Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Včasih se je treba varovati tudi lastne strogosti. Poletje je v razcvetu, zacvetite tudi vi. V prostih dneh se spočijte in dobro naspite. V začetku tedna vas bodo zajele energije kozoroga, saj bo luna v vašem znamenju. Posli vam bodo šli dobro od rok. Pogovorite se o vsem, kar vas je zapeljalo v dvome. Uspelo vam bo razčistiti poslovne nejasnosti.

Kar vas mika v bližnji izložbi nakupovalnega centra, si privoščite. Zablestite v novi podobi. Srčna oseba vas bo zapeljevala, kot že dolgo ne. Prepustite se nasladi ljubezni in ne iščite praznih izgovorov. Dobre novice vrnejo nasmeh na obraz. Denar bo.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Izkoristite svojo inteligenco, optimizem, delovne izkušnje. Nekaj problemčkov žal morate razrešiti sami. V ljubezenski zvezi bodo prevladovale nežne pozornosti, ki se jih ne boste branili. Romantična čustva bogatijo vajin ljubezenski svet. V prostih dneh poskrbite za več gibanja na zraku, če ste na dopustu, plavajte kot ribice.

Na soncu se pa nikar ne cvrite. Uživajte v masažah in drugih razvajanjih, ki jih imate na razpolago. Z denarjem bolj varčno, da prehitro ne izpraznite denarnice. Obvezno sprejmite povabilo na zabavo, kajti noro bo in nepozabno. Premaknite in spremenite vse tisto, česar ste se naveličali.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Ne prehitevajte z negativnimi sklepanji. Raje petkrat premislite vsebino pogovora, preden koga po krivem obsodite. Spoznali boste, da vam nekdo resnično želi dobro. Proti koncu tedna vas bo objela občutljivost predvsem v partnerskem odnosu. Zato lahko krivite petkov prvi krajec, ki vam bo nagajal vsepovsod.

V objemu ljubljene osebe bo počutje mirnejše in manj stresno. Čutnost, užitki in romantika s srčno osebo imajo čudežno moč. Ne bodite preveč strogi do sebe, ko gre za rekreacijo in telesno težo. S pretiravanji si boste odkrhnili dobro zdravje. Torej bodite zmerni. Prijetno sporočilo vam bo polepšalo poletne dni. Radovednost.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Na vseh delovnih področjih bo vse potekalo tako, kot je treba. Vaš sijaj v očeh bo dokaz, da kljub stresnim okoliščinam vztrajate in veste, da ste se pravilno odločili. Opravite nakup, vendar še vedno previdno z denarjem. Ognite se kreditu in izposojanju. Tudi v ljubezenski zvezi vas bo ob koncu tedna objela harmonija.

Luna v škorpijonu prinaša strast in romantiko. Če si želite ljubezni, si ustvarite varen, romantičen kotiček v zavetju doma. V začetku tedna previdno z zamerami in jezo. Počakajte, da neurje besed odpluje mimo. Telovadite in bodite v gibanju. Kakšen dan namenite samo sebi. Povabilo bo mikavno.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Se vam ne zdi, da ste vsako leto hujši? Ko bodo drugi uživali na počitnicah, boste vi delali s polno paro. Majhna napaka in vse se bo znova zrušilo na vašo glavo. Zdaj res ni čas za grizenje nohtov. Ponosno stojte za tem, kar ste postavili. Vztrajajte. Na ljubezenskem področju je čas za spremembe.

Nova poznanstva odpirajo vrata novi ljubezenski zvezi. Prisluhnite notranjim željam in se prepustite prijetnostim. Petkov prvi krajec bo zamajal vaše počutje. Privoščite si poletna razvajanja in se osvežite s kopanjem v morju ali bazenu. Na zabavi si dajte duška. Težko se odrečete dobri hrani. Uživajte v vsem, kar vam življenje prinaša.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Preden greste na zaslužene počitnice, hočete, da je vse v najlepšem redu. Nikar ne pretiravajte, ker ste z energijo že na nitki. Uredite vsako stvar od zahtevanega in ostanite mirnih živcev. Veliko sproščenega druženja, dogajanja, sprememb in balzamičnih trenutkov je pred vami. Šport je odlična izbira za sprostitev: hoja, plavanje ali pa kar meditiranje v naravi.

Tako bo izpuhtela marsikatera odvečna kalorija, s katero bi se znali obremenjevati. V ljubezni ste igrivi, romantični in spogledljivi. Razvajajte bližnje in oni bodo razvajali vas. V resnejše debate se ne spuščajte, da ne pride do neljubih srečanj s težavami. Izbirajte trenutke.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Ker ste se dela lotili čisto neobremenjeni, bodo leta zaključena prej, kot ste si zastavili. Dobro se počutite ob načrtovanju finančnih zadev. Bodite dovolj varčni, da ne boste med dopustom obremenjeni še s tem. Luna v škorpijonu vas bo zibala v romantične večere in čustvene občutljivosti.

Prijeten obisk vam bo polepšal proste poletne dni. Za boljše počutje morate poskrbeti sami. Popestrite dneve z več športnih dejavnosti, meditirajte in zdravo jejte več sadja in zelenjave. Za vse tisto, kar ste obljubili srčni osebi, je zdaj pravi čas, da izpolnite. Bodite to, kar ste. Sprenevedanje ne prinese nič dobrega.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Poletno srečanje s prijatelji prinese odlično počutje. Naklonjenost osebe, ki vam je že dlje všeč, se bo nenadoma pojavila pred vašimi očmi. Ne pričakujte poslovanja brez zapletov. Dovolj so vas založili z delom. Stresnim dogodkom se raje izognite. Drzno se spustite v razreševanje in kaj hitro bodo stvari na svojem mestu.

Vaša čustvena odkritost bo očarala srčno osebo. Vikend izkoristite za druženje v dvoje. Umirite se in razvajajte svojo sorodno dušo tako, kot znate vi. Po levje. Malce posta in meditacije prinaša boljše psihično in fizično počutje. Odpravite se na izlet in nikar se prehitro ne vračajte domov.

Devica

24. 8. do 22. 9.

V službi bodite bolj previdni v zadnjih julijskih dneh, da vam pred dopustom ne zakuhajo kakšne pikantne godlje. Od vas zahtevajo maksimalno. Vse hočete postoriti sami. Ne bo preprosto, vendar učinkovito in najboljše. Nov mesec začnite z vlaganjem v svoje zdravje.

Temu primerno bo tudi vaše počutje. Uspelo vam bo presenetiti srčno osebo. Tokrat vaša ljubezen ne bo skrivala navdušenja. Ne iščite izgovorov in sprejmite povabilo na prijetno zabavo. Sprememba okolice vas bo napolnila s pozitivno energijo. Nekaj drobnih sprememb prinesite v svoj dom. Vaš dan je sobota. Strast bo v zraku!

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Imate idealne možnosti, da s pogajanji dosežete zastavljene cilje. Če vas bo kaj jezilo, se zadržite pikantnih komentarjev. Pri štetju denarja bodite bolj pozorni. Na pragu so počitnice in le poskrbite, da boste brez velikih skrbi zaplavali v morje. Do srčne osebe ne bodite preveč nezaupljivi.

V teh poletnih dneh privoščite sebi in partnerju prijetnosti. Naj vas petkov prvi krajec ne potisne v negativna razmišljanja. Veliko bolje bo, da se lotite prenovitve življenjskega prostora. Nekaj stvari je res za staro šaro. Še pri zdravju in počutju se vam dobro piše, če tokrat resnično prisluhnete svoji duši.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

V poslih vam bo zmanjkovalo časa, zato si pokličite pomoč. Ni vam namenjeno, da bi vas sodelavec pustil na cedilu. Očitno ste si znova naložili preveč dela. V začetku tedna boste z dogovarjanjem pripravili teren za načrtovane novosti. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Navajate se na poletno ležernost.

Kdo pa se ne razvaja rad v družbi ljubljene osebe. Romanca v dvoje bo balzam za dušo. Le glejte, da vas ljubezen in strast ne potisneta v čudno ljubosumje. Zaupajte. Bodite v gibanju in se držite obljube, ki ste si jo zadali pred poletjem. Razvajajte se malo z nakupovanjem ali pa zavijte v bližnji kozmetični salon.

Strelec

23.11. do 21.12.

Dogodek ob koncu tedna vam prinaša veselje. Navdušili boste vse okoli sebe. Ponujena vam bo odlična priložnost ustvarjanja in sodelovanja. Omilite strogosti do bližnjih. O vaših sposobnostih nikakor ne dvomijo. Nadaljujte optimistično. Počutje bo poletno, polno pozitivne energije. Še dodatno pa v soboto in nedeljo izkoristite dobre aspekte planetov in si naberite novih moči.

Pijte več vode, se držite diete in telovadite. Tako bo manj negativnih razmišljanj. Ljubljena oseba vas resnično pogreša in bi želela biti več v vašem objemu. Privoščita si še več trenutkov v dvoje. Strasti in čarobni ljubezni se ne izplača upirati.

Lisa - 30/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 30/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.