Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Prepričani ste, da ste s pomembnimi nalogami na koncu, pa se bo žal nekaj zapletalo. Kritika vam bo načenjala živce. Dokažite, da se tudi zahtevne stvari lahko rešijo enostavno. Vaša preračunljivost se bo dobro obrestovala. Bodite še nekaj časa varčni z denarjem. V prostih dneh bo počutje dobro, v delovnih pa bo stresno za vas. V vašo ljubezensko zvezo bo posijalo sonce. Čustveni občutljivosti se ne bo dalo izogniti. Prvi krajec bo nepopustljiv. Počivajte.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Več energije bo za zabavo, izlete, prijetna druženja in klepetanja, ne pa toliko za resno delo in ustvarjanje. Nič hudega, če si vzamete nekaj dni zase. Vaše telo in duša vam bosta hvaležni. S financami ne bo večjih težav, zato ne odlašajte z načrtovanimi nakupi. Obiščite prijatelje in uživajte v prijetni družbi začetega poletja. Ne pozabite, kaj ste obljubili partnerju. Torej čim prej uresničite prijetna načrtovanja. Da izpeljete obveznosti tako, kot je treba, vnesite nekaj novosti.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Delate kot mravljica. Nekatere obveznosti so zelo zapletene. Vsega se lotite sistematično in zbrano. V sredini tedna, v času prvega krajca, bosta prisotni čustvena občutljivost in zamerljivost. Pogovorite se s partnerjem in tudi sami s sabo. Očitno morate vnesti nekaj zelo pomembnih sprememb v življenje, ker drugače bo vaše počutje neprijetno. Kar lahko danes naredite zase, ne odlašajte na jutri. Izlet do vode bo odgnal črnoglede misli in rodil nove ideje.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Združite moči in se skupaj s sodelavci ob koncu veselite poslovnih rezultatov. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje z osebami, ki so vam blizu. Prvi krajec bo poskrbel za to, da se občutljivosti ne bo dalo izogniti. Vaše mišljenje bo v poslovnih novostih prišlo na svoj račun. Petek je pravi dan za pogovore s sodelavci in urejanje uradnih zadev. Srčna oseba od vas pričakuje malo več skupnih trenutkov. Ne pozabite na svoje zdravje. Prehlad, žal tudi poleti.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Delate noč in dan, vaša denarnica pa še vedno trpi od praznine. Morda je čas, da nekaj spremenite. Nikomur ni postlano z rožicami. Tudi če bo vaš urnik natrpan, ne pozabite, kaj storiti za boljše počutje. Srčna oseba vas bo razvajala. Poglejte vase in priznajte čustva, ki jih gojite do svoje ljubljene osebe. V sredo nastopi prvi krajec, ki vam bo onemogočil normalno življenje. Bodite pripravljeni na vse, na vsakem koraku. Tudi na živčnost in neprilagodljivost nekaterih.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Preveč hitite z vsemi službenimi nalogami. Poskušajte biti zbrani in se izogibajte površnosti. Za to imate že prav gotovo preizkušen recept. Planeti vam namenjajo dober vpliv, zato vse tja do konca tedna postorite vse, kar od vas zahtevajo. V ustvarjalnosti ste itak neustavljivi. Sejte dobro voljo, pa čeprav bo okoli vas kar nekaj živčnih in nestrpnih ljudi. Sprejmite povabilo na potovanje. Partnerja ne puščajte doma, če želite ohraniti harmonijo v ljubezenski zvezi.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Veliko dela imate in še več si ga boste naprtili na ramena. Ne pretiravajte, ker ste se že iztrošili do konca. Uživajte toplo hrano, sadje, zelenjavo in se gibajte. Melanholične misli potisnite na stranski tir. Poskrbite za spremembe in razvedrilo. Prvi krajec v sredo prinaša nestrpnost, nemir in nezadovoljstvo. V teh dneh ste zelo čustveno občutljivi, zato vam bo ljubeznivost vaše srčne osebe dajala moč. Finance imejte pod drobnogledom. Niso ravno briljantne.

Lev

23. 7. do 23. 8.

V vaših poslovnih načrtih se bo pojavilo nekaj neprijetnosti, ki jih ne bo tako zlahka rešiti. Izogibajte se nervoznih situacij, čeprav to ne bo ravno lahko v tem tednu. Nekateri pač vedno iščejo konflikt. Zaupajte sebi in lastnim izkušnjam. Svojemu počutju in telesu privoščite nekaj uric razvajanja. Čofotanje v termalni vodi in gretje na sončku bo izboljšalo vaše počutje. Svoje srčne osebe pa nikar ne puščajte same. Zadnje čase sta premalo skupaj. Previdno z denarjem!

Devica

24. 8. do 22. 9.

Nesmiselno je, da hitite z deli, ker vam nihče ne sledi. Napetost bo naraščala in tudi prvi krajec v sredo ne prinaša milosti. Izogibajte se konfliktov, če se bo le dalo. Prej kot ob koncu prihodnjega tedna poslovnega napredka ne bo. Za dobro počutje in zdravje morate storiti malo več. Pojdite na izlet do morja, jezera ali pa zaplavajte v kakšnem bazenu s termalno vodo. Čustveno občutljivi vse tja do četrtka. Malenkosti nas iztirijo takrat, ko je najmanj treba. Ujemite notranji mir.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V zadnjem času ste vložili veliko truda za svojo novo poslovno pot. Ne pretiravajte. Zaradi vseh obveznosti se zaskrbljenosti ne bo dalo izogniti. Treba bo ukrasti nekaj trenutkov samo zase. V sredini tedna bodite pripravljeni na vpliv prvega krajca. Občutljivost bo prisotna, zato se raje večkrat stisnite v objem najdražje osebe. Nekaj, kar si močno želite, je uresničljivo. Žlica vam bo padla v med. Z denarjem še premišljeno. Piknik v družbi prijateljev vam bo povrnilo pozitivizem.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Predvidevali ste, da se bodo nekateri poslovni dogodki dobro odvijali, pa se bodo žal pojavile težave. Naj vas razočaranje ne iztiri. Poskrbite za dober nadzor in problemčki bodo rešeni. Še en razlog več, da morate v prihodnje biti bolj strogi. Partnerju ne nergajte preveč, kajti zadnje čase ste prekoračili vse meje. Deležni boste pozornosti in nekaj prijetnih dni je pred vama. Pojdite na zabavo in se sprostite v prijetni družbi. Izogibajte se kaloričnih jedi in sladkarij. Poletje je tu.

Strelec

23.11. do 21.12.

Optimistično se lotite novih delovnih nalog. Dobro premislite, preden si še naložite kakšno dodatno delo. Počutje bo v nihanju med odličnim in zelo stresnim. Vzemite si čas za druženje v dvoje in tudi samo zase. Srčna oseba vas bo spravljala v dobro voljo. Sproščeno klepetanje ob kavici bo prijalo. Neprijeten splet okoliščin s čudnimi dogodki in besedičenjem vam ne bo preveč všeč. Premislite in ne odlašajte s pogovorom. Končno bo denar na vašem računu.

Lisa - 25/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 25/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.