Vas zanima, kaj pravijo zvezde? Preverite v Lizinem horoskopu!

Oven 21. 3. do 20. 4.

Bolje za vas, da vseh neprijetnosti ne vzamete preveč osebno. Prevelika strogost do vas samih in do drugih ni prava pot. Poslovni uspeh je pred vami, vendar hitite počasi. Z denarjem varčno in previdno. Razmislite, v kakšne izdatke se spuščate. Pravi čas je, da začnete znova. Mlaj s sončnim mrkom zahteva svoje. Brzdajte se, kdaj in komu izrečete kritiko. Srčna oseba ne bo ravno navdušena nad nenehnim godrnjanjem. Vzemite si trenutke samo zase in umirite notranjost. Sobota je dan za romanco v dvoje. Nadenite si nasmeh na obraz. Znate presenečati. Na zdravje bo treba bolj gledati. Ste morda ugotovili, da nekomu ni vseeno za vas?

Bik 21. 4. do 20. 5.

Precej razdvojeni ste zadnje čase. Opravkov vam ne zmanjka, nove poslovne priložnosti pa že trkajo na vaša vrata. Prepoznajte tisto, kar je najbolje za vas, in se ne prenaglite. Luna v znamenju ovna daje dovolj energije za resno delo, ustvarjalnost in pozitivne premike. Pogovorite se z osebo, ki večkrat ustvari paniko in neprijetno vzdušje. Odleglo vam bo. Bodite v gibanju in poskrbite za dovolj spanja. Ob mlaju v znamenju vodnarja storite nekaj več za zdravje. Pijte zeliščne čaje, uživajte vitaminčke. S prijetnim pustnim rajanjem si popestrite proste dni. Sproščeno vzdušje dela čudeže. Iz oblakov ljubezni pa le kaj pokukajte na zemljo.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Na trenutke vas zaboli glava, ko pomislite, koliko obveznosti vas čaka. Ampak vi se ne daste. Zavihali boste rokave in opravili vse, kar mora biti do sredine tedna opravljeno. Z disciplino, natančnostjo in dobro organizacijo, seveda. Prihod mlaja v znamenju vodnarja vas bo zazibal v občutljivost. Sončev mrk zahteva svoje. Izkoristite ga za druženje, izlete in športne dejavnosti. Telo vam bo hvaležno, duša pa prav tako. Oplemenitite in utrdite svojo ljubezensko zvezo s srčno odprtostjo. Objem, poljub in nežen dotik imajo čarobno moč. Pred vami so dnevi zapletenih dogajanj, ko znate presenetiti druge in sami sebe. Pokličite prijatelja. Potovanja ne izpustite.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Nepredvidljivosti bodo, zato bodite pripravljeni na vse. Na dobro in slabo. Premislite, morda ste si naložili preveč dela v teh hladnih februarskih dneh. Malce se čuvajte, da vas zaradi naporov ne bodo ujele zdravstvene težave. Ob koncu in začetku tedna vas bo v občutljivem objemu držal mlaj in z njim sončev mrk. Bodite športno in fizično aktivni. Tako boste preprečili stresanje slabe volje na svoje bližnje. V torek se odpravite na lepše. Počutje bo tako boljše. V prijetni družbi se boste sprostili. Varujte svojo ljubezensko zvezo. Ne umikajte se v svoj oklep. Zaradi takšnih umikanj vam je že marsikaj splavalo po vodi. Povejte resnico.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Svobodoljubnost in ognjevita energija vas bosta ponesla naokoli. Pogovorite se, da ne bo poznejših zapletanj v poslih. Odstranite vse možne ovire, za katere že nekaj časa veste. Uspelo vam bo, tako kot vedno. Z izjemami ne tratite dragocenega časa. Nekaterim je pač treba dati čas, da sprejmejo naročeno. Počutje bo dobro, ampak bodite aktivni, jejte zdravo in vzemite si čas za počitek. Misli je treba dati kdaj tudi na pašo. Družinske in partnerske zadeve vas bodo obremenjevale. Zazrite se v globino srca. Izrazite čustva na svoj način. Srčna oseba vas bo razumela in dvomi bodo preteklost. Mlaj in z njim sončev mrk zahtevata svoje.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Pred vami je teden, ko bo nastopil mlaj v znamenju vodnarja, za povrhu še sončev mrk. Marec odpira nove priložnosti in tudi skrbi. Končno boste dosegli, da se bo vse odvilo, kot ste načrtovali. V očeh nekaterih boste izpadli egoistično. Gre samo za nevoščljivost ljudi. V poslih in uradnih zadevah vztrajno nadaljujte. Naj vas nervoza in nestrpnost ljudi okoli vas ne spravljata ob živce. Vzemite si čas zase, kajti malce ste pozabili na svoje želje in potrebe. Telesno bodite aktivni. Poskrbite za boljšo prebavo in se ne ukvarjajte s kilogrami. Ob koncu tedna vas bo objela občutljivost, zato se ne spuščajte v detajlne pogovore. Srčna oseba vas bo razvajala. Iskrice bodo v očeh.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Za dobro opravljeno delo sledi plačilo. Vendar si zaradi tega ne nalagajte preveč obveznosti za bližnje dni. Ker ste odlično opravili naloge, ste še bolj pod nadzorom. Načrtovano lahko opravite hitro, vendar pazite na vsebino. Pred zaprtimi vrati raje počakajte. Prosta sobota je odličen dan za preproste stvari, kot so druženje z bližnjimi, zabava in vaše aktivnosti. Srečanje z nekom vam bo polepšalo dan. Da bo počutje boljše, storite, kar si že nekaj časa obljubljate. Privoščite si še kakšno estetsko spremembo. Potrudite se za pravo ravnovesje v svoji ljubezenski zvezi. Očarljivo osvajanje se bo obrestovalo. Ne bodite prehitro užaljeni. Mlaj in sončev mrk.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Pustite se presenetiti. Organizacijsko se boste izkazali kot najboljši. Storite in odločite se po svojem instinktu. Žal vseh težav ne morete rešiti naenkrat. Nekaj bo ostalo še za čas v novem mesecu. Zanesite se na osebo, ki vas nikoli ne pusti na cedilu. Finance imejte pod drobnogledom. Ob koncu tedna vam bo ponagajal mlaj s sončnim mrkom. Veste, da zahteva svoje. Od petka naprej naj bodo v ospredju najdražji in srčna oseba. Namenite jim več pozornosti. Garantirano bo potem manj čudnih vprašanj in dvomov. Bodite zmerni s kulinaričnimi dobrotami, da ne omajate svojega zdravja. Prijetna družba bo prijala. Nekdo vam bo všeč.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Kadar ima hudič mlade, jih ima veliko. Bolj se trudite, da bi stvari pripeljali na pravo pot, več ovir se postavlja na poti do cilja. Uberite drugačno taktiko in bodite optimistični. Takšen pristop se vam v prihodnje obrestuje. Finance imejte pod nadzorom. Dolžnik vam bo končno nakazal denar. Kaj pa potovanje in še malo počitka? Več pozornosti namenite svoji duši in željam. Razvajanje bo prijalo in spet boste prerojeni. V ljubezni si dovolite svobodna sanjarjenja ter uživajte v objemu srčne osebe. Vaš dan je torek. Ljudje okoli vas bodo nervozni, vzrok pa je nastop mlaja s sončnim mrkom v četrtek. Rajajte in se veselite z najdražjimi.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Nikar ne dovolite, da vas spravijo v slabo voljo, ker niste krivi za nastalo situacijo. Soočite jih s trenutno problematiko ter ponudite pravšnjo rešitev. Noski se bodo vihali, ampak poslovne obveznosti bodo opravljene tako, kot je treba. Mlaj v znamenju vodnarja vam bo krepko ponagajal. Občutljivost nastopi v čustvenih globinah. Bodite fizično aktivni in ne iščite napak tam, kjer jih ni. Jejte zdravo, pustnim dobrotam se tokrat ne bo dalo upreti. V partnerskem odnosu so se nakopičili dvomi. Pogovorite se takrat, ko bo tudi vaša srčna oseba pripravljena govoriti. Črnogledost potisnite na stranski tir. Spoznali boste, da vas je nekdo hotel grdo pretentati.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

S poslovnimi rezultati si dovolite biti zadovoljni. Res ste se potrudili maksimalno. Držite se že utečenih pravil in norm. Vnesite samo nujne spremembe. Tako bo volk sit in koza cela. Žal vse ne gre naenkrat skozi ista vrata. Ukrepajte umirjeno in s povečano mero potrpežljivosti vse tja do torka. Mlaj s sončnim mrkom v znamenju vodnarja bo v četrtek zahteval potrpežljivost. V ljubezenski zvezi vas čakajo dnevi negotovosti. Dovolite svoji domišljiji ob maskiranju prosto pot. Družabni večer s prijatelji je odlična izbira. Klepetanje v dobri družbi z obloženo mizo dobrot prinaša še dodatno pozitivno energijo. Varujte se sklepanj negativnih kompromisov.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Potreben je čas, da se odlepite od svojih želja. Vse naenkrat žal ne gre. Preveč ste si naložili dela in odgovornosti. Saj veste, da pretiravanja škodujejo vašemu psihičnemu zdravju in vas delajo nesrečne. Vse, kar vam je namenjeno, se bo zgodilo. Vzemite si več časa zase. Počutje boste izboljšali s telesno aktivnostjo. Hoja, plavanje, masaža, več spanja ... Prav uživaško, ampak učinkovito. Ljubezen? Partner vas bo razvajal na vseh koncih in krajih. Prepustite se čarobnim trenutkom in vrnite ljubeznivost s srcem. Naj vam misli ne uhajajo drugam. Mlaj s sončnim mrkom v vašem znamenju tudi vam prinaša nervoze. Druženje prinaša dobro razvedrilo.