Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Radi bi, da posel teče gladko, pa se vedno najde nekdo, ki komplicira tam, kjer je najmanj treba. Z diplomatskim pogovorom razrešite vsaj trenutne težavice. Z zamerami se ne ukvarjajte, ker ni vredno. Več časa posvetite svoji srčni osebi in ne skrivajte čustvene naklonjenosti. Čutiti je vašo negotovost. Čisto preveč analizirate. Čakata vas prijeten obisk in mamljivo povabilo. Vzdušje na zabavi bo prav prijetno. Po dolgem času se boste nasmejali. Realizirajte, kar ste si zadali.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Delavnost je vaša dobra lastnost, zato se poglobite v naloge in projekte. Uspelo vam bo vse, kar je nujno za uspešno nadaljevanje dela. Nekaterih nalog se lotite prav detajlno. Ne pretiravajte, kajti tudi vi lahko pregorite. Vaše telo in duša potrebujeta svobodo in dovolj počitka. Ne lažite sami sebi. Res ste pretiravali na polno. Gibajte se v naravi, prehranjujte se zdravo, delajte na sebi. Srčna oseba si želi iskrenega pogovora. Urice sanjarjenj v dvoje so odprte, zato ne odlašajte več. Mlaj.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

S prijateljicami si privoščite podaljšano kavico. Sproščeno klepetanje bo pregnalo vašo polno glavo službenih skrbi in obveznosti. Uradne zadeve dokončajte do petka. Mlaj v znamenju dvojčka prinaša nervozo, nemir in težave. Bodite ra­ zumni, napake bodo pogostejše. Prosti čas namenite rekreaciji ter dejavnostim, ki vam vlivajo moč in energi­ jo. V ljubezni ste zadnje čase nezaupljivi. odkritosrčno povejte, kaj razmišljate in kaj vam leži na duši. dobili boste odgovor, kakršnega ste si po tiho želeli.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Veliko poslovnih dolžnosti vas čaka. Urejajte jih postopoma, kajti čez ovire in zapreke ne bo šlo zlahka. V torek bo nastopil mlaj v znamenju dvojčkov. Se­jal bo čustveno občutljivost. Več časa si vzemite zase in poskrbite za boljše počutje. Več vita­minov naj bo na vašem jedilniku in gibajte se na svežem zraku. Kaj pa partnerstvo? Nekdo čaka, da ga spustite bližje srcu. Skrajni čas je, da začneta znova. Ne zapletajte stvari, ki so od nekdaj zapletene. Pone­deljek je vaš dan.

Bik

21. 4. do 20. 5.

V poslovnosti do konca tedna iztržite maksimum. Vedite pa, da vsi nimajo takšnega potenciala kot vi. Izogibajte se kakršnekoli prenagljenosti. Premišljeno predvsem z denarjem. Če si boste končno vzeli čas za pogovor, vaša srčna oseba ne bo več trepetala v zapleteni zgodbi. Postavite partnerstvo v ospredje. Poskrbite za romantično vzdušje ter zasujte najdražjo osebo z drobnimi pozornostmi. Čustveno ravnovesje vama veliko pomeni. Mlaj v dvojčku bo zahteval svoje.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Optimističnost vam bo priskočila na pomoč v poslovnih obveznostih. Vrelišče vsega dogajanja bodo novi izzivi. Izkoristite priložnosti. Vaše znanje in izkušnje prispevajo k odličnemu začetku. Mlaj v vašem znamenju prinaša nemir, nervozo in čustveno občutljivost. Rekreacija v naravi in dovolj spanja izboljšata počutje. V odnosu do partnerja zadržite pikre komentarje zase. Včasih se ne zavedate svoje strogosti in ciničnosti. Lepa beseda lepo mesto najde. Bodite nežni.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Novosti vam prinašajo veliko motivacije, tako da delo opravite, kot ste si zamislili. Dogovori bodo obrodili poslovne sadove. Kljub dobremu se bodo pojavile finančne težave. Ne zapravljajte tja v tri dni. Lotevala se vas bo utrujenost. Mlaj. Nikar se ne čudite temu, saj ste potrebni počitka. Odpira se priložnost za prijetno ljubezensko romanco. Junij je vaš mesec. Prepustite se čarobnosti iskrene ljubezni prijetne osebe. Mikavnemu povabilu se ne upirajte. Kupite srečko.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Niste ravno navdušeni nad goro obveznosti v službi. Spet imate občutek, da morate postoriti vse sami. Povejte, kar mislite. Ste presenečeni nad pozitivnim odzivom nekaterih? Mlaj v dvojčku v torek ne prinaša ravno umirjenosti, ampak poskrbi še za kakšno zdraho med ljudmi in zaseje težave pri delu. Le glejte, da se predate objemu srčne osebe. Ne skrivajte srčne navezanosti. Se ne da. Slabo počutje preženite z več gibanja v naravi. Ne pozabite na kosila. Vaš dan je ponedeljek.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Poslovne in materialne zadeve bodo končno dosegle vaša načrtovanja. Ne bodite preveč strogi do samih sebe. Neprilagodljivost sodelavke vas spravljala ob živce. Ostanite mirni in se ne ukvarjajte z nepomembnimi stvarmi. V torek je mlaj. Proste dni izkoristite za druženje v dvoje. V začetku tedna pa previdno v ljubezenski zvezi. Slaba volja partnerja bo od vas zahtevala veliko potrpežljivosti. Kritiko obdržite zase. Ko boste izvedeli dobre novice, se bo na vašem obrazu narisal prešeren nasmeh.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Planeti so vam naklonjeni predvsem v ponedeljek, da načrtovana dela zaključite in se pripravite na nove delovne obveznosti. Zaupajte sebi in svojim sposobnostim. Tehtanje uporabljajte samo za kontrolo telesne teže. Seveda je mlaj, ampak ne pretiravajte z dietami, ker se ne boste dobro počutili. Uživajte lahko hrano, polno vitaminov, ter poskrbite, da v teh junijskih dneh večkrat stojite na sosednjem hribčku. V ljubezni bo romantično, žal pa brez občutljivih uric ne bo šlo.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

V začetku tedna vam ozvezdje odpira vrata dobrega poslovanja, hkrati pa kliče kritiko nekaterih. Za ta čas bo bolje, da sproti urejate uradnosti. Junijski dnevi bodo bolj pestri, če si vzamete čas za klepetanje s prijatelji. Razvajajte vse naokoli in uživajte v vsakem dogodku. Niti pod razno še niste izgubili smisla za romantiko. Ne bodite skromni do sebe. Malce zapravljajte, kar tako, za dušo. Sprememba v vašem domu prinaša super počutje in udobje. Vozite previdno in po pameti.

Strelec

23.11. do 21.12.

Službeno stanje se bo izboljševalo, vendar še vedno ne bo idealno. Da se rešite odvečnega stresa, opravite vse obveznosti do konca tedna. Ko ste v zagonu, se težko ustavite. Partnerju znova nakažite, kaj čutite v srcu. Včasih vas noče razumeti, ker išče vašo pozornost. V torek se nikar ne spuščajte v globoke ljubezenske pogovore, ker vam mlaj v znamenju dvojčka ne bo omogočal želenega namena. Odtavajte s svojimi mislimi po svoje. Optimistično. Finance boste končno uredili.

Lisa - 24/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 24/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.