Preverite, kaj pravijo zvezde ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vse daste od sebe, dela pa ne zmanjka zlepa. Pod streho spravite najnujnejše, drugo preložite za dneve po praznikih. Okrog vas bo vrvež in vaše počutje bo prav prijetno. Piknik pri sorodnikih bo za spremembo nekaj posebnega. Spet vam bodo naložili vlogo 'vicmaherja'. Krohotanja, smeha in dobre volje bo na pretek. Vendar pazite, komu rečete kakšno za šalo, pa malo za res.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Prvomajski prazniki so tu. Vi pa ne veste, ali bi začeli delati, da bi se kaj premaknilo, ali pa bi si vseeno privoščili dela prost dan. Kljub natrpanosti uspešno uredite najnujnejše. Stresanje slabe
volje ne prinaša nič dobrega. Potrebujete sprostitev in iskren ljubezenski pogovor s partnerjem. Dvomov se boste znebili, starih ran ne odpirajte.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Kadar sije sonce, imate energije, da bi objeli svet. Vsega se lotite in uspevalo vam bo. Zadnje čase ste podobni deloholiku, se vam ne zdi? Obremenjevanje zaradi nenatančnosti drugih ni vredno vaših živcev. Žal jih nekatere izkušnje ne izučijo. Preživite prosti čas v družbi tistih, ki vam vedno
polepšajo dan in nasmejijo srce. Pri majskih nakupih bodite varčni.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Mlaj v znamenju bika bo nekaj dni ob koncu tedna oteževal normalen ritem življenja. Prisluhnite sebi, svoji notranjosti, svojim potrebam. Za vas, čustveno občutljivo bitje, zna biti med prazniki kakšen dan zelo naporen. Bodite potrpežljivi, premišljeni, vztrajni v vseh ozirih. Izogibajte se večjih naporov in težki hrani.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Strah vas je, da začrtanega posla ne bo mogoče speljati, kot je zahtevano. Iznajdljivi ste in praktični. Ljudje okoli vas vam bodo sledili in pomagali. Ne dovolite, da vas spravijo ob živce. Mlaj v biku vas bo objel. Trenju in napetim situacijam žal ne boste ušli. Predvsem v začetku tedna po praznikih. Ničesar ne vzemite osebno. Rekreacija v naravi in dovolj spanja prinaša boljše počutje.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Vse narediti popolno in natančno. To je vaš moto. Ljudje okoli vas pa te vaše lastnosti nočejo razumeti. Večkrat tudi zaradi zavisti. Tokrat malce popustite, da ne bo imel 'hudiček' mlade. Prijatelj vas bo prijetno presenetil. Povabilo na piknik ob prvem maju pa le sprejmite. Spoznali boste, da je ljubosumje zaradi čudnih govoric odveč.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Pohvale nadrejenega se boste razveselili. Imate veliko elana za novosti, ki sledijo. Pogovorite se z osebami, s katerimi sodelujete, da ne pride do neljubih napak. Za svoje duševno in fizično počutje naredite več med prvomajskimi prazniki. Mlaj v znamenju bika vas bo ob koncu tedna vozil po tirih občutljivosti.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Nekaterih ste se v službi že prav naveličali poslušati. Skrajni čas, da se odpravite vsaj na kratke
prvomajske počitnice. Uredite si finance in ne komplicirajte okoli časa in službenih obveznosti. Mlaj v znamenju bika, ki bo nastopil v nedeljo, vas ne bo šparal. Čutite, da vas bo ljubljena oseba presenetila. Srečni in navdušeni pustite, da ti trenutki trajajo.

Strelec 23.11. do 21.12.

Uporabite vse svoje veščine, da se rešite pasti in nevšečnosti, ki jih nekateri tako skrbno pripravljajo. Poslovne obveznosti boste pravočasno zaključili. Umirite se in si privoščite krajše prvomajske počitnice s počitkom v naravi. Ne dovolite, da bi med vami in partnerjem prišlo do konfliktov, in to zaradi ljubosumja in nevoščljivosti drugih. Mlaj v znamenju bika daje moč in seje negotovost.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Prvomajski prazniki so vam vedno pomenili nekaj posebnega. Speljite načrtovano. Nekaterim se zdi popolnoma samoumevno, da bodo dela opravljena, ne da bi priskočili na pomoč. Tokrat jim delo naložite brez usmiljenja. Zaradi vseh skrbi in še občutljivosti nekaterih zapletov ne bo ne konca ne kraja. Dovolite si malo počitka. Partner vas bo presenečal s posebnimi razvajanji.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Ne pričakujte preveč, da ne bo razočaranja. Nekateri znajo izkoristiti vašo pridnost. Poskrbite, da bo delal še kdo drug, ne samo vi. Komentarji in nezadovoljstva bodo prisotna. Mlaj v znamenju bika bo v nedeljo. Počakajte, da se razburkano morje negativnih kritik umiri. Pogrešate piknik, prijetno zabavo? Čim prej v akcijo.

BIK 21. 4. do 20. 5.

Vaša dobra predvidevanja bodo tokrat rešila poslovne težave. Dodajte še samo malo diplomacije. Tečnobe iz službe pa čim prej pošljite na prvomajski dopust. Na počitek tudi vi ne smete pozabiti. V bližnji prihodnosti vas čaka še nekaj napornih obveznosti. Ljubezen bo v zraku, vendar težavice s tem navdihom ne bodo rešene same.