Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Poskrbite, da vas vaše sanjarjenje popelje na tista pota, kamor vas vleče vaše srce. Nove delovne obveznosti prinesejo tudi neprijetne dogodke. Poskušajte preprečiti najhujše v začetni fazi. Možnosti za uspeh imate. Dovolj ste inteligentni, da najdete prave rešitve. Srčni osebi dovolite, da vas potolaži in razvaja po svoje. Ne bo vam žal. Spremem­ba in svoboda sta najboljši sopotnici za vašo dušo. Nakupovanja ne izpustite. Z denarjem pa še vedno varčno za zdaj. Ste prepričani, da je to to?

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Dosegli ste načrtovano. Zasluženo se malce ustavite, preden nadaljujete poslovne načrte. Pretiravanje z vašo dobroto vas lahko drago stane. Pripravite nekaj novega in koristnega za ljudi okoli sebe. Drobnemu nasvetu je vredno prisluhniti. Partner bo iskren in pozoren. Veseli boste ob prijetni novici. Tokrat bodo izbrali vas, da pripravite prijetno presenečenje. Ne skrbite, saj vam dobrih idej nikoli ne zmanjka. Za dobro počutje pa na sonce in svež zrak. Bele strmine mamljivo vabijo. Lepo bo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Če boste pričakovali preveč, bo temu sledilo razočaranje. V odnosu z ljudmi lahko naletite na nesoglasje. Bodite umirjeni in se ne ozirajte na grobe besede, ki bodo izrečene. Zanesite se nase in se poglobite v intelektualno delo. Ob koncu tedna več počivajte in izkoristite zabavo za klepet s prijatelji. Poskrbite, da bodo urice v družbi z vašo ljubljeno osebo romantično zaljubljene. Čustva so globoka, zaradi zadnjega krajca v znamenju strelca pa precej občutljiva in ranljiva. Valentinovo.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Pred vami je teden, ko se vsega lotite z veliko vnemo. Usklajevanja in dogovarjanje prinašata dobre rezultate. Izvedite zasnovane načrte in ne odlašajte več z uvajanjem novosti. Pospravite vse, kar vam že dlje časa najeda živce. Če se boste želeli dobro počutiti, bodite fizično aktivni in tudi telesna ljubezen bo pravi balzam za vaju. Pustite se zapeljati in nežno crkljati. Ob nastopu zadnjega krajca pričakujte preizkušanja na vsakem koraku. V denarnici bo stanje malo boljše.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Sprijaznite se z dejstvom, da vedno ne gre vse po načrtih. Hladnost in nedostopnost nekaterih enostavno prezrite. S svojo dobrodelnostjo in veliko mero sočutja boste kos nastalim situacijam. V prostih dneh bo počutje dobro. Ne pozabite se gibati na svežem zraku. Z izbrano dieto nadaljujte, kot ste načrtovali. Vaš želodček je še vedno občutljiv. S svojo romantičnostjo boste pričarali ljubezensko zadovoljstvo. Valentinova romanca. Nemir ob koncu tedna balzamirajte z dejavnostmi, ki vas sproščajo.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Zvezdice v tem tednu za vas rišejo prijetna presenečenja. Polni boste idej in ustvarjalnosti, tako da se bodo skupni cilji in poslovne naloge odvile brez večjih zatikanj. Finance boste izvlekli iz rdečih številk, kar bo za vas nova odskočna deska. Izkoristite svojo intuicijo in presenetite najbližje s posebnim dogodkom. Zaradi zadnjega krajca v znamenju strelca bo čustveno občutljivo. Odpravite se po nakupih. Čas je, da si privoščite nekaj za dušo. Na razprodajah ste dobrodošli. Gibajte se in jejte zdravo.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Nenadne spremembe pri delu vas bodo potisnile v posebno premišljenost. Potrebovali boste pomoč sodelavcev. S pozitivnim odzivom vas bodo za spremembo presenetili. Resnično si ne nalagajte preveč. Preveliki psihofizični napori niso ravno dobrodošli za vaše telo. V ljubezni se vam bo uresničila skrita želja. Predajte se romantičnim čustevom in zaupajte. Z roko v roki pojdita tja, kjer kraljuje zimska pravljica. Dvome in nezaupanje pustite v ozadju. Dobro premislite, kam gre denar. Za valentinovo podarite pozornost.

Devica

24. 8. DO 22. 9.

Melanholičnost in črnogledost dajte na stran. Od ponedeljka do srede kljub natrpanosti uredite pomembne poslovne uradnosti. Hiter razvoj dogodkov v pozitivni smeri vas bo osrečil. Seveda mencanja mevžastega ne prenesete. Bodite malce potrpežljivi, prilagodljivi in poslušni. Uspel vam bo veliki poslovni načrt, temu pa sledi še dober zaslužek. V prostih dneh se umirite, privoščite si več spanja. Uživajte v objemu najdražje osebe. Se vam ni posvetilo, da vas pogreša? Izlet v naravo bo obema prijal.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Odprte so idealne možnosti, da uvedete poslovne spremembe in vključite ljudi, ki želijo izkazati svoje sposobnosti. Zapletenih dogodkov ne vzemite preveč osebno. S kritiko previdno. Naj­prej se o vsem natančno pogovorite. Živahen vpliv zadnjega krajca odpira trenutke romantičnih in občutljivih trenutkov. Posvečanje drug drugemu bo kot pravi balzam za vajini zaljubljeni duši. Ne pretiravajte s strogostmi do sebe, jeze pa se na daleč izognite. Vse boste uredili ob svojem času.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Do konca tedna so zvezde z vami. Nemir bo v zraku. Intenzivno boste vrtali v detajle toliko časa, da bodo rešene vse težave. Nove pogodbe in dobri posli so pred vrati. Lotite se vsega premišljeno. Veselja ne skrivajte. Vaši najdražji bodo ponosno radostni vseh vaših uspehov. Trenutki zveste ljubezni na vas vplivajo zelo pomirjajoče. Le kdo bi se upiral nežnostim, romantiki, iskreni ljubezni zvestega partnerja. Ste se vprašali, kaj si želite? Morda samo to, da bi trajalo!? Uživajte ob valentinčku.

Strelec

23.11. do 21.12.

Nenadne spremembe vam ne bodo preveč ugajale. Lotite se delovnih nalog postopoma in s povečano mero natančnosti. Drzni in pogumni. Tako boste tečnežem zaprli usta. Možnosti, da končno zaključite posebno nalogo, so tu. Partnerju povejte nekaj močnih na račun njegovega čudnega obnašanja. Ne skrivajte razočaranja. Ob koncu tedna je zadnji krajec v vašem znamenju. Ukradeni trenutki samo za vas? Ne razmišljajte, ampak v akcijo. Pedikura, manikira, masaža, valentinov ples ... in še kaj.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Ob koncu tedna se pustite razvajati. Vaši najdražji so v velikem pričakovanju prijetnega. Skupni trenutki bodo nepozabni. Starih zamer ne pogrevajte. Kar je bilo, je bilo. Pomembna je zvestoba. Kaj pa zdravje? Bodite v gibanju ali pa se namakajte v dišeči kopeli. Sproščanje balzamira vaše živčke. Finančne zaplete rešujte sproti. Pozitivne energije in poslovnih možnosti bo toliko, da se mirne duše lotite zahtevnih opravil. Nervozneži bodo jadrali okoli vas. Potrpežljivost je božja mast. Valentinček vas preseneti.

Lisa - 7/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 7/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.