe, prehlade in vnetja. Poskrbite za zdrav stil življenja.

Ljubezen: Vašim čustvom so romantične zvezdice naklonjene. Vezani boste kronali partnerstvo s potrpežljivostjo, samski pričakujte nova prijateljevanja, ki se lahko zgradijo v resno zvezo. Z resnim pogovorom zgladite stara nesoglasja. Potujte in enostavno uživajte.

Škorpijon

Delo: Polni boste elana in dobre energije. Imeli boste veliko volje za ustvarjanje in napredovanje. Izogibajte se naglici in si prizadevajte uresničiti načrtovano. S financami boste za spremembo zadovoljni.

Zdravje: V letu 2015 se izognite večjim naporom, sicer vas lahko doletijo težave z zdravjem. Čuvajte želodec in prebavne poti. Zobje, oči, sinusi in živci bodo občutljivejši.

Ljubezen: Svojemu parterju se poskušajte večkrat prilagoditi. Vrnjeno vam bo veliko romantičnih trenutkov. Samski izkoristite priložnosti od aprila dalje, saj vas čaka veliko prijetnih uric z osebo, ki vam bo pisana na kožo. Nikar se ne ustrašite lastnih čustev.

Strelec

Delo: Novosti in odprte možnosti ustvarjanja bodo kar deževale z vseh strani. Sprejmite najboljše po svoji presoji. Čaka vas napredovanje finance.

Zdravje: Bodite previdni pri gibanju, da ne bo nevšečnih poškodb in udarnin. Pri športnih dejavnostih ne pretiravajte. Da bo vaše psihofizično stanje dobro, morate večkrat preživeti trenutke v miru in tišini.

Ljubezen: Pustite, da ljubezen ponovno zacveti. Ne ukvarjajte se toliko s preteklostjo, ker to škodi vaši duši. Tkati morate z ljubeznijo, tako kot znate. Maj bo za vas pravi mesec ljubezni in obdržite čustva za vedno. Potovanja, prijetna druženja in izleti bodo vaša strast.

Kozorog

Delo: Drzno boste zako­rakali v novo leto. Kos boste marsikaterim nepredvidljivim težavam. Večkrat vas bodo okupirali z vseh strani. Varujte se nepremišljenih nakupovanj.

Zdravje: Obveznosti vam bodo jemale veliko energije, zato bodite previdni, da ohranite svoj imunski sistem v ravnovesju. Želodec bo občutljiv. Izogibajte se stresnih dogodkov.

Ljubezen: Simpatični dogodki se vam obrestujejo v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Venera vam bo v pomoč, da bosta sočutje in zaljubljenost v ospredju. Čakajo vas nova poznanstva, prijateljstva, torej romantično poletje in strastna jesen.

Vodnar

Delo: Pred vami je leto velikih preizkušanj. Na poslovnem področju bo veliko priložnosti, ki jih nikar ne zamudite. Finance bodo v nihanju, zato jih skrbno nadzorujte.

Zdravje: Nikar ne bodite leni, ko je treba nekaj storiti za svoje zdravje. Kronična obolenja niso lari fari. Poskrbite za več gibanja v naravi in uživajte polnovredno hrano. Sadje.

Ljubezen: V vaši naravi je, da radi sanjarite iz dneva v dan. Del teh sanj boste uresničili, vendar pazite, da ne boste razočarani. V poletnem času od junija naprej vas bo razganjalo in prav je tako. Ohranite ravnovesje v partnerstvu in ne dovolite, da bi vaša čustva ogrožalo ljubosumje.

Ribi

Delo: Zanimive ponudbe vam bodo dajale posebno moč in dodatno energijo, da lažje premagate ovire in zapletene dogodke. Uredite si finance. Izogibajte se stresu v službi.

Zdravje: Ker ste skrbne narave, bo treba marsikatero zapletanje odmisliti, da se vam ne bo poznalo na vašem zdravju. Glavoboli in prebavne težave bodo pogostejši zaradi stresa.

Ljubezen: Tukaj bo več sreče in prijetnih dogodkov. Dovolite si biti odkriti in zaljub­ljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica, ki bo vedno znova svetila vaši ljubezenski zvezi. Partner vas bo občudoval in deležni boste veliko sentimentalnih trenutkov v dvoje. Zaljubite se.

Lisa - 2/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 2/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.