Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Kadar imate službeno prenatrpan urnik, se vam vedno nekaj zatakne v partner­skem odnosu. Kritično stanje zgladite z izletom v neznano. Maksimalno se posvetite čustveni zvezi. Zvezde so vam naklonjene, mlaj seje občutljivosti. Za boljše zdravje pa več gibanja, zdrava prehrana, spanje, svež zrak. Dogajalo se vam bo vse in še mnogo več. V poslu tokrat večjih težav ne bo. Lahko se zanesete na sodelavce. Ne načrtujte preveč vnaprej. Našemite se in brž na pustno rajanje.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vaše sive celice delajo s polno paro, zato se zdaj lotite zahtevnega projekta, ki ste ga v zimskih dneh odlagali. Na komentarje iz ozadja se ne ozirajte preveč. Pogled v denarnico bo razveseljiv. Prijetne urice v družbi najdražjih pripomorejo k vašemu dobremu počutju. Smeha in zabave ne bo manjkalo. Sobotni mlaj v vašem znamenju odpira vsa vrata na stežaj. Zaupajte srčni osebi, pustite globokim čustvom prosto pot. Sanje so uresničljive. Pusta hrusta proslavite. Idej bo še in še. Krofov tudi.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Postavili vas bodo pred težko odločitev. Nikar ne zapletajte že zapletenega. Pustite enkrat za spremembo utečene stvari, kot so zastavljene. S financami pa raje ne tvegajte preveč. V začetku naslednjega tedna se dogovorite o novostih. Vaš idealizem vas bo vodil po pravšnji poti. Nekdo vas nestrpno pričakuje. Ljubezensko občutljivi boste padli v objem na pustno soboto. Pustite se presenetiti in razvajati. Pod masko se lahko skriva marsikdo. Veselite se ob pustu hrustu.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Sodelavci kar ne znajo nadzirati svojih izpadov. Zazrite se vase. Poiščite pravi razlog, zakaj se dogodki odvijajo v negativno smer. Preden odprete usta, dobro premislite. Bodite aktivni in postorite vse, kar ste si zadali. Vendar pretiravanje škodi vašemu zdravju. Sreča, da ste zaljubljeni do ušes in še čez. S partnerjem bosta uživala v zimsko-pomladni pravljici. Od torka dalje se lotite vsega s polno paro. Sodelovanja bodo uspešna. Vzemite si čas za zabavo in ne izpustite pustovanja.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Recepture za uspešno reševanje delovnih načrtov bo treba osvežiti. Osebno boste zadovoljni, in to delite z najbližjimi. Večerno klepetanje v dobri družbi z malce dobre glasbe vam bo prijalo. Da bo vaše počutje boljše, si privoščite savno, plavanje in masažo. Mlaj v soboto seje nervozne trenutke. Ne pozabite na partnerja. Od vas pričakuje, da končno udejanjite, kar ste obljubili. Z bujno domišljijo boste poskrbeli, da bodo pustne šeme veselo smešne. Specite miške ali krofe.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Ne prehitevajte samih sebe. Pogovorite se s sodelavci. Tako se lažje odločite, kako poslovati naprej. Rutinska dela bodo malce v zaostanku, vendar do določenega termina opravljena. Luna v znamenju vodnarja in sobotni mlaj v ribah prinašata čutnost in seveda večjo občutljivost. Le glejte, da ne preslišite ljubezensko obarvanih besed. Starih nevšečnih dvobojev ne pogrevajte. Hitro je lahko kaj navzkriž. Tudi za dobro pustovanje si je treba vzeti čas. Podarite cekin za pusta hrusta.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Iz svoje kože pač ne morete. Delo in vedno znova delo. Če se boste toliko fizično in psihično obremenjevali, lahko resnično pregorite. Zdravje in počutje tako ne bosta najboljša. Imejte se bolj radi in v prostih dneh dajte prednost sebi. Nihče vam ne bo očital sebičnosti. Mlaj v soboto prinaša stres. Privoščite si vse tisto, kar vam godi. V ljubezni vas čakajo res prijetne urice v dvoje. Misli usmerjajte v prihodnost, pustite preteklost. Pustovanje prinaša pravo rajanje ob izvirnih maskah.

Devica

24. 8. DO 22. 9.

V poslih ne bo vse tako, kot je bilo obljubljeno. Pogovorite se z nadrejeno osebo ali bližnjo sodelavko. Kdor dela, tudi greši. Vaša napaka ni tako grozna, da je ne bi mogli popraviti. Več pozornosti posvetite partnerju, kajti nekaj očitkov je že priletelo iz njegovih ust. Vzemita si malce zasebnosti. Morda ob koncu tedna, ko vam bodo zvezde pošiljale čustveno občutljivost in odprtost duše. Dobra večerja, romantična komedija, pustno rajanje ... Vse to vedno prija.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Luna v zračnem znamenju ob koncu tedna vam bo v pomoč pri vseh obveznostih, ki jih ne bo ravno malo. Bodite pripravljen na vse. Veseli boste napredka in kar nekaj vaših idej se bo realiziralo. Naj vas nevoščljivost nekaterih ne spravlja v slabo voljo. V soboto je mlaj. Poskrbite za boljše zdravje. Ljubosumje ni zdravo v ljubezenski zvezi. Raje si vzemita čas drug za drugega. Bodite razumevajoči in ljubeči. Vsake sanje so enkratne in neponovljive. Pusta hrusta se razveselite.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Prav na polno se lotite dela in opravil. Vredno se je potruditi. Posledično boste deležni pohvale in seveda tudi boljšega zaslužka. Vendar vas bo motilo neko brezsmiselno govoričenje nekaterih. Ne ozirajte se na to in ne premlevajte z njimi. Škoda časa in energije. Slednjo usmerite v vašo ljubezensko zvezo. Srčna oseba se veseli vaše bližine, topline in nežnosti. Z gibanjem in telovadbo vzdržujte kondicijo. Sprejmite povabilo na pustovanje. Zabavajte se brez zavor.

Strelec

23.11. do 21.12.

Zdaj se ne ustavljajte. Marljivost in vizija, ki ju imate že od samega začetka, prinašata sadove uspeha. Delo je pomembno, vendar nekaj več pozornosti namenite osebam, ki kraljujejo v vašem srcu. V prostih dneh se odpravite na lepše. Vajina ljubezen bo čustveno obarvana ter občutljiva zaradi mlaja v soboto. Počutje bo boljše, če razvajate telo in dušo. Ne bodite zaskrbljeni, če partner zagodrnja. Želi si samo vaše pozornosti. Pustnim krofom recite njam, rajanju pa dober dan.

Kozorog 

22.12. do 20.1.

Odpirajo se vam vrata novih poslovnih priložnosti. Ne odlašajte z odločitvami. Dobro veste, da ste lepo obdobje modro čakali. Črnogledosti se izognite. Aktivirajte delovno silo. Drugače boste spet sami za vse. Kaj pa zdravje? Uživajte več sadja, zelenjave in toplih obrokov. Dieto na stran. Osrečite tiste, ki jih imate radi. Zadnje čase ste se malce preveč zapirali v svoj svet. Pustne šeme vas spravijo v dobro voljo. No, pust je masten okrog ust. To je dan, ko lahko mirne duše grešite.