Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Odločite se ter vpeljite spremembe, ki jih načrtujete. Za vzporedne posle vam bo zmanjkalo časa. To ne pomeni, da niste sposobni stvari izpeljati do konca. Očitno ste si znova naložili preveč. V začetku tedna nadoknadite zamujeno in vse bo kot iz škatlice.

Razen ljudi okrog vas, ki bodo pod vplivom polne lune. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Odpravite se na oddih. Sami sebe boste presenetili s spremembo. Ujeli se boste nasmejane, sproščene in brez zavor. Oseba, o kateri sanjarite že nekaj časa, vas bo povabila na kavo. Nikar ne oklevajte. Za dobro počutje pijte dovolj vode.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Optimistično razmišljanje vas bo držalo v objemu dobre ener­gije. Poslovne naloge opravite v dogovorjenem terminu. Nekaj bo ostalo za obdobje po dopustu. Spremembe, ki so pred vami, bodo na vas vplivale zelo pozitivno. Pogumno zakorakajte novim dogodivščinam nasproti. Ljubezensko zvezo utrdite z malimi pozornostmi.

Drobna pozornost in lepa beseda imata čarobno moč. Vaše telo že prav kriči. Ob koncu tedna si privoščite več spanja in se pustite razvajati. Saj ne bo težko. Krajši izlet do vode vam bo vrnil življenjsko energijo. Ne štejte kalorij. Privoščite si kaj sladkega in slastnega, potem pa na sprehod.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

V zadnjih dneh ste se borili, da ste uspešno opravili delo. Odlično ste izkoristili znanje, optimizem, delovne izkušnje. Uporabljajte isti recept tudi v prihodnje. V ljubezenski zvezi bo veliko nežnih pozornosti, zaljubljenih pogledov in skupnih sanjarjenj. Tokrat bi oba rada drug drugemu narisala ljubezensko pravljico.

Občutljivi sij polne lune bo prisoten. Odpravita se na pustolovski izlet in se ne obremenjujta s skrbmi. Malce lenarjenja bo prijalo. Razvajajte svojo dušo. Zavijte v najbližji nakupovalni center in si privoščite novo garderobo. Na finančnem področju bo malce bolje, zato brž še k frizerju po pričesko.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Na trenutke bo težko verjeti svojim očem. Dogajale se bodo neverjetne spremembe vam v korist. Vse tja do konca tedna postorite načrtovano. Ne obremenjujte se zaradi komentarjev nekaterih. Že iz izkušenj veste, da vedno godrnjajo. Preden se odpravite na dopust, se pogovorite o poslu in financah, saj boste le tako mirni in sproščeni.

Polna luna v četrtek prinaša malo slabše počutje. Se vam ne zdi, da bi morali malce misliti nase? Dobro veste, s čim umirite svojo notranjost. Poletje prinaša čustvene pasti. Za vajino srečo so na voljo različna razvedrila. Ne odlašajte, ampak v akcijo takoj. Morje vabi.

Bik

21. 4. do 20. 5.

V zadnjih nekaj dneh imate občutek, da se v poslih nič ne premakne. Potrpežljivost bo v teh dneh vaš najboljši prijatelj. Dovolj ste ustvarjalni in optimistični, zato nadaljujte načrtovano delo. Izogibajte se prenagljenosti. Imate posebno moč, ki jo znate izkoristiti za doseganje poslovnih uspehov.

Vaša ljubezenska zveza je trdna in polna čustvenih bogastev. Prisluhnite nasvetu srčne osebe, ki je zelo iskrena do vas. Ne bodite ljubosumni in ohranite trezno glavo. Žal v življenju ne more biti vedno vse ustaljeno in kot iz škatlice. Dovolj počitka in gibanja na svežem zraku vam bosta vrnila moči. Ponedeljek je vaš dan.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Pomembno delo se bliža h koncu. Zadovoljstva ne skrivajte. Poslovno potovanje izkoristite tudi za druženje in zabavo. Marsikoga presenetite s svojo izvirnostjo. Optimizem bo v zraku, zato ga izkoristite. Za vaše dobro počutje bodo poskrbeli vaši najdražji, kajti razvajali vas bodo in vi njih. Na opozorila ne odreagirajte arogantno.

Postavljanje zidu ni rešitev, povejte resnico. Od četrtka pa vse tja do srede bo dominirala občutljivost. Polna luna v Kozorogu bo pripomogla k temu, da ste v objemu razdražljivosti. Nikar se ne vračajte na začetek. Izpeljite zadevo do konca, saj vam gre odlično. V nedeljo si privoščite čas zase.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Vsako slabo je za nekaj tudi dobro. Preveč črnogledosti škodi. Čas in razplet dogodkov bosta prinesla pravo sliko. Zagotovo vas bo doletelo navdušenje. Malce boste pristali v nelagodnem položaju, ampak nevšečnosti rešite z vztrajnostjo in potrpežljivostjo. Pričakujete pomoč? Tokrat je ne bo od nikoder.

Ob koncu in začetku tedna boste občutljivi. Polna luna v četrtek vam ne bo dala miru in lagodja. Proste dni preživite v objemu srčne osebe, ki za vas pripravlja prijetna presenečenja. Voda v kakršnikoli obliki bo na vaše počutje vplivala balzamično. Ne razmišljajte o počitnicah, ampak odpotujte, kamor vas vleče.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Sklenite kompromis, hkrati pa se pripravite na počasne premike v poslih. Ne­strpnost okrog vas vam ne bo preveč všeč. Imate vse možnosti, da dokažete svoj prav. Nekdo se bo kljub obilici dela obnašal zelo neodgovorno. Ukrepajte diplomatsko.

Poletje je vaš letni čas. Ne pozabite na rekreacijo in vzemite si več časa za počitek in hobi. Tudi kakšen izlet vam bo prijal. S sabo vzemite svojo sorodno dušo. Nekaj več pozornosti srčne osebe vas bo prepričalo o čustveni naklonjenosti in zvestobi. Prepustite se strastem. Možgančke na pašo, saj so bili zadnje čase preveč obremenjeni.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Uredite vse podrobnosti, ki so nujne za nove poslovne načrte. Čim prej zaključite tudi zahtevnejše naloge, da mirneje odpotujete na zasluženi dopust. Vsega, česar se lotite, bo opravljeno točno tako, kot ste si zastavili.

Svoje finance nadzorujte in ne zapravljajte preveč. Srce si želi čustev in iskrene ljubezni. Prisluhnite si in nikar ne prenašajte nekoga zato, da niste sami. Nekaj sprememb ne bo škodilo. Pokličite, povabite prijateljico kam. Pojdite na obisk, sprejmite povabilo na zabavo in nikar ne iščite vseh mogočih izgovorov. Prijetno bo, nikar ne oklevajte. Kdor riskira, ta profitira. Zavijte k frizerju.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Imate idealne možnosti, da dokončate vsa dela in se pripravite na nova. Navežite stike in se pogovorite o vseh podrobnostih. Ujeli boste zadnji vlak, ampak uspešno. Opravite nujne poslovne poti. S časom bo šlo za nohte. Tako bo vaše počutje boljše in vaši prosti dnevi bodo bolj umirjeni.

Do srčne osebe ne bodite preveč pikri in kritični. V teh poletnih dneh morate bolj zaupati ljubljeni osebi. Res je, da vam bo polna luna nagajala, ampak vsak izgovor je dober, če ga kuža na repu prinese. Sprejmite povabilo na zabavo in se sprostite v objemu dobre družbe. Vitamini in minerali so nujni za dobro zdravje.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Imate še nekaj načrtov, ki jih želite uresničiti. Lotite se jih natančno in premišljeno. Dobra zamisel sodelavca bo tokrat razrešila več nastalih težavic. Vendar za vas ni v tem tednu ravno priporočljivo preve­liko naprezanje.

Soboto in nedeljo namenite svojemu telesu, duši in srčni osebi. Privoščite si vodno kopel, masažo, izlet do jezera ali morja ter iskreno poklepetajte s partnerjem ob prijetni romantični večerji. Izpovejte svoja čustva. Naj vam ne bo nerodno priznati, da ljubite strastno iz srca. Razveselil vas bo nepričakovan obisk. Smeh in radost polepšata ljudi, tudi vas.

Strelec

23.11. do 21.12.

Nenehno delate in ustvarjate. Želite pa si tudi trenutka, ko bodo obveznosti uspešno opravljene. Medsebojni odnosi bodo kritični predvsem v četrtek in petek. Polna luna. Spoznali boste, da so nekateri še bolj občutljivi kot vi. Čas je, da v teh poletnih dneh odklopite skrbi in poskrbite za boljše počutje in ljubezensko zvezo.

Pojavile se bodo čustvene tesnobe. Iskren pogovor, objem, nežnosti, to pomaga. Popeljita se naokrog. Tako boste lažje dočakali načrtovano dopustovanje. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z nepotrebnimi zamerami. Vi bodite pametni in stopite naprej v nove poletne dni.

Preberite še: Prometni hrup je nevaren

Lisa - 27/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 27/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.