Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Negativnosti pa res niste veseli. Resno se lotite reševanja nastalih težav. Potrpežljivo, vztrajno, da vas mevžasti sodelavec ne spravi ob živce. Tudi finance bo treba vzeti pod drobnogled. Konec tedna bo pozitivno obarvan. Zato uživajte v družbi najdražjih. Odklop vsakdanjih skrbi prija. Priznajte, da vam čustvena zvestoba ljubljene osebe pomeni ogromno. Zaradi mlaja v biku se lahko pojavi pretirana občutljivost. Maj je čas za piknik.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Ne pretiravajte z zaupljivostjo. Dobro precenite, koga spustite blizu. Ustvarjajte nekaj popolnoma novega. Ne razpravljajte z nikomer o tem. Zavistnežev ne bo manjkalo. Proste dni namenite svojemu zdravju. Sprehod v naravo ali rekreacija je prava izbira. Sprejmite povabilo na majski piknik in odklopite vsakdanje skrbi. Vaš smisel za humor zadnje čase nekoliko šepa. V partnerstvu ne postavljajte čustvenega zidu. Mlaj ima svoj objem.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vedno znova iščete krivdo pri sebi. V službi stresnih dogodkov žal ne bo zmanjkalo. Pogovorite se s problematičnimi osebami, če se le da. V zasebnem življenju poskušajte biti sproščeni. Kot da se ni nič zgodilo. Uspelo vam bo. Soboto in nedeljo izkoristite urice za krajši izlet ali drobna razvajanja za boljše zdravstveno počutje. To, da ljubite iz dna srca, veste. Vendar življenje prinese tudi čudne neprijetnosti. Prenovite dom po svoje. Dober občutek, kajne?

Oven

21. 3. do 20. 4.

Ne glejte na poslovne dogodke z očesom kritike. Navdušeni boste nad novostmi, vendar bodite previdni pri odločitvah. Za vsako poslovno potezo si vzemite dovolj časa in bodite premišljeni. Čarobnost majskih dni vas bo ponesla vaši ljubezni v objem. Ne kuhajte zamer in ne bodite trmasti. Prepustite se toku dobrih energij in uživajte v prijetni družbi tistih, ki imajo radi vas in vi njih. Pustite sanjam prosto pot. Nekdo vas nikoli ne pusti na cedilu. Finančno se bližajo boljši časi.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Na poslovnem področju si lahko obetate dobre rezultate. Z zaključki boste za spremembo zadovoljni. Nadaljujte v podobnem tempu. Novosti, ki ste jih vnesli v svoj vsakdan, bodo krepile vaše počutje. Ne pozabite na gibanje v naravi ter se strogo držite zdrave prehrane. Ste čakali na sonce. Pomartinčkajte se. Čustveno občutljivost boste zaznali zaradi ponedeljkovega mlaja v svojem znamenju. Izogibajte se prepirov in ostrih besed. Premislite, preden spregovorite.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Dobrota, ja, vemo, vedno je sirota. Obrnite nov list v življenju in se ne ozirajte na pretekle dogodke. Analiza teh vam lahko povzroča hude glavobole. Imejte se radi za spremembo. Čuvajte zdravje, predvsem pa svoje živce. Vikend posvetite sebi in tistim, ki jih imate radi. Izlet do morja ali jezera vam bo povrnil pozitivnost. Občutljivost vas do srede ne bo spustila. Ustvarjajte tako, kot ste si zastavili. Zvezde so z vami kljub mlaju v ponedeljek. Obisk.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Poslovno se vam bodo odpirale nove možnosti. Zagrabite ponujeno, kajti to je zelo dobra naložba za vaše napredovanje. Dogovorite se in podpišite uradne dokumente. Ne oklevajte in ne zavlačujte. Kljub mlaju boste v objemu dobrega počutja. V nedeljo bo več dobre energije za prijetne dogodke, vendar ničesar ne počnite na vrat na nos. Drobcene težavice zaupajte srčni osebi. Dobro veste, da skrivnosti ne mara. Nakupujte le tisto, kar nujno potrebujete.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Na vsakem koraku vas spremlja gora službenih skrbi. Zares ste si naložili preveč. Posvetite svojemu zdravju več dobrega. Vikend izkoristite za izlet v naravo ali si privoščite sladke razvade. Vse tja do srede se izogibajte konfliktnim situacijam in bodite potrpežljivi z osebami okoli sebe. Z zamerami se ne ukvarjajte, ker je škoda vaših živcev in časa. Mlaj seje čustvene občutljivosti. Bodite strpni in sprejmite dejstva tako, kot znate. Na pikniku bo prijetno.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Ravno s svojo natančnostjo dela boste pripeljali do cilja tako, kot ste načrtovali. Upoštevajte navodila nadrejenih, da bo volk sit in koza cela. Zaradi mlaja v biku boste občutljivi. Druženje z najdražjimi prinaša boljše počutje in prijetno vzdušje. Ljubeznivost nekoga vas bo očarala. Dovolite si vzeti nekaj trenutkov samo zase. Razvajajte se in ne godrnjajte zaradi denarja. Razvade pač stanejo več. Da vam je nekdo blizu, se ne bo dalo več skriti. Oči govorijo.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Se vam je posvetilo, da so vaše natančne zahteve za marsikoga velika težava? Nikar se ne obremenjujte. Priskočite na pomoč in poslovne obveznosti speljite do konca. V prostih dneh naredite nekaj zase, za dobro počutje. Vaše telo in duša potrebujeta več svežega zraka in gibanja na prostem. Sentimentalnost vaše srčne osebe vas ponese v sanjave valove ljubezni. Uživajte in se predajte ljubezenski nasladi, saj je mesec maj. Z denarjem premišljeno. Bodite varčnejši.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Niste ravno v zavidanja vrednem položaju. Dobro premislite, v kaj se spuščate. Prevzemite odgovornost samo na svojem področju, preostalo prepustite izkušenim, odgovornim za ta področja. Ne pozabite, da ste občutljivi, kadar se na nebu pojavi mlaj. Ljubosumnost in posesivnost potisnite na stranski tir. Sprememba okolice in svež zrak vam ne bosta škodila. Utrujenost preženite po svoji preizkušeni recepturi. Malo lenarjenja ne škodi.

Strelec

23.11. do 21.12.

Negotovostim hitro naredite konec. Nekomunikativnost nekaterih vas ne bo ganila. Tudi oni so v godlji, ne samo vi. Z dobrodelnostjo in veliko mero optimizma boste kos nastalim situacijam. V prostih dneh namenite več časa razvajanju sebe. Romantična čustva bodo na preizkušnji zaradi mlaja v ponedeljek. Streljanje puščic nejevolje ne prinaša ničesar dobrega. Presenetljivi dogodki vas odnesejo v svet domišljije. V družbi bo prav prijetno ... za spremembo.