Astrološka napoved od 20. 2. 2014 do 26. 2. 2014.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Poskrbite, da vas vaše sanjarjenje popelje na tista pota, kamor vas vleče vaše srce. Nove delovne obveznosti prinesejo tudi neprijetne dogodke. Poskušajte preprečiti najhujše v začetni fazi. Možnosti za uspeh imate. Dovolj ste inteligentni, da najdete prave rešitve. Srčni osebi dovolite, da vas potolaži in razvaja po svoje. Ne bo vam žal. Sprememba in svoboda sta najboljši sopotnici za vašo dušo. Nakupovanja ne izpustite. Z denarjem pa še vedno varčno.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Dosegli ste načrtovano. Ustavite se, preden nadaljujete s poslovnimi načrti. Pretiravanje z vašo dobroto vas lahko drago stane. Pripravite nekaj novega in koristnega za ljudi okoli sebe. Drobnemu nasvetu je vredno prisluhniti. Partner bo iskren in pozoren. Veseli boste ob prijetni novici. Tokrat bodo izbrali vas, da pripravite presenečenje. Ne skrbite, saj vam dobrih idej nikoli ne zmanjka. Za dobro počutje pa na sonce in svež zrak. Bele strmine mamljivo vabijo. Lepo bo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Če boste pričakovali preveč, bo sledilo razočaranje. V odnosu z ljudmi lahko naletite na nesoglasje. Bodite umirjeni in se ne ozirajte na grobe besede, ki bodo izrečene. Zanesite se nase in se poglobite v inte­lektualno delo. Ob koncu tedna več počivajte in izkoristite zabavo za klepet s prijatelji. Poskrbite, da bodo urice v družbi z vašo ljubljeno osebo romantično zaljubljene. Čustva so globoka, zaradi zadnjega krajca v znamenju strelca pa precej občutljiva in ranljiva.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Pred vami je teden, ko se boste vsega lotili z veliko vnemo. Usklajevanja prinašajo dobre rezultate. Uresničite zasnovane načrte in ne odlašajte več z uvajanjem novosti. Pospravite vse, kar vam že dlje časa najeda živce. Če se boste želeli dobro počutiti, bodite aktivni in tudi telesna ljubezen bo pravi bal­zam za vaju oba. Pustite se zapeljati in nežno crkljati. Ob nastopu zadnjega krajca pričakujte preizkušanja na vsakem koraku. V denarnici bo stanje malo boljše.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Sprijaznite se z dejstvom, da vedno ne gre vse po načrtih. Hladnost nekaterih enostavno prezrite. S svojo dobrodelnostjo in sočutjem boste kos nastalim situacijam. V prostih dneh bo počutje dobro. Ne poza­bite se gibati na svežem zraku. Z izbrano dieto nadaljujte tako, kot ste načrtovali. Vaš želodček je še vedno občutljiv. Z romantičnostjo po vaše pričarajte ljubezensko zadovoljstvo. Nemir ob koncu tedna balzamirajte z dejavnostmi, ki vas sproščajo.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Zvezdice za vas rišejo prijetna presenečenja. Polni boste idej, tako da se bodo skupni cilji in poslovne naloge odvijale brez večjih zatikanj. Finance boste izvlekli iz rdečih številk, kar bo za vas nova odskočna deska. Izkoristite svojo intuicijo in presenetite najbližje s posebnim dogodkom. Čustveno občutljivo zaradi zadnjega krajca v znamenju strelca. Odpravite se po nakupih. Čas je, da si privoščite nekaj za dušo. Na razprodajah ste dobrodošli. Gibajte se in jejte zdravo.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Spremembe pri delu vas potiskajo v premišljenost. Potrebovali boste pomoč sodelavcev. S pozitivnim odzivom vas za spremembo presenetijo. Resnično si ne nalagajte preveč. Preveliki psihofizični napori niso ravno dobrodošli za vaše telo. V ljubezni se vam bo uresničila skrita želja. Predajte se globini romantičnih čustev in zaupajte partnerju. Z roko v roki pojdita tja, kjer kraljuje zimska pravljica. Dvome in nezaupanje pustite v ozadju. Kam gre denar, dobro premislite.

Devica

24. 8. DO 22. 9.

Melanholičnost in črnogledost na stran. Od ponedeljka do srede kljub natrpanosti uredite poslovne uradnosti. Hiter razvoj dogodkov v pozitivne smeri vas osrečijo. Seveda mencanja mevžastega ne prenesete. Bodite malce potrpežljivi, prilagodljivi in poslušni. Uspe vam velik poslovni načrt, temu sledi še dober zaslužek. V prostih dneh se umirite, privoščite si več spanja. Uživajte v objemu najdražje osebe. Se vam ni posvetilo, da vas pogreša?. Izlet bo prijal obema.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Odprte so idealne možnosti, da uvedete poslovne spremembe in vključite ljudi, ki želijo izkazati svoje sposobnosti. Zapletenih dogodkov ne vzemite preveč osebno. S kritiko previdno. Najprej se pogovorite o vsem. Živahen vpliv zadnjega krajca odpira trenutke romantičnih in občutljivih trenutkov. Posvečanje drug drugemu bo kot pravi balzam za vajini zaljubljeni duši. Ne pretiravajte s strogostmi do sebe, jeze pa se izognite. Uredite vse ob svojem času.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Do konca tedna so zvezde z vami. Nemir bo v zraku. Intenzivno boste vrtali v detajle toliko časa, da bodo rešene vse težave. Nove pogodbe in dobri posli so pred vrati. Lotite se vsega premišljeno. Veselja ne skrivajte. Vaši najdražji bodo ponosno radostni vseh vaših uspehov. Trenutki zveste ljubezni na vas vplivajo zelo pomirjajoče. Le kdo bi se upiral nežnostim, romantiki, iskreni ljubezni zvestega partnerja. Ste se vprašali, kaj si želite? Morda samo to, da bi trajalo? Uživajte.

Strelec

23.11. do 21.12.

Nenadne spremembe vam ne bodo ugajale. Lotite se nalog postopoma in s povečano mero natančnosti. Drzni in pogumni. Tako tečnežem zaprete usta. Možnosti, da končno zaključite posebno nalogo, so tu. Partnerju povejte nekaj močnih na račun njegovega čudnega obnašanja. Ne skrivajte razočaranja. Ob koncu tedna je zadnji krajec v vašem znamenju. Ukradeni trenutki samo za vas? Ne razmišljajte, ampak v akcijo. Pedikura, manikira, masaža ...

Lisa - 9/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 9/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.