Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

V poslovnih dogovorih in pogodbah ni ravno enostavno požeti uspeha. Vam bo to v tem tednu uspelo. Skromnost je lepa čednost, ampak zdaj si lahko privoščite več. Finance boste uredili. Če želite na zdrav način izgubiti kakšen kilogram, se več gibajte. Sladkim razvadicam se raje odpovejte. Zaljubljenost je nekaj čarobnega. Prepustite se toku toplih majskih dni. Prvi krajec seje občutljivost. Sprejmite povabilo na piknik. Nova simpatija je na vidiku. Po pameti, da ne bo težav.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Dobre energije bo dovolj, težav pa tudi. Domiselnosti bo na pretek. V naslednjem tednu začnite s polno paro premikati delovne obveznosti. Vendar premislite dobro, preden sprejmete nove naloge. Bolje bo, da se držite že utečenih receptur. Ponedeljkov prvi krajec bo nad vas pripeljal oblak čustvene občutljivosti. Dvomite? Raje se pogovorite. Ne vihajte noska, ker ste nekaj negotovosti zasejali tudi vi. Za boljše počutje bo treba narediti več.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

V službi se zadržite nekaj ur dlje, da bodo vsa dela opravljena tako, kot hočete vi. Ne čudite se, če počutje ne bo briljantno. Prvi krajec v devici ima moč nad vami. Ob koncu tedna vam je vesolje naklonjeno. Izkoristite dane priložnosti maksimalno v svojo korist. Uravnovesite notranje napetosti tako, da si privoščite vse, kar vas sprošča. Naklonjenost partnerja vas bo omehčala in zazibala v romantično vzdušje. Obiščite prijetno prireditev. Družba bo zelo zanimiva.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Nakopičilo se vam je veliko dela. Bolje bo, da nekatere obveznosti prestavite na začetek prihodnjega tedna. Čustveno občutljivi in nervozni boste za vsako malenkost. Bodite bolj zaupljivi do sebe. Z denarjem previdno, kajti dolg, ki ga imate, bo treba poravnati. Veliki načrti in polna mera optimizma prinesejo svetlejše dni. Z dobro voljo se premika nemogoče. Čas je, da sebi nekaj privoščite. Obisk pri frizerju in morda kakšno novo oblačilo. Kaj pravite?

Bik

21. 4. do 20. 5.

V zadnjem času ste si namenili premalo razvajanj. Razdajali ste se za druge, delali do poznih ur, skrbno opravili poslovne obveznosti. In se še čudite, zakaj ste utrujeni? Od poslovnih partnerjev ne pričakujte preveč. Niso vsi tako konkretni kot vi. Izberite prijetno lokacijo, kjer se lahko odklopite od vsakdanjika. Prvi krajec v ponedeljek vam zna ponagajati. Privoščite si dovolj spanja in martinčkanja na sončku. Ne izgubljajte živcev po nepotrebnem.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Merkur je vaš zaščitnik, zato se pogovorite vse, kar že dlje časa odlašate. Posli nemoteno tečejo naprej. Vendar ne pozabite v prostih dneh na zabavo in sprostitev. Izrazite svojo domiselnost. Naj vas presenečeni obrazi ne motijo in tudi besede kritike ne. Zanesite se nase, kajti intuicija vam daje prave odgovore. Zvestoba vašega partnerja? Ste v dvomih? Prvi krajec v devici bo polnil glave. Privoščite si nekaj za dušo. Vaš čas je tukaj.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Izkoristite zadnje priložnosti, da pozneje ne bo obžalovanja. Ob koncu tedna se posvetite svojemu zdravju. Poskrbite, da uživate dovolj sveže zelenjave in sadja. Pijte vodo, bodite v gibanju. Pričakovani denar bo, vendar ne zapravljajte. Upoštevajte nasvet. Ne mislite, da vam ne bodo naložili še več in še odgovorneje. Sreda je vaš dan, ko pomembnosti zlahka speljete do konca. V ljubezni nekaj nesporazumov. Pogovorite se čim prej.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Zdaj je primeren čas, da v službi poveste, kaj vas moti. Reševanje problemov, ki so se v majskih dneh pojavili v vašem poslovnem svetu, niso ravno mačji kašelj. Za povrhu vaš partner pričakuje, da boste malce ustavili hitre konje in se ljubeznivo posvetili svoji zvezi. Ob koncu tedna si privoščita razvajanja. Ucvrita jo do morja, jezera, reke. Čudovito bo. V začetku tedna pa nikar z glavo skozi zid. Prvi krajec bo nagajal. Včasih žal ne gre vse kot po maslu.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Težav ni ne konca ne kraja. Končno boste našli pravo rešitev za nastalo poslovno zmešnjavo. Najboljši dan je sreda. Tudi vas bo doletela občutljivost. Prvi krajec je v vašem znamenju. Partner vas bo prijetno presenečal z drobnimi pozornostmi. Prav nič ne bo narobe, če izrazite sočutje in razkrijete vsaj malo svojih čustev. Kot oseba, rojena pod soncem device, potrebujete spremembe, zato si privoščite kaj za dušo. Prerojeni, navdušeni in polni pozitivizma korakajte naprej.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Posli se bodo hitreje odvijali, kot ste načrtovali. Za zapravljanje se denarnica napolni. Kaj pa ljubezen v maju? Sanjarjenje je dovoljeno. Mesec cvetja je, bodite zaljubljeni. Ideja vaše prijateljice vas bo presenetila. Za spremembo v pozitivno smer. V prostih dneh si naberite novih moči za nove izzive. Pri prehrani previdno, ker vaš želodec ne prenese vsega. Dieta ali post? Izbira je vaša. Razdražljivost bo prisotna v ponedeljek, ob nastopu prvega krajca v devici.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Nekaj lepih majskih dni je pred vami. Življenje se bo v vseh smereh odvijalo, kot ste si vi želeli. Vzemite si trenutke zase, preženite trenutke slabšega počutja z gibanjem v naravi. Bližnje po svoje razvajajte. Ljubezen in nežnost najdražje osebe bosta pregnali morebitne dvome. Kaj hitro z užitkom pristaneta v objemu majske romantike. Četrtek, sobota in sreda so vaši dnevi. S prizadevanjem lahko rešite zapletene službene obveznosti. Kar pogumno.

Strelec

23.11. do 21.12.

Tokrat se vprašajte, ali ste dovolj časa namenili sebi in svojemu počutju. Lahko meditirate ali uživate na toplem majskem soncu. Tako boste našli svoj notranji mir. Za vaše obveznosti in poslovne podvige je najugodnejši dan petek. V čustvenem svetu se boste znašli v objemu občutljivega prvega krajca. Dvomov ne potencirajte, raje se pogovorite. Z močno voljo se vse uredi. Ne boste obubožali, če si privoščite nekaj za dušo. Novice se boste razveselili.

Lisa - 21/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 21/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.