Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Pridni ste kot mravljica, zahtevni in resni kot kozorog. Včasih se je treba izogniti lastne strogosti. Poletje je v razcvetu. Zacvetite tudi vi. V prostih dneh se spočijte in dobro naspite. Ob koncu tedna vas zajamejo energije škorpijona. V zraku bo ljubosumje ... tudi kakšna črnogledost lahko potrka na vrata.

Pogovorite se o vsem, kar vas spravlja v dvome. Nikar si samo ne ogledujte tistega, kar vas mika v bližnji izložbi nakupovalnega centra, ampak si privoščite. Blesteli boste v novi podobi. Srčna oseba vas bo zapeljevala tako, kot že dolgo ne. Prepustite se nasladi ljubezni in ne iščite za nos privlečenih izgovorov.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Izkoristite svojo inteligenco, optimizem in delovne izkušnje. Nekaj poslovnih problemčkov razrešite sami. V ljubezenski zvezi bodo prevladovale nežne pozornosti, katerim se ne bo mogoče upreti. Romantična čustva obogatijo vajin ljubezenski svet. V prostih dneh poskrbite za več gibanja na zraku, če ste na dopustu blizu vode, čim več plavajte.

Na soncu se pa nikar ne cvrite. Uživajte raje v drugih razvajanjih. Z denarjem malce bolj varčno, da prehitro ne izpraznite denarnice. Obvezno se udeležiti zabave, kajti noro bo in nepozabno. Spremenite vse, česar ste se naveličali. Dobra volja je najbolja, ne pozabite!

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Z negativnimi sklepanji si ne prinesete mirnega dne. Raje petkrat premislite vsebino pogovora. Spoznate, da vam nekdo resnično želi dobro. Proti koncu tedna boste občutljivi predvsem v partnerskem odnosu. Za to bo poskrbel sredin prvi krajec v znamenju tehtnice. Nekdo vam bo nagajal na vsakem koraku.

V objemu ljubljene osebe bo počutje mirnejše in manj stresno. Čutnost, užitki in romantika s srčno osebo imajo čudežno moč. Ne bodite preveč strogi do sebe, ko gre za rekreacijo in telesno težo. S pretiravanji si boste odkrhnili dobro zdravje. Torej bodite zmerni. Prijetno sporočilo vam polepša poletne dni. Darilo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Na vseh delovnih področjih bo vse potekalo tako, kot je treba. Vaš sijaj v očeh bo dokaz, da kljub stresnim okoliščinam vztrajate in veste, da ste se pravilno odločili. Opravite nakup, vendar še vedno previdno z denarjem. Ognite se posojilu in izposoji. Tudi v ljubezenski zvezi vas ob koncu tedna objame harmonija.

Luna v škorpijonu prinaša strast, v tehtnici pa romantiko. Če ste željni ljubezni, si ustvarite varen, romantičen kotiček v zavetju doma. Previdno z zamerami in hitro jezo. Počakajte, da neurje besed odpluje mimo. Telovadite in bodite v gibanju. Kakšen dan namenite samo sebi. Povabilo prijatelja bo mikavno. Ne komplicirajte.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Se vam ne zdi, da ste vsako leto hujši? Ko bodo drugi uživali na počitnicah, boste vi delali s polno paro. Majhna napaka in vse se bo ponovno zrušilo na vašo glavo. Zdaj res ni čas za grizenje nohtov. Ponosno stojte za tem, kar ste postavili. Vztrajajte. Na ljubezenskem področju je čas za spremembe.

Nova poznanstva odpirajo vrata novi ljubezenski zvezi. Prisluhnite srčnim željam in se prepustite prijetnostim. Sredin prvi krajec bo zamajal vaše počutje. Privoščite si poletna razvajanja in se osvežite s kopanjem v morju ali bazenu. Na zabavi si dajte duška. Težko se odrečete dobri hrani. Uživajte brez zavor, tako kot znate le vi.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Veliko obveznosti ste si nakopali za poletni čas. Nikar ne pretiravajte, ker ste z energijo že na nitki. Uredite vsako stvar in ostanite mirnih živcev. Veliko sproščenega druženja, dogajanja, sprememb in balzamičnih trenutkov je pred vami. Šport je odlična izbira za sprostitev: hoja, plavanje, meditiranje v naravi.

Tako bo izpuhtela marsikatera odvečna kalorija, s katero se vi znate obremenjevati. V ljubezni ste igrivi, romantični in spogledljivi. Bližnji vas bodo razvajali. Prijetno bo, predvsem vam bo toplo pri srcu. V resnejše debate se ne spuščajte, da ne pride do neljubega prepiranja. Luna v škorpijonu seje ljubosumje.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Ker ste se dela lotili čisto neobremenjeni, bodo zaključena prej, kot ste pričakovali. Premišljeno ob načrtovanju financ, seveda bodite varčni še v prihodnje, da ne boste med dopustom obremenjeni še s tem. Prvi krajec v tehtnici vas bo zibal v romantične večere in čustvene občutljivosti.

Prijeten obisk vam bo polepšal poletne dni. Za boljše počutje poskrbite sami. Popestrite dneve s športnimi dejavnostmi in zdravo jejte. Partnerstvo? Zdaj je pravi čas, da vse tisto, kar ste obljubili srčni osebi, izpolnite. Bodite to, kar ste. Sprenevedanje ne prinese ničesar dobrega. Strah? Le zakaj? Pogumno naprej.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Poletno srečanje s prijatelji prinese prijetne dogodivščine. Naklonjenost osebe, ki vam je že dlje všeč, se bo poglobila. Kaj pa delo? Ne pričakujte poslovanja brez zapletov. Dovolj so vas obremenili z obveznostmi. Stresnim dogodkom se raje izognite. Drzno se spustite v razreševanje in kaj hitro bodo stvari na svojem mestu.

Vaša čustvena odkritost bo očarala srčno osebo. Vikend izkoristite za druženje v dvoje. Umirite se in razvajajte svojo sorodno dušo tako, kot znate vi. Po levje. Malce posta in meditacije prinaša boljše psihično in fizično počutje. Odpravite se na izlet in se nikar prehitro ne vračajte domov. Saj si znate privoščiti.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Bodite pozorni pri poslovanju. Nekdo nima prav poštenih namenov. Seznanjen je z informacijami, ki bi morale ostati v poslovnih skrivnostih. Od vas bodo zahtevali maksimalno. Vse postorite sami. Ne bo preprosto za vas, vendar najboljše za prave poslovne rezultate. V tem tednu začnite vlagati v svoje zdravje.

Temu primerno bo tudi vaše počutje. Uspelo vam bo presenetiti srčno osebo. Tokrat vam ljubezen ne bo skrivala navdušenja. Ne iščite izgovorov in sprejmite povabilo na prijetno zabavo. Sprememba okolice vas bo napolnila s pozitivno energijo. V svoj dom vnesite nekaj drobnih sprememb. Stopite do frizerja.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Imate idealne možnosti, da s pogajanji dosežete zastavljene cilje v poslih. Če vas bo kaj jezilo, se zadržite pikantnih komentarjev. Pri štetju denarja bodite pozornejši. Na pragu so počitnice in le poskrbite, da brez velikih skrbi zaplavate v morje. Do svoje srčne osebe ne bodite preveč nezaupljivi.

V teh poletnih dneh privoščite sebi in svojemu partnerju prijetnosti. Naj vas sredin prvi krajec ne potisne v negativna razmišljanja. Veliko bolje bo, da se lotite pospravljanja življenjskega prostora. Nekaj stvari je res za staro šaro. Še na zdravju in počutju se vam dobro piše, če resnično prisluhnete svoji duši. Presenečenje.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Da bi opravili vsa dela, bo zmanjkovalo časa, zato si pokličite pomoč. Ni vam namenjeno, da bi vas sodelavec pustil na cedilu. Očitno ste si znova naložili preveč. V začetku tedna boste z dogovarjanjem pripravili teren za načrtovane novosti. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Kaj hitro se boste navadili na poletno ležernost.

Kdo pa se ne razvaja rad v družbi ljubljene osebe. Romanca v dvoje vedno prija. Le glejte, da vas ljubezen in strast ne potisneta v ljubosumje. Zaupajte. Bodite v gibanju in se držite obljube, ki ste si jo zadali pred poletjem. Razvajajte se z nakupovanji ali zavijte v bližnji kozmetični salon.

Strelec

23.11. do 21.12.

Prepustite se navdihu in naključju. Presenetite vse okoli sebe. Ponujena vam bo odlična priložnost sodelovanja. O vaših sposobnostih nikakor ne dvomijo, ampak vseeno prisluhnite dobremu nasvetu. Nadaljujte optimistično. Počutje bo poletno, polno sončne energije. Še dodatno pa v četrtek izkoristite dobre aspekte Lune z Venero. Naberite novih moči.

Pustite neprijetnosti v preteklosti, kajti vaših pet minut še pride. Pijte več vode, držite se svojih zaobljub, gibajte se in migajte. Ljubljena oseba vas resnično pogreša. Potrudite se, da bo večkrat v vašem nežnem objemu. Privoščita si norčije. Veselo bo.

Lisa - 26/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 26/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.